Steampunk-kynsikuvat

Vilauttelin teille jokin aika sitten salamyhkäisiä kulissiräpsyjä kynsikuvauksista, joissa tehtyjä kynsiä en saanut näyttää ennen kuin ne ovat osallistuneet kilpailuun. Kilpailut on nyt pidetty ja voin jakaa kuvat kansan syvien rivien tuomittavaksi. Kuvat kävivät arvioitavana Nailympia Australia -kilpailuissa ja omat kuvani eivät sijoittuneet.

Kilpailun aihe oli steampunk ja salonkiin kokoontuneissa kynsimuotoilijoissa se herätti kuplivaa ihastusta. Rosoa, likaa, rikkonaisuutta, vastakohtia ja valtavat määrät kellokoneistoja ja hilavitkuttimia rekvisiitaksi. Kunnon askartelua!

Omaan kuvaani rakensin teeman siis siipan ympärille, joka tässä samassa yhteydessä tekee ensimmäisen tunnistettavan blogiesiintymisensä – mikä tuntuu jännittävän paljon enemmän allekirjoittanutta kuin herra viilipyttyä valokeilassa. Kynnet on rikottu, revitty ja liattu aika julman näköisiksi ja voin kertoa että näiden kynsien tuunaaminen oli yksi hauskimmista projekteista koskaan. Olen perin tyytyväinen sekä kuvaan että malliini, eikä sijoittumatta jääminen harmita lainkaan.

Lisään alle myös kouluttajakollega Satu Airion kilpailukuvat, jotka tehtiin ja kuvattiin samassa yhteydessä.

Iso kiitos kiehtovasta projektista kuuluu kuvaajallemme Jarno Lindholmille, jonka käsialaa ja taiteellista silmää on voitokkaasti hyödynnetty kynsikuvauksissa jo vuosia.  Pari seuraavaa kuvauspäivää ja projektia on jo kalenterissa, enkä millään malttaisi pitää sormiani erossa koristekaappini salaisuuksista.

Mitäs diggaatte?

* * * * *

These pictures attended the 2015 Nailympia Australia Photographic competition. The upper one is mine, the two lower ones are Satu Airio’s. All three were shot by Jarno Lindholm.

8 Comments Lisää omasi

 1. Pasi sanoo:

  Onnea taiteilijalle. Mahti meininki. Ja Henkka. Hienoa heittäytymistä, jälleen kerran. Upee kuva toi alempi. Diggaan.

  1. Kiitos! Huipputyyppi <3

   || Poistin tämän kommentin jälkeen sen ensimmäisen kuvan, kun tajusin että tekstistä saattaa saada sen kuvan että sekin olisi ammattikuvaajan ottama – ei ollut! :) ||

 2. Sissi sanoo:

  No nyt on kyllä komiaa! Tuntuu vähän tylsiltä omat kuvat näiden taideteosten rinnalla:D

  1. Haha, no kyllä näiden eteen sen verran ladottiin mirhaa ja palmunlehviä että on syytäkin olla komiaa! :D Sopii verrata niihin mun itse kuvaamiin oman käden lakkauksiin ja palata tyytyväisenä arkeen. :)

 3. Emma sanoo:

  Siis nyt kyllä!! Ihan huikeita kuvia ja jättisuuret aplodit siipalle. Ei olis monesta äijästä tuohon :)

  1. Jeee, kiitti! Siippa on parasta! Mulla on sen karvaisen turvan varalle vielä vaikka mitä suunnitelmia! :)

 4. OutiS sanoo:

  Mieletöntä!!! Upeita kuvia kaikki, mutta tuo kuva sun siipasta voisi olla vaikka leffamainos. Ei muuta ku alanvaihtoon nainen kun löytyy tuollaisia kykyjä. Nyt vain väsään leffa tuohon kuvaan. ;)

  1. Hahaa, voi ei – kiitos! :) Lopputuloksesta on suurelta osin kiittäminen myös kuvaajaa, joka jälkikäsitteli kuvaan sen maagisen tunnelman. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.