LivBox maaliskuu 2015

Hei tänään oli boksipäivä, kurkataanko?

Maaliskuun LivBox oli selkeästi koottu ylläpitoteeman ympärille. Ei vielä mitään keväistä hulluttelua tai väri-iloittelua, vaan napakka valikoima perusjuttuja ihonhoitoon, hiuksille ja kasvoille. Boksissa oli Doven sampoo ja hoitoaine, Bangerheadin kuivasampoo, Herbinan vartalokuorinta, Lumenen mattapintainen kosteusvoide, IsaDoran ripsiväri, kaksi tuoksunäytettä sekä Bangerheadin lahjakortti.

Erityisen ilahtunut olen ripsiväristä, tukkajutuista ja vartalokuorinnasta. Kosteusvoide meni todennäköisesti ohi oman ihotyypin ja valitettavasti lahjakorteillakin on ollut paha tapa mennä vanhaksi ennen kuin muistan niiden olemassaolon. En ole myöskään tuoksunäytteiden fani, mutta pidän niitä silti asiallisena sisältönä, koska joku uteliaampi tuoksujen ystävä varmasti saa ammennettua niistä elämyksiä. Mutta tukkajuttuja, vartalonhoitoa ja maskaraa – niille peukku!

Bangerheadin tuotteet ovat minulle täysin vieraita ja käytän kuivasampoota melkein joka päivä, joten tämä iso pullo oli hyvä vetonaula boksiin. Sama juttu koskee Doven hiustuotteita, nekin ovat minulle uusia tuttavuuksia. Tuubinsuulta nuuskittuna Dovet tuoksuivat vallan raikkailta, koppaan nämä tukkapyykille heti tänään. Hiuksissa pesutuntuma on tosi tärkeä, joten tarkemmat tuomiot saatte myöhemmin. Toisinaan tuuheuttavat sampoot jättävät tukan turhan karheaksi, mutta kahtotaan. Tuubien yksinkertaisuudessa on jotain viehkeää.

Herbinan Kaura-suklaa (meinasi jäädä ensimmäinen a-kirjain kokonaan välistä – siinäpä olisi ollut todella houkutteleva tuubi) nousi parrasvaloihin jo aikoja sitten, kun suurin osa seuraamistani suomalaisista kauneusbloggaajista tuntui hurahtaneen sarjaan yksissä tuumin. Omien sormieni lomasta nämä eivät koskaan lipuneet, mutta hyvästi sattui tämä näinkin. Kuorinnan koostumus tuntui mukavalta, mutta olen valitettavasti tuhonnut nuoruuteni kermaliköörillä, enkä uskalla julistaa minun ja KaSun suhteesta mitään ennen kuin oikeasti valelen itseni tällä tuoksulla. Jännä nähdä minkälaiselle muistobulevardille tämä tuoksu johdattelee vaeltelemaan.

Kosteusvoiteen kohtaloa punnitsen vielä. Lähtökohtaisesti mikään mattaava tai huokosia supistava ei ole iholleni paras vaihtoehto, mutta taidan varmuuden vuoksi käydä tutkailemassa tuotetta kaupassa ja päättää sen kohtalosta vasta sitten.

IsaDoran ripsiväri oli iloinen yllätys, sillä tämäkin nauttii koto-Suomen blogimaailmassa melkoista mainetta. Jännä miniharja on kuulemma koostaan huolimatta melkoinen tehopakkaus. Odotan innolla!

Tämä oli mielestäni mallikelpoisesti koottu kokonaisuus ja tuotemäärä hätyyttelee yhtä painavimmista bokseista. Hyödyllisiä perusjuttuja, joille mahdollisimman monella varmasti on käyttöä. Ja on muuten pakko vielä erikseen kehaista tuota valkoista täytesilppua, se on NIIIIN paljon fiksumpi ja nätimpi vaihtoehto kuin se musta, suhraava muru. Pieni juttu, mutta silti, ah.

Mitäs siellä puolella ruutua tuumattiin?

*LivBox saatu*

13 Comments Lisää omasi

 1. Täällä tuumittiin että tykättiin. Teikä saikin Herbinan Nailfixin kynsiöljyn tilalla :) aaa ja Rimmelin huulikiiltoa ei ollut? Aika vaihteleva boxi siis!

  1. Joo, näemmä! Kävin lukukierroksella vasta nyt jälkikäteen ja jonkin verran hajontaa näytti olleen. :)

 2. Sannak sanoo:

  Voi että! Minä aina huokailen näitä boxijuttuja lukiessa, että saisipa tuon itsellekin. En vain raaski tilata. Ilman sen ihmeemmin säälipisteitä vonkaamatta, niin yh-äidillä menee moni muu asia boxin edelle. Harmi sinällään, kun tämänkin boxin sisältö olisi enemmän kuin mieluinen. Jo pelkästään tuo Lumenen voide olisi enemmän kuin tervetullut. Ihana juttu tämä livbox ylipäätään. Ehkä joku päivä minäkin.. :)

  1. Joo etuoikeutetussa asemassahan tässä ollaan, kun on varaa lahjuksia ruotia. Tämä blogiympyrä saattaa kuulostaa kaikessa materialistisuudessaan hurjalta, mutta pyrin aina siirtämään käyttämättömät tuotteet eteenpäin (seuraava lahjoituskohde on muuan nuorisoprojekti täällä kotipuolessa) ja käytetyt/kokeillut tuotteet diilaan lähipiirille. Jos postikulut olisivat järkevämmät, postittelisin käyttämättömiä tuotteita varmasti tutuimmille lukijoillekin. Onneksi blogeissa ja yritysten FB-sivuilla on jatkuvalla syötöllä käynnissä valtava määrä arvontoja, niissä ainakin kannattaa aina jättää arpa! :)

   1. Sannak sanoo:

    Voi, en tarkoittanut kommenttiani mitenkään arvosteluna bloggaajia kohtaan tai sellaisena ”elämäonepäreilua” -vuodatuksena. Ns.lahjuksethan tavallaan kuuluu teidän työhön. Ei kukaan oleta, en ainakaan minä, että kaikki blogeissa esiteltävät tuotteet pitäisi itse kustantaa. Eihän sellaiseen kukaan pysty.
    Hienoa, että laitat tuotteita eteenpäin hyväntekeväisyyden nimissä. Se on todella arvostettavaa.
    Tykkään vaan todella tuosta boxin ajatuksesta. Kivoja tuotteita kerran kuussa laatikollinen, sisältö aina yllätyksellinen. Mukava kuitenkin lukea noita arvosteluja/käyttökokemuksia näistäkin tuotteista. Voihan niitä sitten omien mahdollisuuksien mukaan ostaa, vaikka itseostettuna ”yllätys” ei ole ihan niin suuri :)

 3. Heli Heinonen sanoo:

  Mä olen niin pottuuntunut noihin kuivashampoisiin kun niitä tulee vähän väliä, enkä niitä käytä.
  Lumenen voidetta en uskalla edes kokeilla kuivalle ja helposti ärtyvälle iholleni.
  Herbina, ripsari ja Doven tuotteet on sen sijaan mieluisia. Tuoksunäytteillä en taas mitää tee kun en tuoksuja juurikaan voi käyttää.

  1. Jännä, mulle elämä ilman kuivasampoota olisi tosi hankalaa! :)

 4. hiikka sanoo:

  Toi Doven shampoo on ei aivan ollut meidän perheen mieleen, olen jo ostanut täyden plon hoitista ja shampoota, sekä syvähoidon kaikki oli vähän… epämiellyttäviä kokemuksia ja sitä ei usein meidän miesten suusta tule… Ihan outoa koska Doven shampoot ja hoitikset eivät ole huonoja.
  Mulla oli aivan eri naistentuoksukin :O Apocalipsistä sain sen punaisen ja olisin halunnut sen tummimman mitä olen hypistellyt useaan otteeseen kaupassa ;) täytynee hakea se itse :D Moni on kommentoinut näiden olevan Lipfinityn tyylisiä, mutta kun ei ole! Kymmenisen vuotta sitten kun ekat Lipfinityt tuli L’oreal toi oman kestovärin ja nämä ovat samanlaisia, ei ole kesto aivan Lipfinityn luokkaa, hyvä kuitenkin.

  1. Ai jaa, höh! Kiva kuulla vertailua huuliväreistä. :)

 5. Fanni sanoo:

  Eiku semmosta vaan, että olen todella tyytyväinen, etten missään vaiheessa langennut noihin kurasuklaisiin. Kämppikseni sai tuon kuorinnan joululahjuksiksi, ja minä tyttö kokeilin, josko se olisi mistään kotoisin. Kuorintatehossa ei moitittavaa, mutta se haju… Meinasi purjo lentää. Saman aiheuttaa se kermalikööri, vaikken ole sillä toistaiseksi nuoruuttani päässyt pilaamaan. Nyt en voi mennä edes suihkuun kämppiksen jälkeen, kun riski tuosta hajusta leijailemassa on liian suuri. :D :D

  Muuten hyvän näköinen boksi, alkavat petrata (hahahahaha) selkeästi siellä. Pitäis varmaan ittekkin hypätä kelkkaan.

  1. Hahaa! :D

 6. säpä sanoo:

  Mä sain kynsinauhaöljyn ja huulilakan, joihin olen ihan tyytyväinen. Tuo kaura-suklaa -kuorintaa rakastan, eli ei sekään mulla olisi hukkaan mennyt mutta se on jo kokeiltu. :D
  Mulle boxi oli mieluinen, Lumenen voide saa kyllä jäädä odottamaan kesää ihan suosiolla. :)

  1. Kuulostaa kivalta! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.