Lahjakatsaus ’14

Olisin niin mielelläni otsikoinut tämän ”Minulta minulle”, mutta kas kas, vuosi sitten oli jo ollut samalla otsikolla asiaa. Koska sattuneesta syystä en saa läheisiltäni juurikaan kosmetiikkalahjoja, koen voivani ostaa jotain pientä itse itselleni. En yllä ostoksissani ihan Ilonan ilakointiin, mutta täydensin kuitenkin omassa mittakaavassani varastoja ihan maininnan arvoisesti.

Eka pysähdys tapahtui jo ennen joulua tutun turvallisella MAC-pisteellä, josta kotiutin värikosmetiikkaa, pohjatuotteita ja yhden kynsilakan.

Iki-ihanan Studio Fix -meikkipuuterin ostin sävyssä C2, sillä halusin kokeilla taittaisiko se viime aikoina kuvissa huomaamani kasvoilta kaulaa vasten erottuvan pienen punerruksen pois. C-sävyt ovat siis keltaisempia kuin NC-sävyt ja vaikka C2 ei ole ihan yhtä vaalea kuin nyt käyttämäni NC15, se on ilahduttavasti keltaisempi. En tiedä kehittyvätkö kuvaustaitoni vai muuttuuko ihonsävyni, mutta tuntuu että meikkikuvissa olisi jatkuvasti tarvetta pienelle hienosäädölle. Ensitestailut seekakkosen kanssa ovat sujuneet hyvin kunhan sivellinkäden muistaa pitää hellänä.

Toinen pohjameikkiin hankkimani hienosäätötuote on Mineralize-sarjan kevyt peitevoide. Nappasin siitä mukaani vaaleimman punapohjaisen sävyn NW15 ja aion käyttää sitä silmien alla peitevoiteen kirkastamiseen. Kuulostaa melkoiselta niplaamiselta kun sen muotoilee noin, mutta en tiedä miten sen muuten ilmaisisi. Käytän Pro Longwearin peitevoidetta sävyssä NC15, mutta sekin voisi olla vielä pikkiriikkisen vaaleampi. PLW piilottaa silmien alta tummuuden ja Mineralize-peitturi tuo sen päälle pikkuisen lisää valoa.  Keltapohjaisen peitevoiteen päällä punapohjainen liki valkoinen sävy näyttää superkirkkaalta. Pärjäisin ilmankin, mutta kun tekee mieli hienosäätää. Niplaamista, kuten sanoin.

Pohjatuotteiden lisäksi kotiutin uuden Lustreglass-huulikiillon kauniissa ruusukultaisessa sävyssä Pinkarat ja olen sivellyt sitä huulilleni koko joulun aina kun olen malttanut hetkeksi irrottaa käteni lautasesta. Nätti sävy joka ei oikeastaan näytä miltään, mutta kuitenkin sopivasti kultaiselta.

Silmämeikkivarantoja täydensin mustalla Fluidline Eye Pencil -rajauksella, josta suunnittelin itselleni voin lailla iholle sulavaa jokapaikanhöylää. Ripsityveen, sisäluomelle, luomivärin alle pohjustukseksi sekä siveltimellä käytettäväksi tarkkuustyöväriksi. Olen tykännyt kultaisesta Atomic Ore -sävystä kovasti, joten musta Black Brilliance oli sille luonnollinen jatkumo.

Vimosena muttei suinkaan mattaisempana kuparinen glitterkynsilakka sävyssä Tropical. Olen pidellyt tällaista näpeissäni ennenkin, mutta en kertakaikkiaan osaa sanoa mihin pullo on joutunut. Nyt se on tässä ja pääsee satavarmasti osaksi vaikka jos minkälaisia taideteoksia. Tiedän heti jo kaksi luomiväriä, johon sen ensitilassa yhdistän.

Jaaaa sitten se alennuspöydän provosoima linjapoikkeus, Diorin Capture Totale One Essential Skin Boosting Super Serum. Selektiivinen kosmetiikka on jäänyt tässä talossa aika vähälle, sillä kipukynnykseni on tuotteista pyydettävän hinnan suhteen aika matala. Vingun hyvin vähästä ja pakitan takanurkkaan heti, kun yhden tuotteen hinnalla ostaisi koko viikoksi perheelle ruokaa. Nyt en mahtanut itselleni ja alennuspöydässä majakan lailla loistaneelle superseerumille mitään, vaan menin ja ostin tämän ruokakassin arvoisen ihonektarin. Sain samaisen seerumin uudistuneen version kaverilta käyttämättömänä (kohahdus yleisössä) ja ihoni on voinut sen kanssa paremmin kuin aikoihin. Kirjoittelin seerumista jo aiemmin täällä. Tämä alepöydästä lunastettu tyyppi on kuulemma saman seerumin vanhempi versio ja kun oikein grillasin myyjää versioiden eroista, vakuutuin siitä että uskallan sijoittaa rahani tähän vanhemman painoksen varakappaleeseen. Nyt tuijotan seerumiani epäuskoisena ja aprikoin että tuskin paranee jatkossa enää ottaa vastaan lahjoja hänen kätköistään.

Sellaisia lahjoja, meitsiltä meitsille. Mitäs te ostitte itsellenne?

* * * * *

A pack of gifts that I bought for myself this Christmas. It was expensive, but hey – I’m worth it. If no one else gifts me with makeup or skincare, I’m allowed to do it myself. Did you buy something for yourself?

18 Comments Lisää omasi

 1. Kivipuuteri sanoo:

  Ostin itselleni erilaisia lahjapakkauksia esimerkiksi Soap & Glory ja Dr.Hauschka merkeiltä. Pitää itse ostaa niin saa mieluisia lahjoja :D

  1. Juuri näin! Mäkin kytistän vielä jotain kivaa pakkausta alennusmyynnistä, saa nähdä tärppääkö! :)

 2. Annie sanoo:

  Mä menin niin pitkälle, että jopa paketoin ostamani Makeup Geek -luomivärit ja laitoin kuusen alle. : } Kuvittelepa se ilme, kun lahjat oli jaettu ja sitä mun luomiväripakettia ei ollutkaan mun lahjapinossa. Niinpä. Onneksi jompi kumpi veljeni pikku tontuista oli vaan lukenut paketin päältä nimen väärin ja lahja löytyi sittenkin. :D

  Niplaaminen erottaa tavallisen täydellisestä. Hmm, taidan kirjoittaa tuon paperille ja kehystää seinälle.

  1. Annie sanoo:

   Hei mistä tätä kommenttia muokataan? Selvästi sen pitää olla niin päin, että erottaa täydellisen tavallisesta. :)

   1. Hahaa, apua! Pieni hiki otsalla, että hetkinennnn..! :D

    Googlaa muuten huviksesi tuo termi ”niplaus”. Yleensä tarkistan nämä omat uudissanani etukäteen, mutta tällä kertaa tsekkasin kaksoismerkitykset vasta jälkeenpäin. Joko se meni ihan puihin, tai sitten se on just täydellinen näin – ja tauluna! :’D

    1. Elisa sanoo:

     Nännien hieronta erottaa tavallisen täydellisestä. Toimii.

     1. Elisa sanoo:

      Koska kommentteja ei koskaan oo liikaa… Niin tietty että täydellisen tavallisesta. Miksi sitä meinaa mieli taipua vaan sinne tavallisen puolelle väkisin? Tahdon täydellisyyttä!

     2. Annie sanoo:

      Mwahaha!
      Meinasinhan ensin signeeraata että T: Himoniplaaja, mutta siinä oli mielestäni hieman kaksimielinen kaiku. Kuinka oikeassa olinkaan.

 3. Elisa sanoo:

  No siis tietty lahjoin itseäni, kun oon ollut niin kilttinä! Parit MACin pigmenttisetit, Vice 3 ja kaksi uutta objektiivia. En sentään paketoinut niitä kuusen alle, sillä into päästä käyttämään multamulle-lahjoja oli ennen joulua ihan liian kova :)

  1. Mäkään en paketoinut, koska sukulaiset eivät taatusti olisi ymmärtäneet näitä mun lahjoja. Blogia ne eivät lue, joten täällä voin iloita rauhassa. :) Haaveilen makro-objektiivista, mutta en ole ihan varma ratkaisisiko se kaikki elämäni ongelmat. Ehkä on kuitenkin syytä kokeilla? ;)

   1. Elisa sanoo:

    Kyllä, se ratkaisee sun kaikki ongelmat. Mun ainakin ratkaisi, en tule enää toimeen ilman. Hyvästi, kittilinssin kanssa säätäminen ja valovoimattomuus!

    1. Älä! Ei saa kiusata!

 4. Tipi sanoo:

  Keskityin niin muiden lahjomiseen, että jäin itse vallan ilman. Ajattelinkin ottaa vahingon takaisin tulevilla tai no, jo alkaneilla alennusmyynneillä. ;)
  Ilahduttavan vaalea sävy tuo MAC:in meikkipuuteri, menee hankintaan. Eli kiitos vinkistä!

  1. Voi sinua, äkkiä korjaamaan tilanne! Ja joo vaalea on, mutta tästäkin pääsee vielä muutaman asteen vaaleammaksi, jos on tarvis. :)

 5. Ostin vaikka mitä ja sitten hieman lisää, kun aina meni edellinen tilaus pieleen. Muistanet tämän Chocolate Bar – ja Naked On the Run -saagan…pitänee ostaa vielä hieman lohdutuslahjoja alemyynneistä…

  1. Joo, pitää! Suosittelen jotain vähän liian kallista, niistä tulee aina paras mieli. :D

 6. Juille sanoo:

  Ooh, mitä lahjontaa! :)

  Mua harmittaa kun aivan hirveästi olisin halunnut Macin Keepsakes- meikkipusseista valkoisen tai punaisen, mutta sitten päätin olla muka niin järkevä kun oikeastaan en tarvinnut sisältöä niin hirveästi (mutta se meikkipussi!!), ja kun tulin järkiini niin eihän niitä ihanuuksia enää ollut (tietenkään). Nyt sydän itkee verta. Mutta lahjoin siis itseäni Gloriaboxin verran kuitenkin, se oli kiva. :)

  1. Oijoi! Kokoelmaihanuuksien ihanuus ja kamaluus liittyvät molemmat tuohon saatavuuteen: On pakko tehdä nopeita ratkaisuja. :/

   Gloriaboksi vaikutti kyllä tosi kivalta, siitäkin on taatusti iloa! :) Ihanaa uuttavuotta! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.