Viilankantolupa muuttaa!

Heihop! Tiedättekös mitä? Kulisseissa on puuhailtu jänniä ja tänään on lupa paljastaa mistä on kyse. Meikäläinen muuttaa!

Helmikuun puolivälissä avataan kokonaan kauneusblogeille pyhitetty portaali Purkkimafia, jonka ideoimisessa ja henkiinherättämisessä olen suhannut apukuskina. Mielettömän siisti projekti, josta olen innoissani kuin lapsi otsalampusta. Purkkimafialla on oma koti!

Mukaan lähteneet bloggaajat ilmiantavat itsensä tänään, joten selatkaa pupillit tiukkana blogilistoja – mukana on varmasti tuttuja! 25 toimeliasta kauneusblogia saman osoitteen alla on huikea suoritus Bastella Medialta, joka otti kuhisevan purkkijengin siipiensä suojaan Bella-blogien ja Re:fashion-portaalin kaveriksi.

Jutustellaan tarkemmista muuttokuvioista lähempänä, mutta nyt menkää ja somettakaa itsenne mukaan Purkkimafian kuvioihin Facebookissa ylläolevan linkin kautta, jotta pysytte mukana käänteissä.

Purkkimafia, halkean ylpeydestä!

* * * * *

The blog is moving! I’ll give you more details in a week or so, but next month we’re opening a new site for Finnish beauty bloggers. A site with its focus on beauty only is something we’ve needed. I am proud to tell you I have been the mastermind behind this and I am thrilled to see it all happening! It’s so cool there are no words for it! Stay tuned!

31 vastausta artikkeliin “Viilankantolupa muuttaa!

  1. Huh tuntuu, että nyt pääsee kyllä niiiiin kovaan seuraan! Huippua (:

  2. Hei jee <3 Eikä tässä kämppissuhteesta tuu riitoja tiskivuoroista tai roskien viennistä ;)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.