Kauneuseliksiiriä, takuulla

Se on täällä! Paketti, jonka pos..Itella hukkasi ja jonka kohtaloa ehdin itkeä tihrustaa jokusen ylimääräisen yön. Se saapui viimein, hyvittelysuklaan kera. Nyt mulla on Taikavoidetta ja levy suklaata – melko kattava paketti saunalauantaiksi.

Sinivalkoinen ihme oli juuri niin ihanaa ja juuri niin pahanhajuista kuin muistinkin, mutta ah, miten hyvältä iho tuntuu tämän alla muhitellun yön jälkeen. Rakkautta! Vaatii ehdottomasti kunnollisen kasvovesikäsittelyn ennen meikkiä, mutta ei haittaa, iho tuntui oikeasti paksummalta aamulla. En tiedä voivatko muutokset näkyä jo kahden yön jälkeen, mutta ihan varmasti mulla oli aamulla sellainen olo, että iho tuntuu jäykemmältä. Meikinaluskäyttöön tästä öljyisyytensä vuoksi tuskin on.

Kuvassa näkyy kahden käyttökerran raapaisut, joten odotan tämän riittävän vähintään kesään saakka. Silloin voiteen voikin vaihtaa hiukan kevyempään ja heti syksyllä varautua raaempiin keleihin egyptiläisin keinoin.

Olenko varmasti maininnut tuotteen riittävän monta kertaa? Tietäväthän kaikki kuivaihoiset nyt mikä se sinivalkoinen egyptiläinen taika-ihme-voide on? Olen pahoillani, mutta tämän suhteen mainintatauti ei ole menossa ohi ihan heti.

Tätä tilasin Feeluniquesta postikuluineen hintaan 32,50€ ja samaa suosittelen jokaiselle, joka haluaa taatusti toimivan tehokosteuttajan. Purkin kyljessä nimittäin seisoo, että jos ei tuloksia näy, rahat saa takaisin. Kiitti ja kuitti.

Taustalla soi: Viva Vox Choir

7 Comments Lisää omasi

 1. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  huippu ainesosalista, melkein pakko tilata! Melkein….mulla on sata rasvaa kaapissa, mut just tollanen puuttuu. Auttasko kuiviin kyynärpäihinkin?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Taatusti auttaa. :) (pun intended)

 2. Kirma sanoo:

  Niin kovin olet hehkuttanut tuota ihmesalvaa että täytyihän sitä sitten tilata itsellekin purnukka.
  Jospa siitä olisi helpotusta myös miehen atooppiselle iholle. Ja kiitos myös tuosta nettikauppavinkistä. Sieltä löytyi myös kohtuuhintaista Decleorin aromaöljyä mihin itse olen ihan koukussa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No sattuipa sopivasti. Tämä oli eka kerta kun itse tilasin kyseisestä kaupasta mitään, mutta mutkattomasti toimi. Valikoima oli niin hurjan suuri, että mä klikkasin koriin ainoastaan tämän ja sit poistuin vikkelästi kassan kautta. :)

  1. Oo, hei hyvä vinkki! Ehdottomasti kannustan ostamaan suomalaiselta kauppiaalta, nyt kun sellainen löytyi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.