Ruusujuttu

Parin päivän takainen pigmenttileikki kantoi niin mehukasta hedelmää, että en malttanut pitää hyppysiäni poissa pigmenttilaatikosta kovin kauaa. Tartuin ruusukultaiseen Rose-pigmenttiin ja parin avustavan tuotteen kanssa käytin sitä sekä luomilla että kasvoilla.

Pohjustin luomet jälleen sillä liimapinnan jättävällä tahmalla, johon pigmentti tarttuu poskettoman tiukasti kiinni. Halusin tieteen nimissä testata samaa Rose-sävyä myös poskipunana, mutta välttääkseni hileisen pinkin poskipääkatastrofin, pigmenttiä piti ensin hiukan laimentaa. Sen olisi teoriassa voinut sekoittaa vaikka pieneen tippaan kosteusvoidetta, mutta koska halusin poskipäille aavistuksen lisää hehkua, sekoitin sen Strobe Cream -hohtovoiteeseen ja sormeilin seoksen poskipäille hennoin ottein. Huulille sipaisin tapojeni vastaisesti tosi vaaleaa nudea, mutta jostain syystä tämä meikki kaipasi viimeistelyksi hentoja huulia. Mene näitä valintoja nyt sitten selittämään, kun kaikki on aina mutupohjaista.

Niin ja juu hei joo, se piti sanoa että kattokaas hei silmänalusia! Huomaatteko eroa tavalliseen? Ette! Arvaattekos millä ne on käsitelty? No ette! Uskotteko, kun sanon että niissä ei ole pisaraakaan Pro Longwear Concealeria? Niin, juuri sitä jolla yleensä kuorrutan koko kasvot! No ei oo! Ne on käsitelty tällä täällä näkyvällä korjausväriduolla! Levitin ekaksi kerroksen pinkimpää taittamaan pois sinisyyden ja sitten sen päälle ohuen kerroksen keltaista, jolloin silmänaluset sulautuivat meikkipohjaani täydellisesti – vaikka nyt itse sanonkin. Hämmentävää, mullistavaa ja peitevoiteen kannalta kerrassaan kyseenalaista! Nyt ollaan suurien asioiden äärellä. Huh, oikein puski innostus pintaan!

Meikälyyli istuu parhaillaan ihailemassa aurinkoista peltomaisemaa aamujunassa, matkalla kohti pääkaupunkia. Suunta on kohti koulutuspäivää, jossa aion imeä kokonaisen päivän lisää oppia trendeistä ja niiden soveltamisesta – ja kenties joitain uusia töissä hyödynnettäviä tekniikkajippojakin jaellaan – joten illalla kotiin palannee nuutunut mutta onnellinen matkaaja. Jos aikataulu suinkin suo, teen pikapyrähdyksen isolle MAC-pisteelle ja nappaan sieltä mukaani pari uutuutta, jotka ajan blogiin heti aamunkoitteessa. Sikälimikäli haluamiani hydöykkeitä on vielä jäljellä, siis. Antoisaa ja aurinkoista tiistaita arvon lukijat, palataan pian!

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Pigment Rose
MAC Eye Pencil Coffee
MAC Opulash

Kasvot/Face:
MAC Strobe Cream + Rose

Huulet/Lips:
MAC Luxe Naturale

* * * * *

Two times Rose equals sweetness.

10 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Onko se korjausväriduo MACin?! Mä yritin tihrustaa tuolta vanhasta postauksesta, mutta en nähnyt merkkiä ja mallia mainittavan. Voi myös olla, että en oo juonut tarpeeksi kahvia näin vaativaa tehtävää varten :D

  Uutuuksia? Mmmmmitäääää?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No on! Ja joo ei ollut ihan kaikkea mitä halusin, mut sain silti pari juttua. :)

 2. N sanoo:

  Tuo korjausväriduo – apua, mun on pakko vältellä keskustaa tai tuo köyhdyttää jo valmiiksi köyhää lompakkoani! Ei saa postailla siitä, eikä hehkuttaa sen ylivoimaisuutta!!!!!!! Mä en kestä! Mä tarvitsen (lue haluan) sen!!!!!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haaaahaha, kärsi! Ei vaan, se on oikeasti todella hyvä. Ei mene hukkaan rahat. :)

 3. Kepa sanoo:

  Ihanan hempeä meikki :) Jospas sitä itsekin uskaltaisi luomille jotain vaaleanpunertavaa laittaa, nyt kun aurinkoiset kelitkin palasivat.

  1. No uskaltaa, ilman muuta! Ruusukulta on ihana väri! :)

 4. Martina sanoo:

  Hempeä ja ihana! Rose ei näyttänyt mulla noin kivalta :D

  1. Höpö höpö! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.