Likaisia siveltimiä

Tiedättehän sen mukahauskan sanonnan, että oikein hienossa ravintolassa saa eteensä vain likaisia lautasia? No sama kävi tänään meikkipöydällä. Hirmuinen tuheeraaminen, valtavasti erilaisia työvälineitä ja olevinaan fiinit puitteet – mutta nälkä jäi. Yhdistelin ja kerrostin ja pelastin ja viimeistelin – mutta ei. On vivahdetta ja elämystä, mutta vatsa kurnii.

En tiedä mikä tarkalleen ottaen meni pieleen, kun teknisesti kaikki on ihan ok, mutta peilikuva ei vaan tänään tyydytä. Tarvis kai karsia aamuista se liika fine dining ja mennä suosiolla sillä kaurapuurolinjalla. Otetaan siis tämä aamu elämyksen kannalta ja käydään paikkaamassa paha mieli rasvaisella hampurilaisella.

Leppoisaa sunnuntaita!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Fluidline Eye Pencil Black Brilliance
MAC Extreme Dimesion Eye Shadow Stolen Moment (LE) + Ready To Party (LE)
MAC Blush Creme Soda (LE)
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Pinch Me
MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Japanese Maple + Patisserie

* * * * *

Today’s makeup was like having a dinner in a fancy restaurant: A lot of fuss, loads of tools, plenty of time and yet I’m still hungry. Will fix it with a hamburger.

2 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Joskus vaan jää tuollainen olo meikin jälkeen. Ja hitto että se on turhauttavaa! On nähnyt vaivaa ja oli mukamas joku visiokin ja sitten mikään ei vaan toimi. Plöh :(

    1. Haha, jep! Odotin enemmän, sain tämän. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.