Arkimeikki vappuun

Huomenta kansa, hyvää vappua! Eksperimentaalisen arkimeikkityylin parhaita puolia on ehdottomasti se, että samalla naamalla voi hoitaa sekä työpäivän että sen jälkeisen vappurymistelyn, eikä välissä tarvitse muuta kuin vaihtaa kellokortti serpentiiniin.

Aina välillä meinaan päästää ihon alle tuulen kuiskimaa kritiikkiä sirkustelevasta meikkityylistäni, mutta tänään ei ole sellainen päivä. Tänään harjaan ripset limellä ja punaan huulet viinillä ja puhallan tööttiin. Kukaties saatan illalla kohottaa maljan kaikelle kokeilulliselle ja kannustavalle – ehkä jopa kaksi.

Avarakatseista, kuplivaa, iloista, energistä ja reipasta vappua, ystävät! Älkää säästelkö ilmapalloissa!

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Eye Shadow Cork
MAC Pro Longwear Eyeshadow Uninterrupted
MAC Modern Twist Lash Chlorafill (LE)
MAC Tehcnakohl Liner Risque

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Refined Golden
MAC Pro Longwear Blush Stay Pretty
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Prep+Prime Lip Base
MAC Lip Pencil Nightingale
MAC Retro Matte Lipstick Flat Out Fabulous

* * * * *

On a national dress funny and go crazy day it’s uttermost convenient to have a makeup style like this as your work look. All you need is a funny hat and you’re good to go. Have a great weekend!

8 Comments Lisää omasi

 1. Sannak sanoo:

  Nuo räpsyttimet!! Ihanat! Ja tuulen tuomat kuiskeet unohdat saman tien. Jatkat valitsemallasi polulla ja ilostutat meitä vähän tylsempiä tyyppejä villeillä väreilläsi :) Minä tykkään! Ja varmast moni muukin..

  Hauskaa ja kuplivaa Vappua!

  1. Kiitos, Sanna! Mahtavaa kuulla! Vapunjatkoa sinnekin! :)

 2. Myy sanoo:

  Voit aamulla sitten katella, että taas toi Myy on spämmännyt oikeen huolella. :D Mutta! Noi samuraitötteröt näyttää niiiin hyviltä muiden päissä(än), mutta ei omassa kupolissa. Missä vika?

  1. Haha, no kieltämättä se oli aamun reaktio et jasso, nyt on saatu lukulista ajantasalle! Mut ihanaa kun kommentoit, anna palaa vaan, lupaan etten kyllästy lukemaan! <3

   Ja samuraitötteröstä en osaa sanoa, se vaan on ainoa tapa jolla mun tukka ei oo a) auki tai b) ponnarilla. Vaihtelen näitä kampausvaihtoehtoja sit aikataulun mukaan. :D

 3. riikkaamalia sanoo:

  Ihanan veikeä meikki!:)

  1. Kiitos! :)

 4. Martina sanoo:

  Tää on hyvä meikki, ehdottomasti jatkat omaa meikkaustyyliäsi! Mä ainakin tykkään sun ennakkoluulottomasta värienkäytöstä ja hyvistä ideoista :)

  1. Kiitos, Martina – ihana kuulla. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.