MAC + Toledo = Sin

Olette saattaneet jo yhden tai kaksi kertaa kuulla tästä MACin uudesta kokoelmasta nimeltä Toledo, mutta kenenkään en ole vielä nähnyt lähestyneen sitä tästä dramaattisemmasta näkökulmasta. Saanko esitellä uuden konseptin nimeltä Vamppiperjantai:

Pitkät, teroitettuun manteliin viilatut tummat kynnet, intensiiviset mattahuulet ja klassinen silmämeikki. Ripaus tyttömäistä pinkkiä poskille ja naisellista dramatiikkaa hohkaava ilme on valmis. Toisille iltameikki, toisille arkinen työlook. Niukkasanaisuudesta varman arvaatte, että allekirjoittaneelle jälkimmäinen. Juoksuksi menee!

Puhutteleeko rouheampi otos Toledoa vai keskitytkö kevään ensiauringossa mieluummin eloisaan värikkyyteen?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow x6 Bellgreens (LE)
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Ombre Blush Azalea Blossom (LE)

Huulet/Lips:
MAC Prep + Prime Lip Base
MAC Lipstick Sin

Kynnet/Nails:
MAC Vixen (LE)

* * * * *

A quick shot of today’s makeup, the dramatic side of MAC Toledo. Classic but intense, love it!

20 vastausta artikkeliin “MAC + Toledo = Sin

    1. Joo mullakin se on pikkuisen kallellaan sinne kylmään, mutta ei missään nimessä violetti. Otin sitä kyllä siitä ihan keskeltä, enkä sieltä alareunasta. :) Plus että tässä kuvassa poski on vähän varjossa ja yllä on keltainen aamuvalo. :)

  1. Upea, toi punan sävy saa jotenkin ponnahtamaan sun silmien värin esiin. Jänskää. <3

  2. Sin on ainoa huulipuna Toledo-kokoelmasta joka mua himottaisi. Kiva nähdä se in action!

  3. Haha, mä tökin vaikka kuinka pitkään ruutua tuon sun ekan kuvan kohdalla ja yritin saada ruutuun liimaantunutta karvaa irti, kunnes lopulta tajusinkin, että sehän on sun hius kuvassa :D Mutta juu, upea look jälleen kerran! Ihanaa viikonloppua :)

    1. Hahaaa, kyllä! Nää on just näitä aamukiireessä tapahtuvia pieniä lapsuksia, joita en sitten enää tästä koneen kautta osaa korjata. Mulla on vähän sellainen Hiiop ja valmista -tyyppinen meikkikuvaustyyli, ei siinä aina muista niitä yksittäisiä hiuksia oikoa! :D Kiitos, tummat huulet tuntuvat kovasti omalta. :)

  4. Upeaa. Ihan vaan upeaa.Mun piti ostaa Sin, mut sit olinkin ostanut Barbecuen. En tiedä mitä tapahtui. :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.