Trendiväri 2015: petroolinsininen

Olen syksyn kynsilakkakokoelmia silmäillessäni kiinnittänyt huomiota siihen, että liki jokaisessa vähänkin suuremmassa syyskokoelmassa on mukana metallinhohtoinen petroolinsininen. En muista aiemmin nähneeni väriä näin vahvasti  ja monipuolisesti edustettuna, joten olihan se kokeilumielessä saatava omillekin kynsille.

Kynsillä on CND Shellac -kestolakan sävy Peacock Plume, joka on osa CND:n Contradictions-kokoelmaa. Testasin kokoelmasta ensimmäisenä kimmeltävän luumun ja sain kommenttiboksiin toiveen ottaa seuraavaksi tarkasteluun tämä tumma sininen. Toiveenne on lakini ja eihän se yhtään hullumpi väri kuulkaas ole. En tiedä elänkö huulipunahuumani jälkimainigeissa jonkinlaista sinistä kautta, vai olenko kenties antautunut sinistä puskevien kokoelmien ryhmäpaineessa, mutta näin sinisiä kynsiä en muista ikuisuuksiin pitäneeni. Sanoinko riittävän monta kertaa ’sininen’?

No sinistä on. Viehättävää sinistä. Trendikästä sinistä. Vetääkö sinunkin veresi siniseen?

* * * * *

I’m blue daba—no. Let’s have it without the tune.

2 Comments Lisää omasi

  1. Heidi B sanoo:

    Tuo sävy on kyllä aivan jumalainen!

    1. Joo lämpenen päivä päivältä enemmän. En aiemmin pitänyt sinistä yhtään omana värinäni, mut täähän on tottavie aika makee! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.