Modernisti kasari

Eilen hippailtiin läpi pikkujoulut 2/3 ja pitkästä aikaa teki mieli leikkiä irtopigmenteillä vähän pidemmän kaavan mukaan. Yleensä korkkaan pigmenttijauheen, pyyhkäisen sen luomelle yhtenä värinä ja häivyttelen reunat. Nyt janosin ihan täysivartista liukuvaa silmämeikkiä ja ruuvasin ammolleen kokonaista neljä jauhetta. Värit ovat peräisin MACin joulukokoelmasta, joka tursuaa kaikenlaisia settejä ja minikokoja. Sopiiko vähän kehaista: Objects of Affection -pigmenttisetti sävyssä Silver+Blue.

Pigmenttisävyjen White, Blue Noir, Deep Blue Green ja Dark Soul lisäksi settiin kuuluu yksi glitter, josta ei ole nyt tarjolla kuvamateriaalia. Pigmentit olivat kivatyöstöisiä ja vaikka tein varmuuden vuoksi silmämeikin ennen meikkipohjaa, poskilla oli siivottavaa vähänlaisesti. Häivyttäminen on irtopigmenttimeikkaamisessa verrattoman vaivatonta. Väriä painellaan luomelle litteällä siveltimellä piiiikkiriikkisen kerrallaan ja huiskaistaan häivytetyksi ja ihaillaan lopputulosta.

Silmämeikille valitsin kaveriksi hiukan kylmään taittavan punaisen ja lopputulos täydentyi juuri passeliksi. Vähän kasariksi, muttei liikaa.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pigments White (LE) + Blue Noir (LE) + Deep Blue Green (LE) + Dark Soul
MAC In Extreme Dimension Lash

Huulet/Lips:
MAC Lip Base
MAC Lip Pencil Beet
MAC Mineralize Rich Lipstick So Good

* * * * *

I got my groove on with loose pigments and yup, it was fun! A lot less messy than I expected! On the lips I have the most wonderful formula of all, the Mineralize Rich. Oh I like the mattes too, but once in a while you just need something a with little more slip. A modern way to rock the 80’s!

8 Comments Lisää omasi

 1. Ostin just tuon saman huulipunan. Sen sävy on maailman ihanin <3 Mut yllätti se, että vaikka on paljon kosteampi kun mun normaalisti suosimani matat, niin pysyy koko päivän ihan helposti. Täydellinen joulupuna.

  1. Kyllä! Hankala selittää, mutta tää ikäänkuin kuivuu huuleen kiinni? (Plus näissä on tosi monessa sävyssä vähän kimallehippua seassa, hiii!) :)

 2. Myy sanoo:

  Hei ostin ton setin! Vielä se ei ole päässyt luomille asti, mutta kohta kohta.. :)

  1. Pian nyt, PIAN NYT!

 3. Liisa sanoo:

  Jäin selailemaan sun eri postauksia (Kauhean kätevä toi Lisää luettavaa? -osio!) ja voi vau. Tää on kyllä ihan sairaan ihana look. Grrr. Kehrään sulle, sisko!

  1. Eiks ookki! Välillä unohdun itsekin selailemaan arkistoja sitä kautta. :)
   Kiitos, kasari kunniaan! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.