Tahmeat luomet

Tänään ollaan meikkitarinoinnin kanssa siinä tilanteessa, etten tiedä mitä sanoa. En ole varma menikö tämänpäiväinen luomikiiltoleikki ihan reisille vai onnistuiko se juuri niinkuin piti. Vaikka meikin status onkin epävarma, kuvaamisen tilanne sen sijaan on täydellisen selkeästi tiedossa: %§@!?*&! Tai siis antakaahan kun muotoilen sen toisin: Tässä asiassa saatan tarvita vielä hieman lisää harjoittelua, jee!

Löin siis luomille eilen vilauttamani Eye Glossin, joka oli härkäsen tahmasta tatinaa. Pienen kikkailun jälkeen hoksasin, että kannaa aloittaa sillä ja taputella luomiväri/pigmentti/elämänilo sen päälle – jos uskaltaa ottaa sen riskin, että sormi jää pysyvästi kiinni silmään. Vaikka tahmaa oli poskettoman vaikea saada irti sormesta ja sormea luomesta, luomilla kiilto ei kuitenkaan jostain selittämättömästä syystä tuntunut yhtään miltään. Näin kyllä että luomen kerrokset rullautuivat nätiksi kääretortuksi, mutta räpytellessä tahmeus ei tuntunut miltään. Haamujuttu.

Koska pääsin ensimmäisestä vaiheesta näin vähällä vaivalla, oli pakko kaivaa hiukan verta nenästä ja levittää tämän soosin päälle vielä erillistä kiiltoa. Olen käyttänyt sitä enimmäkseen huulikiiltona, mutta se saattaa olla myös ns. yleiskiilto. Killittimien tämänhetkisestä sumeudesta päätellen sen ensisijainen käyttötarkoitus ei kuitenkaan taida olla silmäluomi. No, kerrankos sitä ja niin edespäin, mitäpä sitä utelias aikuinen muuta vapaa-ajallaan tekisi.

Vaikka itse meikin tekeminen oli melkein kivaa, sen kuvaaminen oli kyllä niin sieltä ja synkästä etten pahemmasta tiedä. Liki meikittömiä kasvoja on muutenkin hankala kuvata fiksusti, saatika sitten kun luomet pitäisi saada tarkasti kuvaan niin, että huonoksi heittäytynyt meikkipohja ei näy samasa ruudussa. Jotta luomet saa kuvaan, pitää ilmeen olla jotain raukean, väsyneen ja seinähullun väliltä. Se taas ei ole kuvauksellisin mahdollinen vaade. Ja jotta valitus ei loppuisi liian lyhyeen, sinetöin itkuvirren vielä sillä että toisessa silmässä on ruma näärännäppy, jota ei tee mieli sihdata keskiruutuun. No meni miten meni, julkaistavahan tällaisen äherryksen tuotos on lopputuloksesta huolimatta.

Ja voitte armollisesti jättää väliin sen KVG-neuvon. Tiedän jo, että pieni opiskelu olisi ollut paikallaan.

Silmäluomikiilto, miksi?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pressed Pigment Nostalgic (LE)
MAC Studio Eye Gloss Pearl Varnish
MAC Gloss

Kasvot/Face:
MAC Extra Dimension Bronzer Aphrodite’s Shell (LE)
MAC Blush Fun Ending (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Gloss

* * * * *

Always give it a go without instructions. Eye gloss, I’m not done with you yet.

2 Comments Lisää omasi

  1. Niina sanoo:

    Ihanaa, kun sulla on näitä kokeiluja.. :) Emmätiiä, mun ruudulla nuo näyttää hyvältä! Jos tuollaisena sais pysymään päivän, mä testaisin myös.

    1. Hih, kiitos! Joo eihän tää mikään koko päivän silmämeikki ole, missään nimessä. Tämmöinen hassu efekti vain. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.