Hillityt HP-hankinnat

Selvisin tämän kevään keltaisesta maniasta yllättävän vähällä. Tein strategisen iskuni kahdessa osassa: keskiviikkona hillitty kuivasampoohaalinta ja heti lauantaiaamuna täsmäisku kosmetiikkalaareihin. Yllättävän rauhassa sai penkoa, kun osui paikalle oikeaan aikaan. Himotuslistalla oli yhtä ja toista näiden lisäksi, mutta osasta myöhästyin jahkailuineni ja osan kohdalla iski pihiys.

Rich-sarjan pesutupla tuli akuuttiin tarpeeseen, sillä sampoo on sivellinsampoota lukuunottamatta ihan kertakaikkisesti loppu ja hoitoainepuolellakin olen jo viikkoja käytellyt jotain vanhoja jämiä joista en edes pidä. Käytin matkakoot jotain Richin pesutuotteita ja tykkäsin niistä niin, että ostin nyt sokkona tämän jättiduon. Hiukset eivät tämänhetkisessä kunnossa välttämättä kaipaisi mitään superkosteuttavaa, mutta parempi vähän liian silottava kuin yhtään takuttava.

Terren voit on niin moneen kertaan hehkutettu ja ylistetty ja mirhalla silattu että pakkohan tähän matkakokosettiin oli nyt tarttua. Käsivoiteita soisi kämmenselän perusteella kuluvan enemmän, joten josko näillä sitten muistaisi muhitella. En ole avannut vielä, jännittää. Taidan korkata voiteet viinilasin seurassa ja kerrankin oikein paneutua tunnustelemaan hankintojani. Viikuna, tule ja täytä odotukseni!

Dermalogican settiä puntaroin keskiviikosta saakka ja kun tänään satuin paikalle neljän viimeisen paketin äärelle, uteliaisuus vei voiton. Kaapit ovat pullollaan kaikenlaista teho-, super- ja ekstrakosteuttajaa, mutta kun niitä kerran kuluu niin mikäpä tässä on jääkauteen varautuessa. Paketissa on kaikenlaista kuorivaa ja kosteuttavaa ja tehostavaa ja joku – iik – kiinteyttävä silmänympärysjuttu. Kyllä, numeroita vain, mutta faktat on hyväksytty.

Näiden tämänpäiväisten lisäksi mainitsin tuossa ylempänä hillityn haalinnan. Mun mielestä kuusi pulloa on vielä hillittyä. Varsinkin, kun kirsikkaa oli vielä tänään jäljellä ja meinasin rohmuta toisenkin sylillisen, mutta hillitsin itseni. Siis hillittyä, kaikin puolin. Ja kyllä, sitä kuluu.

Mitäs kosmetiikkaherkkuja te löysitte keltaisesta pyörityksestä?

27 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Batiste-haalinta, ei ollenkaan huono juttu :)(:

  1. No ei! Noita kuluu mulla niin hirvittävää tahtia, että saatoin ottaa varman päälle. :)

 2. Terre setti kiinnosti minuakin, mutta ostin vain Balmin huulivoiteita, sekä Nuxelta kuorinnan ja värillisen huulivoiteen :)

  1. Äh, sen Nuxen mä unohdin! Yöhuulirasva vetelee ihan viimeisiään ja piti ottaa kokeiluun se Nuxen versio. Ähpöh, noh ei auta. Tänään en kyllä lähde enää kalastelemaan. :)

 3. Anzu-Anssu sanoo:

  Nyt ehkä ihan pikkuisen harmittaa, etten jaksanut enää tänään lähteä tuonne vesisateeseen ja vaivautua vielä Hullareille ostamaan tuota Terre-settiä…
  Noh, käsivoiteita löytyy ennestään sen verran, että josko sitten syksyn Hullareilta tulee jotain hankittua (tai jos tuo sattuisi silloinkin tulemaan myyntiin :)).
  Vähän ajattelin myös nuita Batisten kuiviksia, mutta huomasin tossa eräs kerta Cittarissa käydessäni, että siellä oli tuota Cherryä ja jotain muuta Batistea ihan normihintaan 5,90e. Lisäksi varastoissa on kuivashampoota myös sen verran, että selviän niillä aika lähelle syksyn Hullareita :D.
  Muuuutta kyllä tuli ostettua silti jotain ”pientä”; Sensai kuorintapuuteri, Glamglow-setti, Kératase-shampoo+hoitis, Nuxe kasvokuorinta ja puhdistusvaahto sekä Nina Riccin Nina edt:tä uusi pullo, kun käytin ensimmäiseni loppuun viime vuoden puolella.
  Laskeskelin silti, että Herkkuun taisi mennä huomattavasti enemmän rahaa kuin tuohon kosmetiikkaan…
  Hyvin hillittyä täälläkin siis kosmetiikan puolella :D.

  1. Mitä, oliko! Argh, mä olen aina kytännyt tarjouksia ja ostanut vaan niistä, täytyy ehdottomasti käydä kohnaamassa näköjään myös markettihyllyt. :)

   Tuoksuhyllyllä mäkin piipahdin, mutta se oli se kohta jossa aloin pihistellä. Käytän edelleen sitä viime kesän kesätuoksua ja ostan uuden sitten kun se joskus loppuu. :)

   Herkkuun mä en uskaltautunut ollenkaan. :D

   1. Anzu-Anssu sanoo:

    Jooo, itsekin yllätyin, että koko Batistea edes oli Cittarissa :D.
    Nyt kun aloin miettiä, niin ihan 100% varma en ole tuosta hinnasta, kun hyvin pikaisesti vain hyllyjä katselin silloin… Mutta olin kyllä näkevinäni tuon 5,90e hinnan samalla miettien, että kiva kun noitakin ihan perusmarketista löytyy ja jopa halvemmalla kuin Stockalla :).
    Eli pidähän silmät auki ruokakaupassa käydessäsi :D.

    Hyvä ratkaisu tuo, ettet Herkkuun mennyt! Ois kyllä itsenikin kannattanut olla menemättä… :p

    1. No tiedän joka tapauksessa nyt varautua tähän ja pitää silmät auki! Kiitos vinkistä! :)

 4. Salla sanoo:

  Nyt on pakko vähän pilata sun hyvää mieltä, anteeksi, mutta tuo Terren setti ei ole niitä voita (taipuuko se noin?). Jos tarkoitat niitä pienissä ”pastillipurkeissa” olevia, mistä esim. mä olen kirjoittanut? Varmasti on kyllä hyviä nuo käsivoiteetkin, en mä sitä! Mutta ei ole kyse samoista tuotteista :)

  Mä en ostanut Hullareilta MITÄÄN! Yritin keskiviikkona kovasti, mutta koska muka kaikki haluamani oli ”myyty loppuun” netistä jo heti seitsemältä, ärsyynnyin niin paljon, että en ole edes yrittänyt muina päivinä :( Tosin kosmea mulla ei juuri edes ollut ostoslistalla, vaan vaatteita ja sisustusta…

  1. Joo, ei ookkaan! Olin tietoinen tästä erosta, mutta halusin tutustua sarjaan ihan vaan siksi että ne vartalovoit ovat olleet niin tykättyjä – ja käsivoiteita kuluu aina. :)

   Ai, oi ei. :/ Mä silmäilin muutamaa mekkoa, mutta olen muutenkin niin vastahankainen ostamaan vaatteita, että hullarit on kyllä viimeinen paikka, missä siihen rumbaan lähtisin. :D

   1. Niinjoo, olin ajatuksissani kirjoittanut ’niihin’ kun piti kirjoittaa ’näihin’, ymmärrän yskän! :D

    1. Salla sanoo:

     Okei no hyvä :)

     Mä oon tehnyt Hullareilta oikeastaan aina tosi hyviä vaatehankintoja, laatukamaa ihmismäisin hinnoin, me likes! Ja netistä siis, sinne kaaokseen en kyllä lähtisi vaatteita ostamaan ;)

 5. Noita käsivoiteita haikailin itsekin, mutta pihiys voitti. Ostin oikeastaan kosmepuolelta vain GlamGlow’n setin ja teriä höylään :D

  1. GG-setti kävi mullakin kädessä, mutta sen karsin ostoslistalta pois. :)

 6. Olivia sanoo:

  Nyt kyllä kiinnostaa nuo Batisten kuivashampoot ku niistä oon kehuja kuullu. Ei vihtis ihan vielä pistää tilaukseen kun tullu osteltua kosmetiikkaa taas vaihteeksi ihan liikaa. ^^”

  1. Ne on hyviä! Käytän kuivasampoota melkeinpä joka päivä ja jos kaapissa ei ole yhtään testipulloa, ostan aina Batistea. :)

 7. Emma sanoo:

  Mä ostin tulevalle pennulle pikkuluita ja pari koti-/urheiluvaatetta. Batisten kirsikkaa oli tarkoitus ostaa, mutta en LÖYTÄNYT niitä ja sitten en meinannut löytää edes ulko-ovea enää. Helsingin keskustan putiikki on helvetillisen ärsyttävä labyrintti, eikä mulla ole suuntavaistoa. Hmph.

  1. Hahaa, musta ei olis kyllä Helsingin keskustaan seikkailemaan hullareilla, no way! Mun ahtaanpaikankammo ja se ryysä ja vieraat nurkat olis aivan liikaa. :/ Kurkkasitko netistä jo? Joku tuossa ylempänä vinkkasi että ihan cittaristakin saa kuulemma samalla hinnalla, koin itsekin valaistumisen.

   Pentupentupentupentupentupentu<3<3<3

 8. jonna sanoo:

  Nuxen Jeunessw seerumi, joka oli vuoden seerumi voittaja swedish beauty&cosmetics awardseissa 2014. Onko joku jo kokeillut?

  1. Ei kokemusta, katsellaan josko joku muu tietäisi! :)

 9. Myy sanoo:

  Hihi Batistet :) Ostin keskiviikkona uteliaisuuttani ton saman Dermalogican setin, koska kerrankin kaikki sen tuotteet vaikutti kiinnostavilta (ja mulle sopivilta).

  1. Joo, mä jo innoissani rävelsin sen auki eilen, jännäää! :)

   1. Myy sanoo:

    Mä en vielä uskaltanut, koska olen niistänyt puoli naamaa ihan ruvelle. :D Nim. Mitä hittoa, yleensä hajoaa vähän vain nenänpielistä!

    1. Mitä, iiih, oiei! Kökkö flunssa. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.