Kesädrinksu vartalolle

Kipaisin eilen postista runsaskätisen pr-lähetyksen The Body Shopilta, jossa oli vaikka ja mitä herkkuja esiteltäväksi, mutta ihan nythetipaikalla haluan nostaa näytille kaikkien aikojen huumaavimman TBS-tuoksun. Kyllä, luit oikein – nokitan kaikki edesmenneet vihreät omenat ja muut kulttisuosikit sillä nyt on kuulkaa sellainen aistinautinto pullossa etten tiedä miten päin valuttaisin mahlaa näppäimille. Jos et ole kirpeiden sitrustuoksujen ystävä, voit suoraan siirtyä jonkin muun artikkelin pariin, sillä objektiivisuus tulee olemaan tästä tekstistä kaukana kuin säästeliäisyys palkkapäivästä.

Tiivistetään oleellinen lyhyesti: Kaikkien aikojen hurmaavin kirpeä sitrustuoksu on uutettu pulloihin, joissa on tököttejä, joilla tehdään asioita iholle. Kuorinta, vartalovoide, suihkugeeli, ihosorbetti ja jokin kummallinen tuoksuneste, joka on niin uusi konsepti, etten löytänyt siitä edes käyttöohjeita vielä. Mutta tuoksu, se on saatu imettyä suoraan vastasurvotusta mojitosta. Herranjumala, miten herkullinen aromi!

Tämä body sorbet on ensimmäinen laatuaan näissä hyppysissä ja alkuun mietin, että mikä taika on tehdä jauhoinen vartalovoide, mutta ongelma taisikin ratketa ihan vaan reilummalla annostelulla ja reilulla hieromisella. Jos tätä yrittää pihistellä ja levittää iholle liian hintsusti, se on kyllä ihan buu. Tuhti kerros tuotetta ja huolellinen hierominen avaavat aistinautintojen arkun. Ja se tuoksu, mainitsinko jo?

Kuorinta ja vartalovoide ovat tuttuja tyyppejä, mutta tämä body splash on kyllä jännä. Nestemäinen vartalotuoksu, jossa ei ole annostelumekanismia. Kertokaa nyt tietämättömälle mitenkä tätä ajetaan? Otan kaikki ehdotukset käyttöön ja tiristän tämän jumalaisen tuoksun iholleni viimeiseen pisaraan saakka, mutta jos siihen on jokin helppo konsti niin mielelläni menisin altaan matalammasta päästä.

Nämä ikeniä kipristävät ihanuudet ovat sesonkituotteita, mutta en valitettavasti löytänyt mistään lanseerauspäivämäärää. Nakutin tämän ylistyslaulun kuitenkin esille saman tien, että osaatte sitten pitää vahtia ja kantaa rahat tiskille heti kun se on mahdollista.

Kirpeä lime, yrittääkö joku muka väittää että siitä voisi olla tykkäämättä?

*Tuotteet saatu blogin kautta*

* * * * *

When you see this, grab your wallet and run. Mark my words – it’s the best scent they’ve ever launched.

29 Comments Lisää omasi

  1. Joo! Nää on kyllä.. <3

 1. Anna sanoo:

  OOOOO mä niiiiin en malta odottaa näitä!

  1. Toivotaan että ne tulevat pian!

 2. Martina sanoo:

  Ostoslistalle, check!

  1. Tsek tsek!

 3. Päivi sanoo:

  Nää kuulostaa ja näyttää täydelliseltä. Nam. :o

  1. Voi kyllä! Möin sieluni kerrasta.

 4. Emma sanoo:

  ooh ooh ooh ooh OOH! Tiedän jo nyt että tuun rakastamaan näitä!

 5. Tiina sanoo:

  Täytyy kyllä jatkossa ratsata kaikki vastaantulevat TBS:n myymälät tai hätätapauksessa turvautua verkkokauppaan, haluan nimittäin näistä osan ehdottomasti :D

  1. Ja kannattaakin! Nämä jos mitkä ovat nannaa nenähermoille <3

 6. Kuulostaa niiiin mun tuoksulta! Minttu ja lime <3

  1. No juuu!

 7. Julia sanoo:

  HALUAN KAIKKI. Ihan sama mitä niillä tehdään. :D

  1. Hahaa! Ainoa kummajainen oli tuo tuoksuva vartalovesi, mutta eiköhän sillekin joku tässä piakkoin anna käyttöohjeet – viimeistään liikkeessä osataan neuvoa! :)

 8. Sun into tarttui tännekin! Niin että ostoslista kasvaa ;)

  1. Good stuff! Näistä kelpaa intoilla! :)

 9. Kaisuli / SiameseLipstick sanoo:

  Must have! Alkoi kuola valua kun luin tota tekstiä :D

  1. Hihiii! :)

 10. K sanoo:

  Mä RAKASTAN mojitoja eli pakko saada!!!

  1. No jep, sitte tää on ihan selvä peli! :D

 11. Marika sanoo:

  Oooh! Melkein tuntuu nokassa tuo tuoksu tätä postausta lukiessa :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Khihi, hyvä! Jaettu himo, paras himo! :)

 12. Ekalla yrittämällä heitin tätä suoraan purkista päälle ja se oli virhe, sänky kastui myös. Tajusin sitten laittaa reilun lorauksen kädelle, hieroa käsiä yhteen ja taputella dekolteelle ja käsivarsiin. Tuoksu on onneksi levitettynä tosi mieto, joten en kokenut övereitä :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ahaa, hyvä tietää! Mä jo suunnittelin että jos lirauttaisin tätä johonkin tyhjään pumppupulloon. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.