Kevyet ruohosilmät

Kevään vihreys se vaan jaksaa viehättää edelleen. Meikkikuvavarastosta olisi liiennyt myös yksi turvallinen punaiset huulet ja rajaus -tyyppinen ratkaisu, mutta koska täsmälleen samanlainen yhdistelmä pääsi framille ihan vastikään täällä, lataan mediakirjastoon poikkeuksellisesti vähän keskeneräisen meikin, koska se on mukavan vihreä.

Silmät on rajattu puoliksi. Käytin sisäpuolikkaalla ihanaa Toledo-limeä ja ulkonurkassa ja alaluomella upeaa kimallusvihreää.  Kynän koostumus sallii hyvän häivyttelyn ja nämä kaksi väriä olivat jotakuinkin täydellinen pari toisilleen. Ripsiväriasioissa pidättäydyin tällä kertaa mustassa ja nätti määrä vihreyttä puskee esiin sen takaakin. Huulet ja poskipuna ovat tässä meikissä ns. jälkitilauksessa, kun en riittävän vikkelästi osannut päättää mitä haluan ja jouduin tekemään ratkaisut matkalla töihin. Kerrankos sitä vilauttaa vähän paljasta ihoakin.

Ruohovihreä, joko sille on tilausta?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Expensive Pink
MAC Pearlglide Intense Eyeliner Chlorafill (LE) + Undercurrent
MAC In Extreme Dimension Lash

* * * * *

A quick eye makeup with greens. Bright green and lime make a perfect couple and are the purest way of expressing my love for the first green leaves of spring. I’ve had enough of the winter, thankyoucomeagain.

7 Comments Lisää omasi

 1. Jonna H. sanoo:

  On, ihanan raikas meikki!

  1. Kiva kuulla! :)

 2. ella sanoo:

  Raikas keltaisen ja vihreän kombo voisi olla voittajan valinta huomisena Pyhän Patrickin päivänäkin. Kiitos inspiraatiosta :)

  1. Ai se on huomenna? No ilman muuta! :)

 3. Ilona sanoo:

  Kovin on hyvää ruohoa!

  1. Meillä taitaa olla sama diileri? ;)

   1. Ilona sanoo:

    Mä vähän luulen että asia on juuri näin.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.