Kotelosta perhoseksi

Esimerkkitapaus siitä, miten ihan nopea ja helppo arkimeikki tuunattiin parilla vikkelällä liikkeellä vähän värikkäämmäksi. Tein pohjameikin ja silmät perinteisten kuvioiden mukaan ja katsoin peiliin. Tylsä. Koska olen jättänyt arkimeikkaamisen vähemmälle, vaadin lopputulokselta enemmän silloin kun tosissani ehdin suteihin tarttua.

Taistelun tylsyyttä vastaan aloitin värittämällä pusuttimet räyheällä mattavioletilla. Aika jees, mutta. Jotain puuttuu. Lisäsin ripsityveen vähän limettiä ja kas kas, tylsyys varisi niskasta ja tunsin siipien oikenevan. Nyt puhutaan asiaa.

Päivän lopullinen väritys täydentyi myöhemmin silmälaseilla ja sinisellä huulipunalla (nähtiin hiljattain täällä) ja lopputulos on muutoksen pienuudesta huolimatta näissä kahdessa perin juurin erilainen. Sinisissä tunnelmissa peilistä katsoi eloonsa hyvin tyytyväinen häiveperhonen – ennen harvinainen, nyttemmin näillä main yleistynyt tyyppi. (Googlatkaa joskus perhoskuvia, niiden katselusta tulee kaikkivoipaisen rentoutunut fiilis.)

Viihdyin saman päivän aikana kahdessa toisistaan poikkeavassa meikissä kun muutos oli parin helpon ranneliikkeen päässä. Ei ihan jokapäiväinen kuvio, mutta virkisti vaihtelumielessä.

Tylsästä leikkisään ja leikkisästä erikoiseen. Muunteletko sinä meikkiäsi päivän mittaan?

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Eye Shadow Amber x 9
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Chlorafill (LE)
Comfort Zone Eye Supreme Mascara

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Modest (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Adored (LE)

Huulet/Lips:
MAC Punk Couture (LE)

* * * * *

One day travel from dull to delightfully weird. It’s called lipstick love!

2 Comments Lisää omasi

  1. Martina sanoo:

    Kauniita kuvia jälleen kerran :)))

    1. Kiitos, Martina! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.