CND Shellac Poison Plum

Vuoden 2015 ensimmäiset syyskynnet! Pyysin muutama päivä sitten valinta-apua uuden kestolakkakokoelman äärellä ja Facebookin ja blogikommenttien yhteisäänillä päädyin sivelemään kynsille kimaltavaa luumua. Poison Plum on pohjasävyltään tumma munakoiso ja sen seassa on eri kokoisia pyöreitä punaisia glitterhippuja. Värin pohjasävy on niin vahva, että kimalteet eivät loista kovin kauas, vaan vilahtelevat sopivassa kallistuskulmassa ikäänkuin hiukan ilkikurisesti. Upea sävy!

Olen huulipunissa jo pitkään noudattanut nuden nakuhuulen rinnalla aavistuksen sinertävään kallistuvaa violettia linjaa ja näillä näppäimillä olen valmis julistamaan tämän tumman luumun tämänhetkiseksi suosikkisävymaailmakseni. Pieninä pilkahduksina siellä täällä, matkalla päästä varpaisiin.

CND Shellac on ammattikäyttöön tarkoitettu kestolakka, joka kuivatetaan kynnelle UV-valon avulla ja poistetaan liottamalla, ilman viilausta. Suurin osa Shellac-kestolakkasävyistä löytyy CND:n valikoimista myös Vinylux-kynsilakkana, joiden jälleenmyyjiä voi bongailla täällä. Myös Poison Plum on lanseerattu Vinylux-kynsilakkana, mutta en ole saanut kynsilakkakokoelmaa käsiini vielä. Odotan toiveikkaana ja lupaan mahdollisuuksien mukaan toimittaa ihailtavaksi kuvamateriaalia.

Kimaltava luumu ja syyssävyt ihan yleisestikin – joko mennään?

3 Comments Lisää omasi

  1. Emma sanoo:

    Mä en ole vielä valmis syksysävyihin, apua! Pyörittelin eilen käsissäni OPI:n syyskokoelmaa ihan hämmentyneenä, koska mun mieli on vielä neonvärien asteella. No ehkä se tästä… tämä on kyllä tosi kaunis sävy!

    1. Mä en jostain syystä tänä kesänä ihan täydellä sydämellä edes päässyt kesäväreihin sisään, joten tää syksyn dramaattisuus on täällä jo ihan tervetullut järjestely. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.