Harmaa kevät

Eilen koin valaistumisen. Sain CND:n edustajalta testattavaksi kevään Flora & Fauna -kokoelman kynsilakkoja ja pyörittelin silmiäni harmaalle. Kun kaikki muut julkaisevat ylisöpöjä sokerisia minttuja, koralleja ja pinkkejä, tässä kokoelmassa on harmaa kynsilakka. Vaan kas kas, miten se ennakkoluuloisuus sitten kääntyikään kun sain lakan kynsille. Jumalainen väri!

Harmaa on aina ollut minun kirjoissani outolintu. Väri, joka sopii silmäluomille (ja huulille), mutta jää mitäänsanomattomaksi vaatteissa ja sisustuksessa. Johtunee siitä, etten ole perehtynyt kahden jälkimmäisen maailmaan lainkaan. Kynsillä se on käynyt silloin tällöin kokeilunhalusta piipahtamassa, mutten ole oikein keksinyt milloin se olisi parhaimmillaan. Vaikea selittää, mutta kauneustyöläisenä sitä ikäänkuin hakee aina toteutuksesta jotain ultimaattista särmää, maksimia. Parasta mahdollista yhdistelmää johonkin muuhun peilattuna.

No tästä pulputuksesta varmaan jo arvasitte, että harmaan kynsilakan särmä on löytynyt. Se on hillitty ja haalea, joten sen parhaat puolet tulevat esiin kirkkautta vasten. Erityisesti sydämeni valtasi tuo kuvissa statistina vilahtava koralli, joka tule olemaan täydellinen asuste näille kynsille. Ennustan tästä viileän valloittavasta harmaasta oman kesäni ykkösväriä. Tästä kun menen ja avaan tuosta naapurista värivirtuoosi Anna-Marian blogin, olen varma että löydän sieltä jo aikojen takaa yhdistelmän jossa on harmaata ja korallia, mutta kuten niin usein käy, asioita piti taas saada lähestyä omasta näkökulmasta.


Liirumlaarumlei, olen rakastunut harmaaseen kynsilakkaan. Harmaa kevät – puollatko? Mille muulle värille parittaisit harmaan? Mites minttu?

Kynnet/Nails:
Nail Tek Foundation II
CND Vinylux #185 Field Fox*
CND Vinylux Weekly Top Coat*

*saatu/gifted*

* * * * *

I had my doubts about a grey nail polish in a spring collection, but boy did it blow my mind! Just look at it, so pure and poetic! I’m quite sure this will be my number one nail accessory this season. Pair it with bright coral and see for yourself!

14 Comments Lisää omasi

 1. Duvessa sanoo:

  On muuten aivan upea väri! Mulla on vain tummempia harmaita, tällainen vaalea olisi todella jees.

  1. Joo, tää on upea! Olen silmät kierossa tuijotellut tätä eilisestä saakka. :D

 2. Salla sanoo:

  Hih, mun mielestä taas harmaa on mitä parhain väri nimenomaan vaatteissa ja sisustuksessa! Meillä on kotona kolme harmaata seinää (eri sävy keittiössä ja olohuoneessa ja sitten vielä kuviollinen tapetti ruokailutilassa) ja mun joka toinen vaate on varmaan harmaa :D Silmämeikissä sen sijaan käytän harmaata tosi vähän. Jotenkin en ole löytänyt optimaalista sävyä itselleni, vaan koen näyttäväni väsyneeltä :P

  1. No joo-o, just näin! :D Meillä vaan ei eläinteknisistä syistä onnistu toi sisustaminen ollenkaan kun tapeteista lähtien kaikki on suikaleina ja pukeutumista mä oon vih–inhonnut aina.

   Sun piirteet on niin lämpimät, että harmaat näyttävät niitä vasten korostetun haaleilta. Pitää vaan keksiä oikea tapa hyödyntää tuota efektiä. Pistän mietintämyssyyn ja tarjoan sulle idean heti kun keksin jotain spesiaalia! :)

 3. Mä RAKASTAN harmaata suurinpiirtein kaikessa muussa paitsi säässä! Vaatekaapista löytyy lähes pelkästään mustaa, harmaata ja valkoista ja sisustuksessakin harmaata löytyy. Toki sen hyvän harmaan täytyy olla juuri tietynlainen, yleensä joko lilaan, siniseen tai punertavaan taittava, vihreään tai ruskeaan nojaavista harmaista en pidä kun ne näyttää usein tunkkaisilta. Tän lakan sävy on aivan ihana, erittäin chic! Näihin vaaleisiin, raikkaisiin harmaisiin käy minusta melkein mitkä tahansa pastellisävyt ja tietenkin nuo sun mainitsemat koralli ja minttu. Nii joo ja hopea ja violetti kans!

  1. Joo rusehtavissa harmaissa on ihan eri kaiku! Jäin tässä vielä jälkikäteen pohtimaan tuota keltaistakin, sekin saattaisi mennä? Kyhään näistä mielessäni meikkikokonaisuuksia ja heti kun keksin mistä saan riittävän kirkkaan ja vaalean keltaisen, rykäisen sen rajaukseksi harmaalle pohjalle! :)

   1. Menee menee!

 4. Tämä on kiva väri! Mullakin on tämä :) harmaa on just kiva kun se sopii jokaiseen vuodenaikaan :)

  1. Joo no näköjään! Mä oon kapeakatseisesti pitänyt sitä vaan syysvärinä. :)

 5. Jenni sanoo:

  Iiiiiiiiiiiiiiiihana. Haluan. Nyt. Heti!

  1. Iiiiiiiih! Rakastat sitä!

 6. Tiina sanoo:

  Harmaa ja kulta on minun silmiin rakkautta yhdessä, varsinkin kynsillä.

  1. Joo, totta! Mä oon enempi käyttänyt sitä vaan silmämeikeissä, mut kynsillehän siitä voisi kans ponnistaa jotakin. Kiitti muistutuksesta! :)

 7. Paluuviite: Lisää kestoa lakkaukselle – Viilankantolupa

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.