Vastakohtaisia kynsiherkkuja

Tänään oli kuulkaa erinomainen postipäivä. Tilasin pari päivää sitten itselleni sylillisen kynsiuutuuksia ja aamupäivällä reipasotteinen nuorimies kantoi ne ovesta sisään. Tämän herkkukuorman edessä ilmeni klassinen ongelma: Mistä malttaa aloittaa?

Tilaukseni piti sisällään kuusi uutta Shellac-väriä upouudesta Contradictions-kokoelmasta ja niiden väriskaala liukuu ihailtavan taidokkaasti puuterisesta nudesta syvään punaisena kimaltelevaan luumuun. Kimaltelevaan luumuun, mmmmmh.

Uutuusvärit järjestyksessä ylähäältä Peacock Plume, Poison Plum ja Rouge Rite sekä alarivissä vasemmalta Safety Pin, Naked Naivete ja Tartan Punk. Pyörittelen mielessäni jo vaikka mitä kerrostuksia ja viritelmiä, mutta kun en vaan kertakaikkiaan osaa päättää mikä näistä ansaitsisi päästä kynsille ensimmäiseksi. Ehdotuksia?

Samassa paketissa saapui myös kourallinen häikäisevän kirkkaita neonpigmenttejä, mutta jotenkin saan nyt tällä hetkellä paremmin kiinni tuosta syksyisestä skaalasta. Neonvärien varallekin on toki jo suunnitelmia, mutta ne eivät liity omiin kynsiin, vaan erääseen syksyllä siintävään kilpailuun. Alan päästä taas kynsimaailman syrjästä kiinni!

Niin että mitäs laitetaan? Pistän tässä artikkelin julkaistuani poistokääreet hautumaan ja viilaan sitten kynnet uuteen malliin, joten teillä on melko tarkalleen puoli tuntia aikaa änestää makeinta väriä. Sähäkkää metallia? Puuterinudea? Skottiruudunpunaista? Tummaa ja verevää viininpunaista? Kimaltavaa luumua? Vai kenties metallinhohtoista tummaa petroolinsinistä? Äänestä nyt!

9 Comments Lisää omasi

 1. Samettitassu sanoo:

  Kimaltava luumu 😍 mites noihin kisoihin noin teoriassa voisi päästä käsimalliksi? 😃 olisi hienoa jos huikean pitkät sirot kynsipedit ja sormet voisi hyödyntää huikean kynsitaiteen toivossa 😀

  1. Kimaltavaa luumua tuli! :)

   No hei näin teoriassa ihan vaikka just tähän tapaan asettumalla ehdolle! :D Kynsimalleja on vaikea löytää joten tosi mielelläni kurkkaan sun kynnet. :) Lähetä mulle sähköpostiin suoraan ylhäältä sormet suorana otettu kuva paljaista kynsistä molemmista käsistä, niin tsekkaan. :)

 2. Myy sanoo:

  Uuuuuu neon!

  1. JUUUUU, neon! ;)

 3. Sininen käyttöön sitten seuraavaksi, aivan upea!

  1. Selvä pyy! :)

 4. Emma sanoo:

  ooh ooh! Toivottavasti nähdään sitten blogissakin mitä oot värkännyt noilla neonpigmenteillä!

  1. Oh yes, varmasti näette! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.