Hutsupinkkiä kynsillä

Olen pahoillani, mielleyhtymä oli välitön. Kitisin hankalasta huulipunaväristä täällä ja tämä kynsilakka aiheutti välittömästi mielikuvamatkan auringossa eltaantuneiden floridalaisrouvien uima-altaalle. Söötti väri, kerrassaan, mutta kaaaaaukana omasta mukavuusrajastani. Koska lannistumisen sijaan on tapana lykkiä pökköä pesään (tulipa vino kielikuva [..jonka meinasin vieläpä kirjoittaa muotoon ’kielikiva’]), lisäsin yhtälöön vielä maailman kimaltavinta kynsikultaa. Nyt jos tästä yhdistelmästä tulee mieleen jotain muuta kuin mansikkamargaritaan hassatut kansaneläkkeet, haluan kuulla mikä sinua vaivaa.

Mutta katseleehan näitä tässä ajankulukseen, sillä tavalla tiedostavasti hymyillen. Että helppaa se loska ja viima täälläkin, ihan kohta jo.

Kynnet/Nails:
Lumene Gel Effect #57 Tulee kevät / Spring Is Here*
Laquistry Amazeballz You So Fine!

*saatu/gifted*

* * * * *

I feel like these nails would belong to an elderly over-tanned lady sipping her seventh margherita of the day – and it’s only noon. But any form of colour is a sign of spring on this latitude. So cheers to that!

28 Comments Lisää omasi

 1. Sannak sanoo:

  Voi noita sinun kielikivoja!! Niille repeilee aina. Ei tuossa lakan värissä ole mitään vikaa. Tai sitten kuulun niihin eltaantuneiden ikäluokkaan ja löysin värini :) Sitä paitsi manshikkamargaritakin on hyvää..

  1. Hikka-Rita – terassipulun paras kaveri! :D

   1. Sannak sanoo:

    Sitä kun vetää posket lommolla pillillä, kädet kohmessa, takahampaat jäässä, niin hyvä tulee. Ja haikea huomen :)

    1. Hihiii! :D

 2. Elisa sanoo:

  No siis ei todellakaan tule mieleen rouvasshhenkilöt! Aivan ihanan värinen lakka, ihastelin tätä jo kaupassakin :) Sulla on vaan hassuja mielleyhtymiä ;)

  1. Hahaaa, sano mun sanoneen että tästä kommenttiketjusta tulee legendaarinen! :D Mielleyhtymät on aika usein hassuja – ja siksi juuri niin mainioita! :)

 3. Pirkko sanoo:

  Haha, mä rakastuin tuohon sävyyn ihan samalla sekunnilla, kun levitin sitä kynsiini! :D Itselleni se toi tosin mieleen Barbiet, mutta, jooooh, ei tuo otsikointi kyllä vikaan mene! :D<3

  1. No mutta Barbie, eikös hänkin ole..tuota..eräänlainen esikuva? :D

 4. Jonna H. sanoo:

  Ei tää mikään hutsulakka ole. :D Ainakaan mun mielestä. :p Pitäisi olla sellaista vaalean pinkkiä à la huulipuna J.Tuikiainen, niin sitten. Kasarilla oli tosi paljon hutsuksi kokemiani kynsilakkasävyjä.

  1. Jännä, mulle se pinkki on ihan eri lailla neutraali ja tää neonsävyyn nojaava koralli taas sellainen kilikellojen soittaja. :) Mutta sööttihän tää on kuin mikä, en kiistä!

 5. Ilona sanoo:

  IHANAT. Ei mulla muuta.

 6. HELENA sanoo:

  Ei ole hutsu! :D Mä tykkään tästä sävystä!!

  1. No tykkään mäkin! :D Ei se väärin oo vaikka mun silmään vähän viettääkin sellaiseen ilmavampaan pukeutumistyyliin..! :)

 7. Martina sanoo:

  No kieltämättä nyt kun sanoit.. niin kyllähän tässä vähän Floridan mummelia on ;) Mutta nätit kynnet silti!

  1. No näin just! Mielikuva on mielikuva, eikä estä (tai edes hidasta) käyttöä yhtään. :)

 8. Piia Pai sanoo:

  Juu. Ei. On kauhea väri mun mielestä. Tummalla iholla vois mennä tai kesävarpaissa, mutta muuten ei :D.

  1. Ei kauhea missään nimessä, mutta tietyllä tapaa mielikuvayhteydeltään hyvin värittynyt. :)

 9. Tipi sanoo:

  Nyt osui värin kuvaus niin kohdilleen, että piti ihan naurahtaa!
  ”auringossa eltaantuneiden floridalaisrouvien uima-altaalle”.
  Hyvin mielikuvitus kehitti tuon kuvan aivoihin ja kyllä, juuri tuota lakkaa heillä varmasti oli. :D
  Ei se silti ruma ole, ei ei.

  1. Mä en ole ihan varma oliko tuossa loppulauselmassa jokin jäynä kainalossa, mutta hyvä että kielikuva tavoitti. :)

 10. Liina sanoo:

  Jo otsikon luettuani olin ihan, että SHUT UP AND TAKE MY MONEY. Mistäs tuota saa, onko kaupoissa jo? :D

  1. No nih! Tuanoinniin, en itse asiassa ole ihan varma! Kevätsävyjä nämä ovatten, joten aprikoisin että ihan tuossa tuokiossa voinet ratsata lähimmän Lumppahyllyn. :)

 11. Noora sanoo:

  Hutsua tai ei, niin kyllä tuo muhun uppoaa :D Niin on nättiä ja, ja, ja ja.. ai että! :D

  1. No siitä sitten! Kiitettävästi on herättänyt huomiota tämä lakkaus tässä parin päivän aikana. :)

 12. Nena Sofia sanoo:

  Tällaisen ihmisen silmin, joka lakkailee kynsiä lähes päivittäin ja homman mielenkiintoisena pitääkseen tykkää testailla kaikkia mahdollisia väriyhdistelmiä, en näe näissä kynsissä mitään pahaa. Itseasiassa värit on aika kauniit ja harmoniset, hyvin kesäiset kyllä, mutteivat ehkä herätä suuria tunteita eläkeläisrouvista uima-altailla. Kai mä oon hengittänyt liikaa lakkahöyryjä :D

  1. Taitaa olla sama ilmiö kuin meikkaamisessa: Mitä enempi käyttää erilaisia yhdistelmiä ja mitä syvemmälle värisekoittelun maailmaan uppoutuu, sitä sallivammaksi oma maku muuttuu. :) Ja toistan vielä, huonohan tämä ei ole, missään nimessä. Otsikointi taisi johtaa siihen että tämä lakkaus tulkittiin jotenkin epäonnistuneeksi tai huonoksi, mutta kun mä itse olen sitä mieltä että pienessä meikkihutsuilussa ei ole mitään pahaa. Vaihtelu virkistää! :)

 13. Myy sanoo:

  :’D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.