Helppo kevätmeikki kajalilla

Sain Yves Rocherin ja Purkkimafian yhteistyökampanjan myötä testattavaksi uusia herkullisia kajalkyniä. Lupasin tehdä uusilla kausisävyillä keväisen tutoriaalin ja jostain syystä sydämeni sykki heti oranssille ja keltaiselle. Pientä auringon ja valonkaipuuta ilmassa, ehkäpä?

Koska olen muutenkin arkimeikkaamisessa yksinkertaisuuden ystävä, halusin pitää tämän esimerkinkin simppelinä. Koko silmämeikki on tehty pelkästään värillisillä kynillä, ilman yhtään sivellintä.

Tein kasvomeikin valmiiksi normaaliin tapaan ja pohjustin luomet. Rullasin oranssista Terre de Sienne -sävystä kärjen esiin ja liu’utin ripsityveen paksuhkon rajan. Voidemainen kynä liukuu iholla nykimättä ja kauniisti, jolloin viiva tulee kerrasta valmiiksi ilman korjailuja. Seuraavaksi otin keltaisen Feuille d’or -kynän ja maalasin sillä jatkoa oranssille. Piirsin viivoja myös aavistuksen matkaa päällekäin, jolloin värien välille ei jää selkeää rajaa. Keltaisessa sävyssä oleva pieni shimmer tulee kauniisti esiin luomea vasten ja saa silmät hehkumaan. Ennen ripsiväriä lisäsin yläripsien alle vielä mustaa kajalia, joka saa ripset näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä. Harjasin ripsiin pari kerrosta ripsiväriä ja tadaa – superhelppo kevätmeikki on valmis!

Kajalit olivat tosi helppokäyttöisiä, pehmeitä ja pysyivät silti koko päivän paikoillaan ilman korjailuja. Rakastan sipsuttaa tavanomaista meikkiä ihanilla siveltimilläni, mutta tämä innovaatio pyrähti kyllä kiireaamujen kärkiratkaisuksi. Todella vikkelä tekniikka!

No okei ihan pikkuisen jatkoin vielä pallokartan ulkopuolellekin, koska halusin ihan välttämättä kokeilla myös tuota punaista Rose indien -kajalia. Keksittekö mihin se päätyi?

19 Comments Lisää omasi

 1. Niina sanoo:

  Veikeän näköisiä nuo kajalit. :) En tiedä miksi, mutta mä olen jotenkin vieroksunut Yves Rocherin tuotteita. Nää alko jopa kiinnostaa! Tosi freshi kaunis arkimeikki. :)

  1. Joo mullakaan ei entuudestaan paria ripsaria lukuunottamatta juuri ole YR:n meikkejä, mutta nämä valloittivat kyllä kertasutimalla. Tosi kivoja! :)

 2. Tipi sanoo:

  Ei tuollainen tussi ole yhtään pöllö idea. Ei tarvitse sudin kanssa kikkailla. :)
  Pitääkin testata.
  Olen etsinyt pitkään vedenkestävää kajalia (siis rajaukselle, joka tulee sisäluomeen alas). Ei nuo tavalliset kajalit pysy silmissä kuin hetken. Onko vinkkejä?

  1. Kiitos, ei tosiaankaan pöllö! :)

   Kyllä melkein joudun tylsästi vain sanomaan että kokeilemalla ns. vahamaisempia koostumuksia löydät varmimmin sopivan. Toisissa silmissä pysyy paremmin vedenkestävä, toisissa mahdollisimman vahamainen ja kuivahko. :)

 3. Joanna sanoo:

  Ihanan näköistä! Mulla on vihreä ja musta, mutta musta tuntui, ettei vihreästä lähde kunnolla väriä :(

  1. Joo mun testisatsissa oli myös vihreä ja se oli ehkä hiukan läpikuultavampi. Mutta tämä oranssi oli todellinen väripommi! :)

 4. Salla sanoo:

  No huulille tietty :) Pirtsakka meikki, tykkään!

  1. No t i e t t y, en tiedä oliko se ihan suoraan sallittua, mutta omalla riskillä suttasin kun teki mieli. :) Kiitos. :)

 5. Liina sanoo:

  Mä en kestä! Haluan nuo kaikki!

  1. Ja näitä on vielä lisää! Kurkkasitko koko valikoiman kaupasta? Otat ehdottomasti ainakin tuon oranssin ja keltaisen – oranssista väriä ja eloa, keltaisesta hentoa kullanhehkua <3

   1. Liina sanoo:

    Arvaa mitä! Kommenttiasi lukematta kävin hakemassa tänään just nuo, oranssin ja keltaisen. Nyt hehkun sekä meikinostajan riemua että oppipoikana onnistumista :)

    1. HAH, ihan loistavaa! :D

 6. Satu sanoo:

  Oivitsiit on kyllä ihana keväine meikki ja vielä nii heleppoki. :) Hah no yks kajali on sit huulilla. ;D Pitäs hankkia nuita värillisiäki kajaalejaki ku ne on nii nätin näkösiä. En vaa ikinä uskalla käyttää semmosia, mut jos sitä opettelis. :D

  1. No huulillapa hyvinkin! :) Ihan vallan mainiosti voit opetella, näillähän se on erityisen helppoa kun mitään muita välineitä ei tarvitse. :)

 7. Martina sanoo:

  Ah, oranssi <3 Nyt sitä aurinkoa todella tarvittais, pihalla tulee vettä kuin sanonko mistä. Onneksi meikkaaminen pirteillä väreillä piristää kummasti ^_^ Nätti olet taas!

  1. Joo ikävää takapakkia on kyllä otettu sen kevään kanssa, melkein jo kiukuttaa tämä keli. :D

   Kiitos. <3

 8. Emma sanoo:

  Miten ihanat sävyt! Ihmettelin kaupassa että miten näillä sais muka mitään järkevää aikaiseksi, mutta tämän luettuani olen jo tehnyt ostopäätöksen :D

  1. Hahaaa, loistavaa! Ampalaa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.