Ruskeat silmät ja ruususuu

Pyörähdimme sunnuntaina koko kolmipäisen perheen voimin kaupungilla syömässä kaupungin (ellei maan) parasta italialaista ja kyhäsin merkkitapauksen kunniaksi kevyen päivämeikin. Olen männäviikolla iloitellut ihanalla vihreällä niin moneen otteeseen ja niin monenlaisissa yhdistelmissä, että halusin vaihtelun vuoksi kehystää silmät ruskealla. Tällä kertaa maanläheisyyden tavoittelu vei jopa niin pitkälle, että harjasin ripsiin ruskeaa maskaraa. Olen viimeksi tainnut omistaa ruskean ripsivärin joskus teininä. Tykkäsin lopputuloksesta yllättävän paljon, kokonaisuus keveni pehmeäksi ilman että se pliisuuntui. Huulille sormeilin tuliaispaletista sävyjä, joissa näette spaattelijäljen.

Tämä on muuten osa sitä kuvasarjaa, jota ohimennen sivusin tuossa tuliaispostauksessa. En olevinaan löytänyt koko ryppäästä yhtään käyttökelpoista kuvaa, mutta mitähittoa, ihan mun näköisiähän nämä ovat. Tämänkin kuvan ainoa vika on kämmenselässä näkyvä kulmakarvaväri ja se sama väri on siinä jokaikinen aamu. Siis. Ainahan mä näytän tällaiselta vähän homssuisen viimeistelemättömältä, ketä tässä nyt muka huijataan? :D Olisi ihanaa olla sellainen jokaista hiuskarvaa myöten oiottu arvokas jakkupukuleidi, mutta totuus taitaa näyttää enemmän tältä tyvikasvu pystyssä ja meikit kämmenselässä virnistelevältä maiharitypyltä. Ja se on kuitenkin ihan hyvä lyyli.

Aurinkoista torstaita, ystävät!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Blanc Type
MAC Eye Pencil Coffee
MAC Haute & Naughty Mascara Brown

Kasvot/Face:
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook

Huulet/Lips:
MAC Cream Colour Base Spring Sensation + Bang on Red

* * * * *

A soft daytime look with brown mascara and rosy lips. And with eyebrow gel on the back of my hand, as I have every morning. Aim for the best but accept the fact that there always is room for improvement. :D

8 Comments Lisää omasi

 1. Heidi B sanoo:

  Hiukan rouhea, viimeistelemötän ja huoleton sitä pitääkin olla! Se on ihan parasta :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No niinpä! Välillä sitä vaan saa itsensä kiinni myös ihan toisenlaisesta ajattelutavasta, vaikka tämä on se perimmäinen totuus johon uskon. :)

 2. Hyvä ja huoleton kuva! :) Yleensä kun vähän aikaa kypsyttelee kuvia, niin ne alkaa näyttää paremmalta tai vähintäänkin ihan ookoo-blogimatskulta. Aina se turhautuminen ei kuvasta näy, onneksi :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kylläkyllä! Ja kuvanottohetkellä en ollutkaan vielä turhautunut, vasta tässä ison näytön äärellä. :) Olen myös huomannut että tuhoamisen sijaan kannattaa ennemmin hetki haudutella materiaaleja, ties mitä niille vielä keksii. :)

 3. Jonna H. sanoo:

  Ihana meikki, jossa toi poskien ihana hempeä puna on ihan parasta. <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, tosi kiva kuulla! :)

 4. eijaN. sanoo:

  Oikein ihana väriyhdistelmä, tykkään! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.