#luottokynnet

Joko olisi pienen tauon jälkeen tilaa jälleen yhdelle instahaasteelle? Viimeisimmät täällä nostetut haasteet löytyvät instagramista tunnisteilla #randomshadowchallenge ja #luottomeikki.

Eilen illalla olin perinteisen ongelman edessä: Kynnet retuperällä ja työpäivä edessä. Olen ahnehtinut pituutta käyttöasteeseen nähden liikaa ja pari kynttä on revennyt tyvestä. Koska en halua lyhentää kynsiä nahkamittaan, ne vaativat päälleen eheän kerroksen lakkaa.  Kello oli paljon, väsymys painoi ja halusin kynsille jotain simppeliä, mutta kevyesti koristeellista. Ajatukseni kulkeutuivat välittömästi ihonväriseen mummoalkkaripohjaan ja ihanaan platinakimallukseen. Varsinaiset luottokynnet tästä lakkauksesta tekee koristelujen asemointi. Jos selaatte arkistojani kynnet-tunnisteen alta, huomaatte varsin pian, että tähän tyyliin on tartuttu ennenkin. Kimallus pääsee oikeuksiinsa kynsien tyvessä ja miellyttää silmääni enemmän siellä kuin kynsien kärjessä.

Sinä ja #luottokynnet – jaa reseptisi!

Kynnet/Nails:
MAC Studio Nail Laquer Skin + Quick Million
Seche Vite Top Coat

* * * * *

My go-to nails. Nude and metallics play together very nicely. This is what I do when I need plain and simple manicure that has that ’little something’. What’s your go-to nail look?

2 Comments Lisää omasi

  1. Pirkon Paletilta sanoo:

    Nää on kyllä tosi nätit! <3

    1. Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.