LivBox elokuu 2015

Hei, kuukausi on vaihtunut! LivBox! Lienee tämän vuoden viimeinen kesäboksi, pian kellot käännetään kohti syksyä.

Tämän kuun boksissa oli tukeva edustus tukkatuotteita ja sehän passaa meikäläiselle. Vaikka olen suhteellisen kädetön muotoilemaan tukkaa millään lailla, otan silti boksista ilolla vastaan muotoilu- ja hoitotuotteet sillä niillä on suhteellisesti paljon parempi sopivuustarkkuus kuin millään iholle levitettävällä. Näin niin kuin hankalan ja herkän ihon näkökulmasta. Hiustuotteessa saa olla joku tosi erikoinen konsepti, jotta sen saa laittaa sopimattomien tuotteiden korjuuseen. No niin, asiaan!

Cutrin Careism sampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille – jes! Uusi pakkaus hämäsi hetken, mutta heti kun raotin korkkia, tunnistin vanhan ystävän. Olen käyttänyt sarjasta testipussukan tai pari joskus aiemmin ja tykästyin. Vaikka tukkani ei tällä hetkellä kaipaakaan värjätyn tukan tuotteita, käytän tämän duon ilolla. Näille iso peukku!

Dermosil hiuskiinne menee myöskin testijonoon, jota alan purkaa heti samassa yhteydessä kun alan tehdä hiuksille muutakin kuin hätäponnaria. Matkakokoinen hiuslakka on silti hyvä olla olemassa, varmasti hyödyllinen boksituote monelle. Hajusteettomuus ei ole meikäläiselle kynnyskysymys, mutta sitä kaipaavat varmasti ilahtuvat edullisesta suomalaisesta vaihtoehdosta.

Wellan Eimi BB-kampausneste näytti purkkiin kurkattuna enemmän maidolta kuin nesteeltä, mutta olen utelias konseptin suhteen. Ihan ehdottomasti testaan heti sopivan tilaisuuden tullen. Henkilökohtaisesti olin jo ajatellut, että pahin BB-epidemia olisi jo lievenemään päin, mutta ei anneta yhden nimen mustamaalata potentiaalista tukkaystävää.

Hiuksista päästään pudottautumaan hygieniapuolelle Nivean antiperspirantilla. Lupaa pitää mustan mustana ja valkoisen valkoisena, mutta kuten blogia pidempään seuranneet tietävät, tässä tuvassa toivottaisiin mieluummin kunnolla pitävää tuotetta, kuin mitään muuta oheishifistelyä. Annan tyypille mahdollisuuden, vaikka ennakko-oletukseni onkin vähän pessimistinen.

Lumenen Tehokosteuttava voidegeeli on hauska testata. Ihotyyppi täsmää ja yleisesti ottaen Lumenen tuotteet ovat makuuni neutraalin asiallisia.

Boksin väripilkkuna oli Kubiss-kynsilakka, joka on ihan kiva piriste muuten hoitopainotteisessa sisällössä.

Tykkäsin elokuun boksin sisällöstä ja sain omaan makuuni sopivassa suhteessa tuotteita, joita en olisi itse ostanut, mutta joille keksin kuitenkin mieluisaa käyttöä. Odotan kasvavalla mielenkiinnolla ensi kuun bloggaajaboksia, sillä ainakin edellinen vastaava oli melkoisen täydellisesti koottu otanta hyödyllisiä ja ilahduttavia tuotteita.

Joko sinä sait boksisi? Mitäs pidit?

*LivBox blogin kautta saatu*

8 Comments Lisää omasi

 1. Kata sanoo:

  Tämä oli mun toinen LivBox ja mielestäni paljon parempi kuin heinäkuun! Tuo kynsilakan väri vaihtelee bokseissa ihan laidasta laitaan, mikä on mun mielestä kivempi kuin vaihtelu muutamassa värissä. Bloggaajaboksia odotellessa :)

  1. Kiva kuulla että tykkäsit. :) Täällä odotellaan bloggaajaboksia myös!

 2. Noora sanoo:

  Boksi toivottavasti odottelee tänään postilaatikossa :) Mutta tämän perusteella sanoisin, että ihan jees boksi! Ehkä vähän vanhan toistoa, kun juuri edellisessä tuli myös matkakokoiset shampoo+hoitis ja dödöjäkin on ollut nyt kevään ja kesän aikana ainakin kolmessa eri boksissa, mutta toisaalta, eihän sitä uusiakaan ideoita voi loputtomiin keksiä. Sanoisinkin, että hyvinkin käyttisboksi, mutta mitään suurta ”ooh! aah”-kohtausta tuskin illalla saan, kun tämän avaan :D

  1. Käyttis nimenomaan! :)

 3. Tämän kuun boksi ei mua oikein innostanut, joten odotan bloggaajaboksilta paljon. Tosiaan viime vuonna se oli tosi hyvä :)

  1. Jep, samaa mieltä! Mulla on edelleen sen boksin tuotteita käytössä! :)

 4. sari sanoo:

  Ei oikein napannut tämä boksi. Lumenen tuote ei säväytä, shampoitakin oli viimeksi juuri muutama matkakokoinen, nyt ei olisi lisää tarvinnut. Itsellä shampoot hankalia, koska suurin osa ei sovi. On aina etsiminen, että kulloinkin löytää passelin. Se BB-voide hiuksille oli ehkä hauskin tässä ja tuon matkakokoisen lakan olisin tarvinnut pari viikkoa sitten. Kubissin meikit ei kyllä yhtään nappaa ja kynsilakkakin oli kohtalaisen kaamean värinen. Mu ehkä sitten ensi kuussa jotain kivempaa. Dödöäkään en olisi juuri nyt tarvinnut, mutta kyllä se käytettyä tulee.

  1. Ai no vitsi, mulle taas tuokkatuotteet on se joka on paljon helpompi saada sopimaan. :) Ensi kuun boksia siis odotellaan!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.