Tuliaisten eliittiä

Olen tänä aamuna vellonut aihevaikeuksissa. Muovaan blogirutiinin aina työvuorojeni ympärille ja aamuvuoroisin nousen kirjoittamaan kuudelta. Se on toisinaan hedelmällistä ja luovaa aikaa, toisinaan ajatuksenjuoksullisesti yhtä tervaista kun keittämäni kahvi. Tämänaamuinen vellominen sisälsi angstia viimeaikaisesta meikkikuvaustyylistä (miksi olen ruvannut ottamaan kuvia tukka suussa?), ruotimiskelpoisen hakusanavaraston ohuudesta (”tissivako” – that’s it?), aihevarannon toisteisuudesta (kirjoitin juuri kasvohoidosta, mutta haluaisin ihanhetinytperään kirjoittaa hieronnasta, joka tehtiin vedessä – Islannissa –  u l k o n a!) ja toisaalta vinkkivarastossani on kelpo aiheita vaikka muille vuotaa, mutta yhteenkään ei ole kuvia enkä saa taiottua sellaisia aamuvarhaisella herättämättä talon aamuäreää miesväkeä. Puh. Siispä kirjoitan teille tuotteesta josta tulin hyvin onnelliseksi, mutta jota joutuu metsästämään ulkomailta. Rakkaat hamsterit ja keräilijätoverit, olen pahoillani. Nyt ei auta, tämä oli kompromisseista kevein.

Sain ihanan Trend Forecast Spring 15 Lip and Cheek -paletin tuliaisina reissaavalta ystävältä. Se tuli kauniiden sanojen saattelemana ja sen ihanuus pakahduttaa vielä alkuhuuman (ja hengityksen) tasaannuttuakin. Paletti koostuu kuudesta Cream Colour Base -väristä, joita voi käyttää sekä huulilla että poskipäillä ja tietyin rajoituksin myös luomilla. Koostumus on kermainen ja helppo, värimaailma suorastaan hengästyttävän monikäyttöinen ja no myönnetään nyt se viimeinenkin: saan pientä mielihyvää myös siitä että paletti on näillä leveysasteilla harvinainen. Yksittäiset CCB-värit ovat myynnissä myös täällä, mutta nämä Trend Forecast -paletit ovat harvinaisempi näky.

Paletin kuvaamisen jälkeen olen sorkkinut spaattelilla sileään pintaan jo useammankin reiän ja sekoittelunälkä vain kasvaa ahmiessa. Miksailen toisinaan tavallisia huulipuniakin, mutta tämä paletti suorastaan kutsuu kerrostamaan värejä epätavallisiksi yhdistelmiksi. Joka kerta kun kannen avaa, nenään tulvahtaa ihana, pehmoinen vaniljan tuoksu. Olen rakastunut.

Sillai. Se oli tämän aamun tarina. Haluatteko kuulla seuraavaksi siitä miten vältyin hypotermialta jäähieronnassa vai millaisin silmätulehdushakusanoin tänne tässä kuussa tullaan?

* * * * *

This beautiful palette was a gift from a friend who travels. It is g o r g e o u s. The colours are vivid and they insist on to be mixed. They really do, I can hear it!  My precious.

20 Comments Lisää omasi

 1. Piia Pai sanoo:

  Moi!

  Kun nyt kysyit: haluan nähdä Toledon tosityössä. :)

  1. Pannaan muistiin! :)

 2. SääJonna sanoo:

  Voi oon nähny ton paletin Youtuben maailmassa, ja saatavuutta kummemmin miettimättä aatellut että sen voisin jopa hommata. Niin ihanan monikäyttöisen oloinen paletti!
  No taidanpa jäädä siis ilman, jossei kesäkuun Hollannin reissulla osu jossain silmään. Nauti uudesta ystävästäsi siis meidän muidenkin puolesta! ;)

  Niin ja itse olisin kiinnostunut kuulemaan (siis lukemaan) lisää Islannin seikkailuista!

  1. Pidetään peukkuja Hollantia varten, toivotaan että sieltä löytyy! :) Yritän kirjoitella Islannin koettelemuksista viikon sisään. :)

 3. Oooo. Ooooooooo. Nammmm.

  1. Kyyyyyllä, kyllä!

 4. Opiskelija sanoo:

  Tykkään tosi kovasti sun blogista :)

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
  Kiitos jo etukäteen!

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

 5. Myy sanoo:

  Ja sä kerrot tämmösestä nyt, kun tulin just eilen Pariisista! >:)

  1. No nii-ih! Kysyitkö vinkkejä, hä? Mitä? Et kysynyt! :D

   1. Myy sanoo:

    Olin niin kuutamolla kaiken salailun kanssa!

   2. Myy sanoo:

    Laitan kalenteriin kesäkuun ensimmäiselle, että kysy Petralta MAC-vinkkejä Roomaan.

    1. Varo vaan, saatat saada samassa viestissä tuliaislistan mukaasi. :)

     1. Myy sanoo:

      <3

 6. hiikka sanoo:

  Silmätulehdusfetismi, here I come ;) Onko muita aivan mahtavia hakutermejä ilmaantunut? Mikä ihme siinä silmätulehduksessa ihmisiä vaivaa, jos se tulee mennään lääkäriin, hoidetaan se ja annetaan silmän levätä meikistä ja piilareista (ilman googlea…) Tosin itse olen hoitanut ”silmätulehdusta 6 vko, 5 lääkärin voimalla, eikä onnistunut… Sitten tuli lähete jo silmäpolille, ei ollutkaan ihan tavis tulehdus.

  1. Joo se on kyllä jännä ilmiö. Mutta selkeästi se ihmisiä askarruttaa, kun sitä niin kovasti haetaan. :) Palaan hakusanoihin omassa postauksessaan sitten kun niissä seuraavaksi ilmenee ruodittavaa. :)

 7. Kissis sanoo:

  Toi paletti on ihana! Jopa mä huolisin, vaikka käytän vain puuteriposkipunia ja huulipunaakin harvemmin…paitsi että nyt oon vähän innostunut!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha joo KUULIN, ihan huippua! Tästä se lähtee, oon satavarma että jäät välittömästi koukkuun! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.