Joulukynnet 2013 (uusinta)

Tuossa kun menin sellaisen digijoulurauhajulistuksen julkaisemaan, niin on ollut pakko pysyä pois täältä höpöttämästä. Hyvän kauhuleffan puutteessa selailin sitten omia blogiarkistojani ja keräsin adrenaliinia vereen. Yksi vääryys oli ihan pakko korjata ja se on tämä viimevuotinen kynsikuvakammotus. Siis ihan tosi, oliko pakko?

Koska virheistä on syytä oppia ja omaa kehitystä on palkitsevaa seurata, toistin saman lakkauksen nyt kun siitä raitapyjamasta ei löytynyt enää joulumässäämisen jäljiltä yhtään puhdasta kohtaa.

Samat lakat Orly Torrid ja Butter London Chancer, pikkuisen parempi kuvanlaatu. Ensi jouluna saatan saada tarkennuksen osumaan jo useampaan sormeen kerralla! Olettehan tekin voineet paksusti ja elelleet laiskasti?

Kynnet/Nails:
Orly Torrid
Butter London Chancer
HK Girl Top Coat

* * * * *

Christmas nails 2013 re-done. Still anxiously waiting for 2015 version. Third time’s a charm?

5 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Mä en voi lakata joulukynsiä, koska tästä mökistä ei löydy tippaakaan kynsilakanpoistoainetta :D Yllättävän ärsyttävää, kun juuri nyt olisi ollut aikaa ja tarmoa lakkailuun.

  1. Haha, ”yllättävän ärsyttävää” – hyvin sanottu! Elämän pieniä kiviä kengässä. :)

 2. Sissi sanoo:

  Ihan mahottoman kauniit punaiset <3

  Luultavasti en pääse enää sohvalta ylös jos vielä jatkan mässäämistä tähän tahtiin..

  1. Kiitos! <3 Joo mullakin teki tiukkaa kiskoa tänään työvaatteet ylle, kun koko joulun on ollut päällä pelkkää trikoota! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.