CND Garden Muse

Sain näppeihini CND:n uuden Garden Muse -kokoelman ja möin sieluni kesäväreille välittömästi. Söpöä ja räväkkää samoissa kansissa! Ihanan täyteläisillä väreillä oli pakko päästä leikkimään ihan hetihetinytnyt, mutta koska omissa kynsissäni on musta kestolakka, päädyin taiteilemaan valkoiselle kartonkipohjalle. Vaikka en liiemmin vesimarmoroinnista perustakaan, nyt olisi kyllä aika näyttävä syy tutustua tekniikkaan tarkemmin, sillä…

KATSOKAA MIKÄ SOOSI! Myyty! Sold! Ihan vaivihkaa salaa pikkuisen vain puoliksi ja vähän haaveksin mahdollisuudesta tehdä läpeensä psykedeelinen vesimarmorointi näillä väreillä varpaisiin, mutta rääkäiskää hei nyt ystävyyden nimissä jos se on täydellisen tuhoontuomittu ajatus? Voisiko se mitenkään teknisesti onnistua?

Olen tässä kevään aikana tutustunut tarkemmin tähän Vinylux Weekly Polish -konseptiin ja kuukausien myötä pikkuisen pihkaantunut. Viikkolakan systeemi on tarkkaan hiottu ja Vinyluxin käytössä kannattaakin muistaa pari ekstrajuttua.

Tärkein ensimmäisenä: Tämän värilakan alle ei laiteta lainkaan aluslakkaa. Kynsi puhdistetaan sarjan omalla Scrub Fresh -putsarilla (tai hätätapauksessa asetonilla) ja värilakka levitetään suoraan puhtaalle kynnelle. Mitä paremmassa kunnossa kynsi on, sitä paremmin lakkaus tarttuu kiinni. Aluslakan skippaaminen kuulostaa ajatuksena pelottavalta, mutta käytäntö on osoittanut, että kynnet eivät itse asiassa juurikaan värjäänny, mikäli poistovaiheessa on vikkelä. Kun poiston hoitaa nopsaa asetonilla, niin kynnet näyttävät ihan raikkailta. Toinen ekstrajuttu on Vinyluxin oma päällyslakka. Sen valoon reagoiva paksu koostumus suojaa värilakan ja vahvistuu sitä kestävämmäksi, mitä pidempään se kynnellä on. Lakkaus on siis tarvittaessa kynsillä vaikka useamman viikon, mutta mitä pidempään se kynnellä on, sitä sitkeämmäksi se muuttuu. Jos olet huidellut menemään samalla lakkauksella pidempään kuin viikon, valmistaudu käyttämään hiukan ylimääräistä aikaa sen ihan tavallisenkin cremelakan poistamiseen.

Vinylux on sisartuote CND:n Shellac-kestolakkaukselle, joten jos oikein tykästyt johonkin tiettyyn sävyyn ja haluat sen mahdollisimman huolettomana ja pitkäkestoisena vaihtoehtona sormiin tai varpaisiin, etsi käsiisi lähin valtuutettu Shellac-hoitola ja pyydä sama väri kestolakkauksena! Suurin osa CND:n sävyistä löytyy valikoimista sekä Shellac  että Vinylux -lakkoina.

Garden Muse -kokoelman värit oikealta vasemmalle: #188 Crushed Rose, #189 Beckoning Begonia, #193 Wisteria Haze,  #192 Reflecting Pool, #191 Lost Labyrinth ja #190 Butterfly Queen.

Mitäs tuumaatte, oisko pieni varvasvetoinen kynsilakkajooga paikallaan?

* * * * *

CND Garden Muse collection is gorgeous, beyond stunning! Right now my current black nails just feel SO wrong, need to paint something with these sweet colours asap! How about a water marble on me toes, any chance of me surviving the process with my head still in place? Bets?

18 Comments Lisää omasi

 1. Emma sanoo:

  Mä oon lukenut tosi paljon hyvää tästä kokoelmasta! Noi cremet erityisesti on aivan ihania, vitsi mitkä sävyt ja ilmeisesti tosi peittäviä tapauksia myös. Vähän kismittää, etten pääse sinne CND:n tapahtumaan tutkimaan näitä livenä. Ääni kynsilakkajoogalle :)

  1. Iiih, jännitys kasvaa! Pakko päästä kokeilemaan näitä jollekin!

   Nyt mietin enää, että ehdotatko sä varvasmarmorointia siksi, että haluat nähdä mut kiipelissä, vai siksi, että se saattaisi oikeasti onnistua. :D

   1. Emma sanoo:

    odotan tietysti videopostausta aiheesta :D

    1. tietysti.

 2. Myy sanoo:

  Mun pää ei kyllä hahmota miten varvasmarmorointi voisi onnistua. :D Tarttee hervottoman saavin tai balettitanssijan varpaat. Tai molemmat.

  1. Hahaa, kumpaakaan ei löydy! Lupaava alku! :D Noh, katsotaan.. :P

 3. Martina sanoo:

  Saako tuon marmorointikuvan lainata puhelimen taustakuvaksi? :)

  1. Hei saa tietty, anna palaa vaan. :)

   1. Martina sanoo:

    Se on niin nätti :>

    1. Voi vitsi <3

 4. Tässä kokoelmassa oli useampi kiva väri! Begonia taitaa päästä ensimmäiseksi kynsille jahka taas lakkailee :) hyvä systeemi jos haluaa lakan kestävän mahd.pitkään, näissähän on tehty iso harppaus vanhoista huonolaatuisista Creativeista salonkilaatuiseen CND uudistukseen :)

  1. Joo, koostumus on tosi hyvä! Mäkin silmäilin vähän tuota ihanaa vaaleaa perhosmaisen haurasta prisessasävyä, mutta toisaalta haluaisin ehdottomasti yhdistää siihen tuon kimaltavan krumeluurin..vaikeita päätöksiä! :)

 5. Niina sanoo:

  Mulla ei ole aavistustakaan, miten marmorointi tehdään – voin siis autuaan tietämättömyyteni turvin viattomana täällä hihkua, että tietenkin teet varvasmarmoroinnin… Ja kun olen ehkä kuitenkin saanut jo vihiä, että se ei millään voisi onnistua, niin saahan siitä loistavan postauksen…? :D

  1. Ja jos vielä saan jotenkin siipan mukaan projektiin apumieheksi ja kommentaattoriksi niin legenda on syntynyt! Pannaan tulille! :D

 6. Salla sanoo:

  MÄKIN HALUAN tommoset varpaankynnet! Ja sormenkynnet kans! <3

  Mutta väännäpä nyt rautalangasta, että mikä ero näillä on Shellaciin verrattuna?

  1. No älä, pakko saada! <3

   Shellac on kestolakkaus, joka kovetetaan UV-valolla. Se kestää kynsissä monta viikkoa ja poistetaan liuottamalla. Shellac-hoidossa omaa kynttä ei viilata lainkaan sen kummemmin laittovaiheessa eikä poiston aikana, joten se on kestolakkaukseksi äärettömän hellä käsittely. Shellacista tulee kynnelle vähän paksumpi pinta, joka tukee omaa kynttä niin, että se pääsee kasvamaan pidemmäksi.

   Vinylux on Shellaciin verrattuna ns. tavallinen kynsilakka. Se toimii vain yhdessä oman päällyslakan kanssa ja huuhtelee mun mielestä aika monta kilpailijaa pelilaudalta kestollaan. Vinyluxia voi ostaa ja käyttää kuka tahansa, Shellac on ammattilaistuote. :)

 7. Sissi sanoo:

  Onpas pahuksen nättejä sävyjä. Ajatus siitä, että aluslakan jättäisi pois on kyllä tosi epämukava. Jo siksikin, että uurteiset ja kuoppaiset kynteni VAATIVAT vähintään yhden kerroksen sitä tai värilakkakin jää kuoppaiseksi. Mutta nättejä ovat!

  1. ”Uurteiset ja kuoppaiset” kuulostaa kyllä kuvien perusteella erikoiselta näkemykseltä. :D Se päällyslakka tasoittaa tosi paljon, mutta huomasin esimerkiksi itsellä kun oli Vinylux-lakkaus siellä Islannissa (jossa suurin osa ajasta vietettiin valoisassa ulkoilmassa, brrrr), että kun lakka jatkoi ”tiivistymistään” niin viikon loppua kohden mullakin nousi hennosti näkyviin kynnen pitkittäisuurteet. Mua ne eivät yhtään häirinneet, ennemmin olin vain hämmästynyt siitä, miten konkreettista se valoreaktiivisuus on. :) Ja toisaalta sä et ehkä muutenkaan ole ensimmäinen kandidaatti, jolle keksisin ehdottaa viikon kestävää lakkausta. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.