Luomivärikokoelma, osa 1

Aina toisinaan saan ylipuhuttua siipan mukaan järjestelyprojekteihini ja eilen pistimme parisuhdepuhteina epänapittaen viimeiset irtonaisina lojuneet luomivärit. Ostin tyhjän paletin jo aikaa sitten ja tänään pääsin viimein järjestelemään pienokaiset lopullisille sijoilleen. Tai siis tuota niinkuin toistaiseksi lopullisille sijoilleen – kunnes siis seuraavan kerran menen ja ostan jotain lisää. Meinasi ihan lipsahtaa ääneen lupaus että tässä olisi muka koossa koko luomivärivalikoima. Haahahahaa, ei. Ei, ei.

Tarkoitukseni oli kuvata kaikki irtonaiset luomivärit, mutta jossain mielenhäiriössä näemmä iskin kuvaan myös kaksi isoa valmispalettia. Suokaa anteeksi ajatusvirhe, saatoin olla hieman tunteellisessa mielentilassa aloittaessani tätä ikimuistoista urakkaa. Kuvassa siis kaksi valmista palettia (tunnistatte noista liki koskemattomista pinnoista) ja loput epänapitettuja irtoluomivärejä. Löysin tuplakappaleen vain kolmesta väristä, mikä on tämän volyymin kokoelmassa mielestäni ihan kelpo suoritus.

Kaikki muut paletit sain simpsakasti järjestykseen, mutta muutamassa väriharmonia hieman ontuu ja yhdessä on ihan selkeästi nähtävillä tyhjiä koloja. Ymmärrätte varmaan, että tämä tulee johtamaan jatkotoimenpiteisiin heti kun resurssit saadaan taas kohdistettua uudelleen. Yksi paletti on vanhaa mallia, jonka kansi ei aukea kokonaan lappeelleen ja siitä oli nyt tuleva ns. jämäpaletti. Se sopii meikkipöydälle ja mielenmaisemaani huonosti, joten kokosin sinne epäonniset tuplakappaleet sekä vähänkäytetyt jämävaaleat. Valitettavasti kaikki eivät voi olla tähtiä.

Järjesteltyäni irtonapit kivaan harmoniaan kiikutin hetken mielijohteesta kuvattavaksi vielä kaikki valmiit paletit, jotka eivät ole ns. kausipaletteja. Tai siis enimmäkseen ovat, eiväthän nämä (tuota uutta 9 napin palettia lukuunottamatta) kuulu vakiovalikoimaan – mutta varsinaisiksi kausipaleteiksi lasken vain erikoiskuoseilla koristellut paletit. Ne jätin suosiolla erilliseen postaukseen ihan siltä varalta että tätä artikkelia eksyisi lukemaan joku, jolle meikkiharrastajan mielenliikkeet ja kokoelmien mittasuhteet eivät ole ennestään tuttuja. Niin että kausipaletteihin ja kausikokoelmista jääneisiin irtonappeihin sekä muihin kuin tavalliseen luomivärikoostumukseen palattakoon myöhemmin. Sikäli mikäli koette tällaisen tirkistelyn palkitsevaksi.

Herättääkö tämä kokoelma tai meikkien keräily harrastuksena ihan yleisesti jonkinlaisia ajatuksia? Tyrmistystä? Kiihkoa? Innostusta? Rakkautta? Halveksuntaa? Haluaako joku luomiväripaleteista erillisen postauksen, jossa on esillä sävyjen nimet?

* * * * *

My depotted single eye shadows and a few ready-made palettes with the regular eye shadow formula. There might also be a few Mineralized, In Extra Dimension and Veluxe Pearlfusion palettes and (an honest guess) maybe just a handful of the single LEs and at maximum I think less than five LE palettes. I’ll leave them for the next time, just in case my mom’s reading this.

26 Comments Lisää omasi

 1. Mua kiinnostaisi postaus, jossa on myös sävyjen nimet. Tosi kiva olisi myös sellainen postaus, jossa esittelisit sun lempparinapit tai vaikka eniten käytetyt! Mua kans kiinnostaisi, että montako nappia olet MAC:ilta kuluttanut loppuun?

  1. Lempparinapit, no joo – miksipäs ei. :) Sujautan mietintämyssyyn. :)

 2. milipili sanoo:

  Sulla on monessa kulumaan, vaikka noita on mahottomasti , voikun mullakin kuluisi, siinä on jotain tyydyttävää =D
  Aivan ihana kokoelma.

  1. Kiitos, osa on vähän kärsineempiä joo.. :)

 3. Ilona sanoo:

  Ihana kokoelma! Ja vielä ihanempaa on nähdä että todellakin käytät luomivärejäsi. Minua kiinnostaisi hirveästi swatchaus postaukset!

  Ilona

  1. Ahaa, no hiisi, mä sit taas en oikein välitä niiden kuvaamisesta. Hyviä swatcheja on hirmu hankala kuvata kauniisti. :/ Jos toteutan sen lempparilistauksen, niin lupaan ottaa harkintaan ainakin niiden osalta! :)

   1. Myy sanoo:

    Mun sormet syyhyäääääää swatchaamaan :D

    1. No mut eiköhän hoideta se sit pois siinä ensi kuun sessiossa. Otan nää mukaan.

 4. Vaivaiset 154, jos oikein laskin. Top 10(-20) -lista näistä kiinnostaisi, ne joista et millään millään koskaan ikinä luopuisi! :)

  1. Hmm, joo! Ehkä! Vois olla kiva lista. Makustelen hetken ja toimitan sitten. :)

 5. Liisa sanoo:

  Aaahhh mikä näky. Silmäni lepäsi hetken stressittömästi kelluen paikoillaan. Varsinkin tuo sinivoittoinen paletti, åh! Mäkin haluan postausta nimineen kaikkineen. *odottel*

  1. Lepo vaan, solttusein, näitä saa hetken käännellä ja naputella. :)

 6. Ei luomivärejä ole lainkaan liikaa, ja näkeehän näistä kulumistakin, joten käyttöä riittää :)

  1. Kiitos synninpäästöstä! :)

 7. Emma sanoo:

  Voi kun ne on kauniita siinä rivissä ja järjestyksessä :) Mä en ole ollenkaan pöyristynyt, etenkin kun selvästi näkee että käytössä ovat olleet. Kaikki on siis selvästi ostettu tarpeeseen! :D

  1. Tarpeeseen tarpeeseen. Esim noita vaaleita nudesävyjähän on täysin hillitty ja kohtuullinen määrä yhden kotitoimistossa istuvan meikkaamattoman ihmisen tarpeisiin.

 8. Noora sanoo:

  Oh, ihanaa päästä tirkistelemään. Kyllä, palkitsevaa! Aivan ihana kokoelma ja selvästi ovat rakastettuja ja usein käytettyjä, joten iso peukku ja iloinen hymiö näille :-)

  1. Kiva kuulla! :)

 9. sari sanoo:

  Ihastuttava kokoelma, peukutan myös ja iloinen hymiö :-). Mutta missä Urban Decay-paletit? Eikö puhuttele sua ollenkaan? Näytät olevan vain Mac-tyttö?

  1. No sanotaanko, että näitä on silviisii päässyt kertymään, etten ole kokenut kauheasti tarvetta sukellella muihin merkkeihin. On mulla muutama muukin tuotemerkki edustettuna tuolla kaapeissa, mutta totuuden nimissä olen viime vuosina käytellyt enimmäkseen MACia. :)

 10. aliisa sanoo:

  Mua suoraan sanottuna vähän ahdistaa tää määrä :D Itsekin omistan melko paljon meikkejä, mutta pidän huolen siitä, että ostan tuotteita joita oikeasti tarvitsen, ja jollaisia mulla ei ennestään ole. Tällainen määrä on aika järjetön, varsinkin kun (jos?) ei tee tätä duunia työkseen. MUTTA onneksi luomivärit ei mee niin helposti pilalle, ite pidän hulluutena omistaa esim. voidemaisia tuotteita monia kymmeniä, koska ne menee pilalle niin ”nopeasti” :) Se mikä ahdistaa on se, että kuvittelen ton määrän rahapinkkana, ja helposti tuolla rahalla maksais kuukauden vuokran tai lähtis vaikka etelään. Tosiaan oma on rahapussis ja tämä on sulle harrastus, mutta satuit kysymään mitä ajatuksia tämä herätti, niin tällasta tänään :D

  1. Joo hyvä pointti noiden voidemaisten kanssa, niiden hamstraaminen on ehkä vähän kyseenalaista. Mun karsimisprojekti ei ole vielä ulottunut huulikiiltoja pidemmälle.

   Mä itse asiassa olen meikannut työkseni, että sikäli nämä ovat kyllä puoliksi työ- ja puoliksi harrastuskäyttöön haalittuja, mutta ei tätä määrää kyllä puhtain sydämin voi edes sillä työpuolella perustella. :D

 11. Myy sanoo:

  Rakkautta! Ehdottomasti. <3

  1. Lööv lööv löv <3

 12. Julia sanoo:

  Mä sain just synninpäästön kolmannen paletin aloittamiselle. :P

  1. High five!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.