Virastovioletti

Meikkaustyylini on viime viikkoina hiljalleen luisunut hyvin askeettisiin raameihin. Korvaan silmämeikin pelkällä ripsivärillä, pyörittelen vähän peitevoidetta sinne tänne, puuteroin nassun ja punaan huulet. Ja huulimeikissäkin tuntuu vallitsevan sellainen omituinen asiaintila, etten kallistukaan aina niihin rakastamiini mattasävyihin, vaan valitsen mielummin pehmeitä koostumuksia. Nyt kun arkikuviot eivät vaadi enää viimeistä ripseä myöten oiottua olemusta, olen antanut itselleni luvan vähän höllätä. Hitsi, olen jopa liikkunut ihmisten ilmoilla kokonaan ilman meikkiä – täysin ennenkuulumatonta!

No näillä kevyemmillä meikkausvaatimuksilla on myös se puoli, että kokeilen uusia tuotteita ja koostumuksia vähän ennakkoluulottomammin kuin ennen. Tänään tartuin uuteen huulipunaan, joka eilen kilahti kotiini Lumenen pr-kuoressa. Ihastuin uuden syyskokoelman violetihtavaan sävyyn ja vaikka se onkin käyttötottumuksiini nähden kesy, siinä on kuitenkin jotain hauskaa. Sellainen arkailevasti kapinallinen virastovioletti. Koostumus on pehmeä ja luistava, jolloin se väistämättä vaatii hiukan enemmän korjailua kuin mattapunat, mutta jos nimenomaan kaipaat huulipunaltasi luistoa, saatat tykätä tästä.

Poskille sipaisin hennosti hehkuvaa poskipunaa ja ripsille pari kerrosta maskaraa. Meikin valmistuttua katsoin hämilläni kelloa – näin nopeasti? Tähänhän saattaisi vaikka tottua.

Ps. Mitäs diggaatte tuosta meitsin ombresta? Tyvi puskee kimmeltävää harmaata ja latvat ovat kauniin kupariset. Ei ehkä se tavanomaisin liukuväri, ay?

Silmät/Eyes:
Comfort Zone Eye Supreme Mascara

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Modest (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
Lumene Wild Rose #18 Lupiineja*

*saatu/gifted*

* * * * *

A laid back 15 min. everyday look. I could get used to painting my face this easy.

4 Comments Lisää omasi

  1. RipRap sanoo:

    Tosi fresh!

    1. Kiitti! :)

  2. pauliina sanoo:

    noin kaunis nainen on kaunis ihan ilman meikkiäkin mutta onhan tuo meikkikin kaunis ja raikas.

    1. Kiitos, pauliina <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.