Seksipostia vai vanhan naisen deodorantti?

Postilaatikosta kilahti pr-kuori. Sen sisältä kuoriutui tummalta tuoksuvia vartalonhoitotuotteita, jonkinlaisia hohtelevia kuutioita ja kaksi paljonpuhuvaa puikkoa. Saatekirjeessä vihjailtiin, että naiset hoitavat vartaloaan vain kun ovat sekstailutuulella ja että joku on joskus jopa jättänyt ns. lihakortin käyttämättä, koska iho ei ole ollut toivotunlaisessa kunnossa. No ohho. Suoraa puhetta. Kohautin olkia ja valelin aistillisuuteen kannustavaa voidetta käsivarsille ja yläselkään. Kipitin niska vinossa siipan luo kysymään mielipidettä uudesta tuoksusta ja sain seuraavaa:

”No emmätiä. Tämmöseltähän tää ny…niinku mummolta. Vanhan naisen deodorantilta. Mää luulen että meijän mummi on joskus haissut tommoselle.”

No jaha. Tumma unikko ei selvästikään löytänyt taloudestamme kuin yhden fanin. Muistin taas, miksi en yleensä pyydä siipan mielipidettä mihinkään.

* * * * *

My hubby told me that this new sultry body butter makes me smell like an old lady’s armpit. Well that’s nice. Note to self: Don’t ask, if you don’t want to hear the answer.

8 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Mä sain nää kans eilen. Pakkaukset on aivan ihania, ehkä kauneimpia, mitä olen TBS:lla nähnyt. Savunhaju on mielettömän voimakas ja en ole ihan varma, onko se jopa vähän liikaa. Savu on jees, kun sitä kaadetaan viskin muodossa alas kurkusta, mutta iholla. En ole varma. :D

  1. Jotain kiehtovaa näissä oli, sopivasti erilaista. :) Terveisin, sitrus- ja vesituoksujen sydänystävä

 2. JohannaW sanoo:

  Haha! :DD Just tämän takia en kysy mieheltäni, mitä se tykkää uudesta tuoksusta yms. vastaavasta. Vastaukset saattavat yllättää, eivätkä aina niin positiivisesti. :D

  1. Mä varmaan kysyn jatkossakin, koska sen verbaalitulituksen edessä aina hiljenee. Jos mun joskus tarvii oikeasti loukata jotakuta, tiedän keneltä pyytää vinkkejä. :D

 3. Satu sanoo:

  Miehet :D Miten ne osaakin aina kehua?

  1. No sanopas se! :D

 4. Kissis sanoo:

  Aaahahaha, miehet! <3 Kun lauantaina lähdettiin miehen kanssa ulos syömään, niin se kehaisi, että tuoksunpa hyvälle. Kun aloin tenttaamaan, että miltä sitten tuoksun, niin jo meni vaikeeks. "Onko se huulirasva joka tuoksuu?" "Vai hajuvesi?" …lopputulos oli ihan että "ööö, ehkä joku hajuvesi?"

  1. Parka! Lyödäänkö vetoa, ettei kehu enää toiste? :’D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.