MAC Blue Peep

Viime kuussa lanseerattiin taas keväisen herkullisia uutuuksia, joista naputan maistiaiset nyt ihan viime tingassa kun tuotteita vielä saa. Kahmin Helsingin MAC-pisteeltä vinon pinon jänniä Fluidline-geelirajauksia ja niistä suosikkilistan kärkeen kiilasi ehdottomasti tämä vallattoman vaalea turkoosi Blue Peep. Tarkistin juuri pari minuuttia sitten, että Stockan verkkokaupassa näyttäisi väriä olevan vielä jäljellä (ainakin pääsin kassalle maksamaan saakka, eikä mitään virheilmoitusta tullut), mutta en halua ottaa minkäänlaista henkilökohtaista vastuuta siitä, jos joku nyt kuitenkin sattuu jäämään ilman.

Fluidline-rajaus on vedenkestävä ja suurin osa väreistä sopii käytettäväksi myös vesirajassa. Kimaltavat värit kannattaa suosiolla jättää pois sisärajauksesta, sillä hento metallirouhe saattaa ärsyttää herkkiä silmiä. Muutoin näillä voikin sitten tehdä melkein mitä vaan. Rajauksen voi tehdä superskarppina tai häivyttää työstöajan puitteissa sumuiseksi ja vikkelimmät voivat käyttää näitä myös luomivärinä. Jälkimmäiseen tarvitaan jo hiukan harjaantuneempaa häivyttelyotetta, ettei väri pääse kuivahtamaan paikoilleen kesken kaiken, sillä kuivuttuaan väri on ja pysyy.

Vaalean turkoosin lisäksi kahmin kokoelmiini myös koreilevan kultaisen ja punk-henkisen punamustan. Kultainen ei alunperin ollut suunnitelmissa ollenkaan, mutta kun paikalle sattunut myyjä kertoi tehneensä ehanan liukuvärin kullalla ja punamustalla, oli ostopäätös sillä sinetöity. Jos epäröinti tai kiikunkaakunkeinunta iskee meikkiostoksilla, kysy huviksesi lähimmältä myyjältä miten hän tuotetta käyttäisi ja saat vakavarmasti käyttövinkkejä, joita et itse olisi tullut ajatelleeksi. Vaikka miten harrastunut ja meikkaamiseen perehtynyt olisikin, luovuus voi kukkia niin läheisellä niityllä, ettei sitä itse hoksaa sieltä tiirailla.

Katson täten kaikki kesän haastavimmat terassi- ja festarimeikkitarpeet näillä kuitatuksi.

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Electric Cool Eyeshadow Pure Flash! (LE)
MAC Fluidline Blue Peep (LE)
MAC Tehcnakohl Liner Risque
MAC Opulash 

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Skinfinish Adored (LE)

Huulet/Lips:
MAC Gloss

* * * * *

Helllllo, summer! A gorgeous bright blue in a waterproof and workable form – yes please! (It’s Limited edition – be quick!)

18 vastausta artikkeliin “MAC Blue Peep

 1. Tää sävy on kyllä ihan törkeen ihana. Mietin vain, tulisiko turkoosia sitten käytettyä tarpeeksi kuitenkaan, pelkään nimittäin näiden geelien kanssa aina että kuivahtavat pakkaukseensa :(

  1. Mulla on Fluidlinet kestäneet n. pari vuotta ihan hyvänä, musta Blactrack on vielä sitäkin vanhempi. Hygieniasyistä saisi kyllä vaihtaa useammin kuin kuivumisen vuoksi. :) Mutta onhan tää shokkiturkoosi vähän sellainen jokeri, tuskin jaksaisi ihan jokapäiväisessä käytössä innostua. :)

 2. Uh, miten ihana! Just kävin köyhtymässä Macin pisteellä, mutta kerrankos sitä törsää oikein toden teolla :’D

 3. Hitsi, tuo on nätti! Silti melkein enemmän kiinnostaisi Royal Wink. Pitäisi vaan päästä hipelöimään livenä.

  1. Heh, just tänään mietin, että joutuisin oikein pinnistelemään että keksisin sille luontevaa käyttöä. Sähkönsininen ja minä ei olla ihan vielä löydetty toisiamme. :)

 4. On tuo kyllä niin ihana väri! <3 Miksiköhän turkoosi aina huutaa sitä kesää (ja niitä terasseja)..?

  1. No sanopa se! Onneksi tästä asiasta kuitenkin vallitsee syvä yhteisymmärrys, niin voidaan sitten kaikki meikkailla turkoosipäissämme kesä vähän lähemmäs..! :)

 5. Mä ostin tämän myös, enkä ole kyllä katunut :) Viime viikolla tätä jo testailin innostuksella ja odotan jo kunnon kesää ja pientä rusketusta -silloin tämä näyttää varmasti vieläkin herkullisemmalta :P

  1. Jeee, meikkisamis! Ja kyllä, näyttää taatusti vielä päheämmältä rusketuksen kaverina! Mutta älä turhaan säästele loppukesään vaan, käytä jo! :)

  1. No uskallat! Ja osaat, ihan taatusti! Siveltimen se tarvii, mutta kun saat sen käsiisi, lupaan että sulle aukeaa ihan uusi maailma silmänrajausten kanssa! Osta! Osta! Osta!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.