Loppukoonti 2014: meikit

Sikäli kun ette ole huomanneet, vuosi vetelee jo likimain viimeisiään. Ruotsalaisissa kauneusblogeissa kiersi hauska idea, jossa yhden otsikon alle koottiin vuoden parhaita meikkejä. Häpeilemättä varastin tämän nerokkuuden ja poimin omasta arkistosta vuoden parhaat luomukset. Yhtykää tai inttäkää, kuulisin mieluusti jäikö teille mieleen jotain muuta kuin nämä meikäläisen valinnat.

Tammikuussa olisi ollut kaksi erityisen kivaa meikkiä, mutta lopulta noppasin kuitenkin framille tämän, joka kulki nimellä Tumma kokeilu. Vaikka huulimeikki on osin epäsiististi tehty, jokin värikokonaisuudessa kiehtoo. Ja ai että, mikä tukka!

Helmikuussa näytti olleen aika flunssapainotteinen meininki, mutta jossain siellä sairastelun lomassa olin pyöräyttänyt luomille rapsakkaa pinkkiä. Vapaapäivän villikortti edustakoon kuukautta numero kaksi.


Maaliskuun kärkimeikki oli itseoikeutetusti Paniikkiratkaisu. Luokattoman yksinkertainen, mutta tehokas ja jollain hassulla tavalla aika hellyyttäväkin tuotos. Tältä näyttää nurkkaan ajettu meikkaaja.


Huhtikuussa vietettiin keltaista viikkoa ja nähtiin myös monenlaista vihreää. Omaksi suosikiksi oli tarjolla kaksi vahvaa vaihtoehtoa, mutta niistä sitten pakon edessä haarukoin tämän Vihreän kiintopisteen. Värit ja toteutus Jee+, näitä pitäisi tehdä useammin!

Toukokuu toi tullessaan värit ja ilon (ja AH, miten punaisen tukan!) ja lemppariksi oli helppo nostaa Riikinkukkomeikki. Tästä meikistä tulee hyvälle tuulelle vielä jälkikäteenkin.

Kesäkuussa leikittelin värillisillä rajauksilla ja tämä valinta meni oikeasti vaikeaksi. Kovan renklaamisen ja vertailun jälkeen päädyin tähän, jossa silmät ovat Vihreimmillään. Yllättävän yksinkertainen meikki koko kuukauden suosikiksi!

Heinäkuun hitti oli ehdottomasti Paha merenneito. Ei tarvetta lisäselityksille.

Elokuussa olisi ollut monta maininnan arvoista, mutta jokin tässä Tuplaruskeassa viehätti. Koralli ja ruskea stemmasivat yllättävän hyvin yhteen.

Syyskuun kohokohta oli poseerauksellaan kiehtova Suttuinen lumikki. Tämä lienee yksi lyhyimmistä postauksistani koskaan, mutta väliäkös tuon. Yksinkertainenkin voi olla säpäkkää.

Lokakuu toi tullessaan tusinan versioita muuan vedenvihreästä meikistä, mutta yli muiden nousi selkeällä kärjellä Hammaslääkärimeikki. Siinä osui kaikki niin kohdalleen, että katson edelleen kuvaa ihmetellen – minäkö tuon tein?

Marraskuun onnistunein kopioi räikeästi edellisen kuun kiintotähteä. Kullalla silattu ruskea vetoaa siitä huolimatta, ettei se ole kastissaan kovin originelli ja kuvakin on vähän tärähtänyt.


Joulukuussa olisi vielä pari päivää aikaa koodata vaikka mitä, mutta jos valkkaan lempparini tähänastisista, valitsen luomuksen joka kulkee nimellä Home ja ruoste. Tumma turkoosi toimii keskellä talveakin.


Sellainen koonti! Jätinkö huomiotta jotain sellaista, mitä te olisitte nostaneet esiin? Arkistojen selailu oli sen verran vinkeää puuhaa, että ajattelin kerätä koosteet parin muunkin aiheen alle. Haluatteko ehdottaa vai odotatteko kiltisti ja hiljaa mitä tuleman pitää?

* * * * * *

An idea stolen from Swedish beauty bloggers: Pick the best or the most inspiring makeup of each month this past year. Had loads of fun going through the archives!

17 Comments Lisää omasi

 1. LiisaK sanoo:

  Aww yiss! Toteutan sen instagrampuoliskon, blogipostausta en välttis jaksa norotaudissa väkertää. Mahtavia naamoja, oot paras! <3

  1. Kiitti ja kuitti! Pusi pusi! <3

 2. Martina sanoo:

  Ei vitsi, mä just eilen luin noita ruotsalaisversioita! :D Aattelin, että olipa hauska idea, kiva että joku pisti sen samantien toteutukseen :)

  Alankin värkkään omaa postausta näillä sekunneilla..

  1. Great! Odotan innolla! :) Toki hetken mietin et kuis tää nyt tällanen oman hännän nostaminen, mut oho kato, hengissä ollaan vaikka omaa kädenjälkeä vähän kehuukin! :D

   1. Martina sanoo:

    Haha! :D

    Mun lemppari näistä on muuten ehdottomasti hammaslääkärilook :))

 3. Pirjo sanoo:

  Riikinkukko-meikki on edelleen lempparini kuukausien top-listauksesta, hyvänä kakkosena hammaslääkäri-meikki.

  Mä nyt vaan tykkään värikkäistä, huolella toteutetuista meikeistä :)

  1. Nonni, melkolailla samoilla linjoilla siis mennään! :)

 4. Myy sanoo:

  Kiva koonti! Ja hei, pointsit täältäkin riikinkukolle ja hammaslääkärille :D

  1. Kiitti kiitti! :)

 5. oijoi miten eeppisiä nättimysnaamoja! <3

  1. Kiitos, hassu. :)

 6. Tipi sanoo:

  Ei voi muuta kuin sanoa, että upeita meikkejä olet vuoden varrella tehnyt. Ja vielä siitä pisteet, että ymmärtääkseni noilla kaikilla lähdit liikenteeseen – etkä vaan tehnyt näön vuoksi. Joku perikonservatiivi ei olisi uskaltanut. :)

  1. Haha, kyllä, nää on mulla arkikäytössä! :) Kiitän ja kumarran. <3

 7. Sannak sanoo:

  Voihan vautsi!! Upeita meikkejä näin koottuna, vaikka noita onkin blogissa nähnyt vuoden mittaan. Mikä minusta on todella inspiroivaa, on tuo värien käyttö. Kuvissakin näkee kuinka hiusten värisi on muuttunut vuoden mittaan, mutta meikki ei näytä missään vaiheessa olevan siihen sidoksissa. Tai muuhunkaan. Ja tämä nyt on tässä yhteydessä se good thing :) Rohkeasti vaan sitä mistä tykkää ja vaikkei niin tykkäiskään, kunhan on kivaa. Ja rohkeutta. Ja luovuutta. Mahtavaa!!

  Minä niiiiin tykkään tästä blogistasi :)

  1. Voi vitsi miten hyvä mieli tästä tuli, kiitos! :)

 8. Ilona sanoo:

  Ihastuttavia, ihastuttavia kaikki! Paha merenneito on edelleen mun suosikki, mutta hammaslääkärimeikki tarjoaa sille aika hyvän vastineen. Odotan innolla mitä tuleman pitää, ja apinoin postausidean heti perässä! Hahaa!

  1. Kiitos, kaunokainen! :) Hyvä homma, kurkkaan heti!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.