Loppusyksyn tonkijaiset

aka purkkimaan dyykkäjäiset. Tukkapainotteinen satsi!

Batisten kuivasampoot on tässä blogissa ylistetty useampaan otteeseen ja samaa virttä veisataan edelleen väräjävä sielu vereslihalla. Tumman tukan versio on ihan jees, mutta kirsikantuoksuinen taviskuivis oikke vaa vallattoma hyvä. Minikokoinen tyyppi suhusi loppuun liikaviikkelästi, mutta teki kyllä sen mitä pitikin. Batistea olen ostava jatkossakin.

Hiuslakkapuolelta sihisi kuiviin Wellan kultaturkki, joka ei valitettavasti näin jälkikäteen herätä enää mitään mielikuvia. Neutraali tyyppi.

Label.M:n proteiinisuihke oli todellista pakkopullaa ja pakkokäyttöä, vaikka tuotteessa itsessään ei olekaan mitään vikaa. Jännästi vaan elämän kolhut ja koettelemukset voivat jättää jälkeensä henkisen arven, joka sitten tuijottaa hiustenhoitoaineena kylppärin hyllyltä vihaa lietsoen. Vähän dramaattista ehkä, mutta suon sen itselleni. Ostin tämän alun perin helpottamaan päänahan raskaudenaikaista värjäyskipuilua, mutta se kipuilu helpotti sekä pullauttamalla lapsi ulos että vaihtamalla värisarjaa. Siihen päänahka-asiaan tämä silloin aikanaan kaupattiin: suojasuihkeeksi ennen värjäystä.

Pesupuolella rutisteltiin tyhjäksi monenlaista. Joicon K-Pak Color Therapy -kaksikko* tuntui kaikin puolin kampaamolaatuiselta. Neutraali tuoksu ja miellyttävä pesutuntuma, kuten kaikissa aiemmissakin Joicoissa, joihin olen tutustunut. Tasaisen varma ja laadukas tuotesarja, jonka puoleen käännyn jos joskus saan kaikki omistamani sampoot kulutettua loppuun.

Tigi Catwalkin Headshotit* olivat ihan ok, mutta eivät kolahtaneet ihan yhtä kovaa kuin muutamat muut saman talon tuotteet. Asiallisia, mutta lisähimotuksia ei herännyt. Tekee mieli nyt vielä muistuttaa tähän väliin, että tukkani ei näin lyhyellään vaadi kummoistakaan hoitoa, joten koen olevani hiukan jäävi antamaan mitään perinpohjaista tukkatuoteanalyysia.

Kolmas kuontalokaksikko on Aussien Miracle Moist -matkasetti*, joka ei vieläkään oikein kolahtanut. Olen käyttänyt joitain Aussien tuotteita ennenkin, mutta jotenkin en vaan ole samalla aaltopituudella. Ei iske tuoksu eikä puhuttele tuntuma – ei auta. Saattaa olla, että olen vain saanut näppeihini epäsuotuisia yksilöitä ja jotain täydellistä odottaisi juuri kulman takana, mutta nyt on näin. Kehukaa mulle Aussieita, tiedän että siellä ruudun takana istuu kansaa silmät pyhäinhäväistyksestä pyöreänä.

Tukkajuttujen viimeisenä esittelen teille Pantenen Youth Protect* -sivellinsampoon. Hiukseni eivät pitäneet tämän tuotteen pesevyydestä, mutta aitokarvaiset siveltimeni rakastivat sitä. Käytän sivellinpesussa ainoastaan sampoota ja markettitarjonnasta löytyy siihen tarkoitukseen valtava valikoima edullisia ja päteviä vaihtoehtoja.

Hygipuolelta kuivui kasaan Nivean deodorantti, joka on parempi kuin nykyinen, mutta ei niin hyvä kuin joku aiemmin käyttämäni. Inhoan sydämeni pohjasta tätä kainaloasiaa, sillä se on minulle kolossaalinen ongelma. Hikoilua on sietämättömän hankala pitää kurissa, vaikka olen kokeillut siihen ties ja näes mitä kerrostustekniikoita ja taikoja. Haisukaikku 4eva. Tämä tyyppi tehosi aamupäivän ensimmäiset tunnit, mikäli en juonut kahvia. Jos join kahvia, parhaiten tepsi vanha kunnon vessapaperia kainaloon. Buu! Tämän päivän purkkitilityksestä saattaa olla hyvää vauhtia tulossa koko historiani alavireisin teksti, yrittäkää kestää.

Vartalonhoito-osastolla jätin hellät hyvästit Guerlainin ihanalle kuorinnalle, jonka kanssa ehdin heilastella aivan liian lyhyen aikaa. Tai ehkä suhteemme oli runsaudessaan niin intensiivinen, että se oli tarkoitettu tähdenlennoksi? Kertakaikkisen ihana tuote kaikilta muilta osa-alueilta katsottuna, mutta hinta saa tämän jäämään yhden romanssin ihmeeksi.  Nyyhkis.

Kasvotuotteista loppui monta suosikkia. L’Oréalin puhdistusöljy on kehuttu jo useampaan kertaan ja edelleen pidän sitä valtavan hyvänä löytönä. Edullinen ja toimiva meikinpoistaja kaikille ihotyypeille.

Vuodenajan vaihtuminen näkyy näissä maisemissa kosteustuotteiden käyttöpiikkinä. MACin kosteuttava Moisture Infusion -tehoseerumi on loistovalinta meikin alle. Yöksi tykkään hölvätä iholle öljyjä, mutta meikin alle kaipaan nopeammin imeytyvää koostumusta. Puteli on pullollaan ravintoaineita ja kuuluu ehdottomasti luotetumpien tuotteiden listalleni.

Ole Henriksenin Nurture Me:lle omistin serenadin jo kesällä ja kyllä ihan tosissaan harmitti kun eräänä iltana kaavin purkin pohjalta viimeiset rippeet. Pidän jatkuvasti silmällä nettikauppojen tarjouksia, mutta toistaiseksi hintakynnys on ollut vielä liian korkea. Jumalaisen hyvä voide, ostakaa jos on varaa!

Edukkaammasta kosteusvoidekategoriasta sivelin tyhjäksi L300-sarjan yövoiteen*. Tykkään tästä edelleen, mutta makuni on selvästi kallistumassa käyttöelämykseltään arvokkaamman tuntuisiin tuotteisiin. Vallan hyvä ja tehokas kosteusvoide pikkurahalla, jos sellaista olet kuivaihoisena vailla.

Simmottis. Mikä boogie?

*tuotteet saatu/gifted*

* * * * *

A list of empties and a lack of willingness to translate it all into English. Feel free to ask, if there’s something that caught your eye.

10 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Eikö mikään antiperspirantti auta? Vai vältteletkö niitä? Itse vannon apteekista saatavan tuoksuttoman Batsin roll-onin nimeen. Ikuisesti se eläköön.

  1. En välttele, mutta tyhjää arpaa olen vetänyt niidenkin kohdalla. Bats on siipan luottotökötti mutta mulla se ei pidä. Ainoa myrkky joka pitää, on sellainen joka kirvelee ihan hirveästi ja se taas vie yöunet. Naurattaisi, jos ei kismittäisi.

   Ja kiitos, että tupsahdit. Olen käynyt kylässä, mutta menin sosiaalisesti jumiin. Haluaisin tehdä vain sitä, minkä kielsit, enkä sitten kuitenkaan tee kun kiellettiin. Mutta teitä oli hirveästi viisaita tyyppejä siellä, ihailen kauempaa ja lentosuukotan sua otsalle. Sillee rakastavan räkäisesti. <3

   1. Liina sanoo:

    Mä tiedän sen myrkyn. Näen siitä vieläkin painajaisia.

    Mä hyväksyn lentosuukot <3 Kiitos.

 2. JohannaW sanoo:

  Tuosta hikoilusta tuli mieleen, että jos se on oikeasti häiritsevän runsasta, niin ettei juurikaan mitkään mömmöt sitä estä, kannattaa varmaan lähteä lääkärin juttusille. Kokemusta ei ole kyseisestä aiheesta, mutta aknesta kärsittyäni tarpeeksi kauan mentaliteetillä ”se menee iän myötä ohi, ei tää nyt niin haittaa”, painelin lääkäriin vihdoin 25-vuotiaana. Nyt on lärvi suht kunnossa. Jälkiviisaana mietin vaan, miksen käynyt aiemmin.

  Täällä on muuten toinen, joka ei ymmärrä Aussien hehkuttamista. Ne ovat vain keskivertatavaraa tällaiselle suoran, sileän ja jo valmiiksi hyväkuntoisen kuontalon omaavalle. Tosin se 3 minuutin tehonaamio on ainut mitä voisin ostaa uudelleen.

  1. Ai että ihan lääkäriin? Nooo, emmäänytttiiä, osaiskohan ne…No okei, ei ollut käynyt edes mielessä. Tiedän, että liikahikoiluun saa kuriin ruikkimalla kainaloihin botoxia (tmv), mutta en tiedä olenko valmis siihen. Jätetään se nyt toistaiseksi hautumaan, mutta ehkä ihan hyvä että käänsit esiin asiasta tämänkin puolen. Kiitos kommentista.

 3. Elisa sanoo:

  Piti tulla sanomaan, että mullakin kohta tyhjenee tuo Lorkun öljypullo. Ihan pätevää kamaa, mutta mä en vaan tykkää öljyisestä tuntumasta… Sensain puhdistuskreemi on ollut tähän mennessä paras, vaahdot ja geelit olen siirtänyt kakkosvaiheen puhdistukseen.

  1. Jännä, musta se öljyn tuoma luisto on ihan parasta ihonpuhdistuksessa! :D

   1. Myy sanoo:

    Öljyluisto <3<3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.