Tammikuun hapannaama

Sunnuntaita on totuttu näillä kulmin pitämään sellaisena meikkaamisen Casual Friday -kannanottona. Ei tarvitse pitäytyä niissä työympäristön asettamissa ulkoisissa vaateissa, vaan saa luvan kanssa ilmestyä sorvin ääreen sellaisena kun kukin itsensä rennoimmillaan näkee. No tälle päivälle oli tällainen visio.

Kimaltava keijukaisposkipuna joka jättää iholle taianomaisesti kimaltavan huurteen, limenvihreä sisärajaus ja siniharmaat kajalhuulet. Vähän niin kuin joku hiukan erikoisemman bändin paita ja remonttihaalarit yhdistettynä glitterkorkkareihin. Suht casual?

Silmät/Eyes:
MAC Prep+Prime 24-hour Extend Eye Base
MAC Mineralize Eyeshadow Natural Vigor (LE)
MAC Technakohl Liner Sourpuss
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Please Yourself (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lip Base
MAC Eye Pencil Slate (LE)

* * * * *

I have this habit of keeping Sunday as my personal ’casual Friday’ but with makeup. Today’s vision involved a sugary pink glimmer blush, a lime green inner rim and gray lips. Quite casual, huh?

13 vastausta artikkeliin “Tammikuun hapannaama

  1. Oi, tää on jännä! Etenkin fiilistelen tota silmämeikkiä, pitää itsekin kokeilla värikästä rajausta minimaalisella muulla meikillä.

  2. Aivan uskomattoman kauniita kuvia ja jännittävä meikki. Näytät ihanalta! Läppäisin varmaan puhelimen taustakuvaksi, jos kyseessä olis vaikka joku meikkimainos. Nyt ei pysty, liian friikkiä kun olet todellinen ihminen. :)

  3. Kerrassaan upea! Eipä tulisi itse mieleen yhdistää keltaista ja harmaata. Vau!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.