Pikaihastus: Piparminttukuorinta

Olen alkanut hiljalleen purkaa vanhempien kosmetiikkatuotteiden varastoa ja käytellä summamutikassa vanhenevia (lue: jo ajat sitten henkensä heittäneitä) tuotteita pois. Tämäniltaisella saunareissulla osui käteen Stendersin Peppermint Salt Body Scrub, jonka todellista ikää en aio kertoa. Tuote tuoksui enemmän piparmintulta kuin kalmalta, joten käyttöön vain.

Ja mikä elämys, ohho! Näin silkkisen sileää hipiää en muista hetkeen sormeilleeni, huuuilalaa! Suolarouheet olivat perin karkeita, mutta manteli- ja jojobaöljy sekä sheavoi huolehtivat tunnollisesti hellimispuolesta. Vihreitä lehtihippusia oli hauska hieroa pisin kumpuja ja kaiken kruunasi huumaava piparmintun tuoksu. Vielä tovi kylpemisen jälkeenkin koko kylpyhuone tuoksuu vienosti purukumilta, hiiii.

Iho jäi pesun ja kuivaamisen jälkeen selkeästi öljytyn tuntuiseksi, mistä kuivaihoinen antaa ison plussan. Pehmeä ja sileä hipiä, joka tuoksuu raikkaalta – kyllä kiitos!

Plussat:
+ tehokas kuorinta
+ raikas tuoksu
+ superpehmeä iho

Miinukset:
– kuorintakiteiden karkeus
– öljy liukastuttaa lattian
– saatavuus

Koska sinä pikaihastuit viimeksi? Mihin?

* * * * *

A quick ode to a great body scrub I just found in my stash. It’s ooooold, but as it still smelled ok I wanted to try it. And ohhh yesss, well worth it! Such a soft and pampered skin has been a rare guest in this household, welcome back! Mwah!

2 Comments Lisää omasi

  1. Dreamer sanoo:

    Voi että, tuo tuoksuu varmaan ihan taivaalliselta! :)

    1. Niin tuoksuu! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.