I Love Me – Jaa messuvinkki ja voita liput!

Alle viikko aikaa Suomen suurimpaan kauneustapahtumaan, joko aloitetaan tunnelmointi? Pääsin mukaan kymmenen I Love Me VIP-bloggaajan remmiin ja sen kunniaksi fiilistelläänkin messuja urakalla. Olen käynyt messuilla jokunen vuosi sitten, mutta ihan lähivuosien kokemuksia messuilta ei ole. Ajattelin käyttää pientä korvausta vastaan hyväksi laajaa tietopohjaa nimeltä te, mutta siitä tarkemmin postauksen lopussa.

Perehdyin näytteilleasettajiin Messukeskuksen mobiiliapplikaation avulla ja klikkailin muistiin ehdottomia suosikkeja. Valtavaan tarjontaan hukkuu arvokkaitakin helmiä helposti ja osa alkuperäisistä suunnitelmista saattaa heittää hepsankekkaa jalkojen väsyessä tai nälän yllättäessä. Kun puhelimessa on lista pinkkejä tähtiä, niiden mukaan suunnistaminen on ainakin puoliksi suunnitelmallisempaa. Vaikka lienemme yhtä mieltä siitä, että yksi messujen hauskuudesta on toki myös vaellella päämäärättömästi sinne mistä kantautuvat viehkeimmät tuoksut tai sinne missä on raamikkaimpia sisäänheittäjiä. Omalle tärppilistalle kokosin kompaktin kattauksen tukkajuttuja, sivellinpysähdyksen, kynsitaivaan, virvokkeita, seksuaaliterveyttä, sitrustuoksuja, boksijuttuja, syömistä sekä palasaippuoita. Olitteko suunnitellut samoja vai nyrpisteleekö joku siellä paheksuvasti nenäänsä että yök, smoothieita?

Tämän vuoden uutuusjuttuna ovat I Love Me -kokonaisuuden yhteyteen lyöttäytyneet Kosmetologipäivät. Aiemmin ainoastaan ammattilaisille järjestetyt messut avataan nyt ensimmäistä kertaa myös kuluttajille, mutta vasta lauantaina klo 14 alkaen. Puolikkaan lauantain ja kokonaisen sunnuntain ajan voitte siis vaellella kosmaripyhäkössä ja nyhtää ammattilaisilta niin paljon tietoa ja vastauksia kun kerkeätte. Odotan suurella mielenkiinnolla visiittiä myös tällä puolella!

Aion viettää messuilla täydet kolme päivää ja uskon että jossain vaiheessa viikonlopun urakkaa alkaa kisaväsymys painaa. Tähän kaipaisin teiltä apua. Millä keinoin messuilla pysyy mieli virkeänä ja jalka nousussa? Jaa oma hyvänmielen messuvinkkisi alle, niin osallistut kahden messulipun arvontaan. Lippuja jaossa yhteensä 6kpl. Arvonta on voimassa su 11.10 klo 22:00 saakka, jonka jälkeen kontaktoin voittajat sähköpostitse ja kiikutan liput postiin heti maanantaina. Muista siis jättää toimiva sähköpostiosoite (se näkyy vain minulle) ja vahtia Saapuneet-kansiota sunnuntaina tiiviisti.

Kerro kerro ystäväin, mik’ on messuil’ hyödyksi?

***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJILLE ILMOITETTU!***

57 Comments Lisää omasi

 1. nina sanoo:

  pieni taukojumppa :) venyttele selkää välillä, niin varmasti jaksat paremmin. Olen nyt itse selkäkipuinen ja välitän kaipille venyttelyn ilosanomaa!

 2. Kuorotipu sanoo:

  Takki narikkaan ja tarpeeksi pieni yli olan menevä laukku mukaan! Mikään ei oo kammompaa kun raahata painavaa takkia ja laukkua ja yrittää samalla kuikuilla ostoksia!

 3. Vera sanoo:

  Mukavat kengät ja vaatteet ainakin päälle niin on sitten parempi olla. Kannattaa ehkä kerrata missä mikäkin piste on jolla haluaa käydä ostoksilla, ettei tarvi sitten kiertää aluetta sataan kertaan ympäri pistettä etsiessä.

 4. mses sanoo:

  Mukavat kengät jalkaan ja painavat tavarat narikkaan on minunkin vinkkini. Lisäksi se, että varaa kunnolla aikaa, että ehtii hyvällä omalla tunnolla istahtaa alas tasaisin ajoin.

 5. Anu sanoo:

  Kannattaa tutustua näytteilleasettajiin, ja samalla miettiä mahdollista ostoslistaa etukäteen (jätä tilaa uusille tuotetuttavuuksille!). Ja jos aikeissa on ostaa esim. hiustenhoito- tai suihkutuotteita, niiden hankkiminen kannattaa jättää vasta visiitin loppupuolelle, ettei tarvitse raahata painavia pulloja koko päivää matkassa! Lisäksi riittävästi ruoka- ja juomataukoja ;)

 6. Elli sanoo:

  Mukavat kengät, takki narikkaan ja pieni laukku ja vettä mukaan :)

 7. Pauliina sanoo:

  Laukkuun pientä ja nopeaa evästä mukaan, jota voi tutkailun ohessa syödä niin pysyy sokerit ja mieliala jatkuvasti riittävän korkeana! Edellisenä yönä kannattaa myös mennä nukkumaan ajoissa niin jaksaa ravata ees taas osastoilla ;)

 8. MariA sanoo:

  Tänä vuonna tapahtumassa on myös joogafestival tapahtuma, jossa on paljon eri joogalajien kokeilutunteja. Jos tunneille on tilaa, niin mukaan pääsee 5euron maksulla. Esimerkiksi yinjoogaa (syvävenyttely) rentouttaa mukavasti messujen keskellä. Ohjelma löytyy täältä: http://www.joogafestival.fi/ohjelma/tunnit/

 9. Nananna sanoo:

  Itse virkistin mieltäni viime vuoden messuilla pysähtymällä ystävien kanssa juomaan lasilliset kuohuviiniä, se olkoon siis vinkkini! :)

 10. Liisa sanoo:

  Itse jätän aina kynnet lakkamatta ja laitan kasvoille ihan kevyen meikkipohjan koska messuilla aina ihania manikyyritarjouksia ja meikkilpastuksia uusilla tuotteilla!

 11. Viivitys sanoo:

  Hyvät kengät, kevyet vaatteet ja kärsivällinen fiilis.

 12. Palde sanoo:

  Messuilla jaksaa paremmin kun pitää sopivin välein kahvi- ja istuskelutauon ja muistaa mukavat kengät.

 13. Lullah sanoo:

  Itse lähtisin liikkeelle mahdollisimman kevyellä varustuksella, joka mahdollistaa kaiken kokeilun. Toisinsanoen helposti riisuttavat kengät, alaosa, josta jalat saa vapaaksi (jos siellä onkin jotain pikaisia jalkahoitoja) ja kevyt paita, jossa on käärittävät tai 3/4 hihat (kumminkin käsivarret täynnä swatcheja ja kokeiluja). Mahdollisimman kevyt meikki (kumminkin kokeilet jotain), pieni laukku, jossa puhdistusliinoja (swatchit.). Niin ja käteistä :)

 14. Rosa sanoo:

  Juomapullo ja evästä mukaan. Vaatteet joissa ei tule kauhea hiki jos tulee kuuma :)

 15. Miia sanoo:

  Juotavaa ja pientä syötävää kannattaa tietenkin nauttia päivän mittaan. Mukava vaatetus päälle ja hyvä seura tietenkin aina piristää :)
  Itse olin viime vuonna toipumassa flunssasta messuilla ollessani ja aina tyhjän penkin nähdessäni levähdin ihan suosiolla muutaman minuutin.

 16. Sumi sanoo:

  Muista syödä sopivin väliajoin ja juo riittävästi, vaikka se vessaan jonottaminen ei kivaa olekaan. Mukavat kengät ja rennot vaatteet, niin ei ala olo ahdistamaan. Istahda välillä hetkeksi ja liikuttele käsiäkin kaiken sen kävelemisen vastapainoksi.

 17. Salla sanoo:

  Mikä on SB? :)

  1. Käy kurkkaamassa! Sun Lush-fiksaation tuntien oon aika varma että voisit tykätä. :)

 18. Jane sanoo:

  Muista syödä! Joko omia eväitä mukaan tai ostat messuilta jotain. Viime vuonna ainakin pisteillä oli paljon pieniä ”maistiaisannoksia” muutamaa euroa vastaan :)

 19. Katy sanoo:

  Messupäiviin sopivin väliajoin hyvinvointitärppejä, juurikin smoothie baari tai noita workshoppeja. Kolmen päivän messurutistus on varmasti väsyttävä, mutta nämä messut ovat fiilikseltään niin kivat, että varmasti jaksaa ja varsinkin kun on mielenkiintoisia näytteille asettajia :)

  Toi sovellus ois kätsy, harmi ettei toimi omassa puhelimessa.

 20. Santsuli sanoo:

  Mukavat kengät, takki narikkaan ja yliolan laukku niin on mukavaa messuilla. Välillä täytyy käydä istuskelemassa kahvilla ja syömässä niin jaksaa :)

 21. Ella sanoo:

  Happihyppely ulkona!

 22. sonja sanoo:

  Mukavat vaatteet ja riittävästi tankkaustaukoja välissä :)

 23. Johanna L sanoo:

  Kunnon yöunet, hyvät kengät ja juoda tarpeeksi vettä. Itsessään messut kaikkine ihanuuksineen auttaa jaksamaan useamman päivän, koska yhdessä päivässä ei vaan ehdi kokea kaikkea. Joka paikasta löytyy niin paljon kaikkea uutta koettavaa ja nähtävää, ne innostaa jaksamaan.

 24. Siinatar sanoo:

  Ajatus siitä, että seuraavallakin ständillä saattaa olla hyviä messutarjouksia auttaa ainakin itseä jaksamaan =). Mukaan kivaan arvontaan!

 25. Boksiaddiktio sanoo:

  Vain pakolliset kamat mukaan, isoa laukkua on inhottava raahata. Messuilta saa kuitenkin erilaisia kasseja ja pusseja mukaan. Voi kun onni suosisi. :)

 26. Iitu sanoo:

  Ottaa mp3-soitin mukaan tai vaihtoehtoisesti puhelimeen kuulokkeet, ja kuunnella edes hetki piristävää musiikkia jossain suht rauhallisessa sopissa, vaikkapa vessassa. :)

 27. Rawaa Al-hamedi sanoo:

  Älä rahaa painavaa käsilaukkua, ja venyttele välissä, syö hyvin ja juo paljon vettää ja tärkein on se jos sulla on lapsia, niin älä koskaan ota niitä mukaan, koska sitten ensimmäinen tunti tuntuu olevan kokonaisen päivän :)

 28. Arhippa sanoo:

  Hyvät jalkineet, kevyt laukku ettei hartiat väsy ja vaatteet, joissa on mukava liikkua. Varsinkin näillä messuilla on mahdollisuus kellahtaa toviksi jos toiseksikin ihaniin hoitoihin, eli energiaa riittää kun hetken hengähtää

 29. Malaika sanoo:

  Messuvinkkini on ottaa mukaan messuille kokenut messukaveri. Itse eksyn messukeskuksessa aina, enkä tiedä mitkä alueet olen kiertänyt jo :) Luottokaverini tietää aina mihin suuntaan ollaan menossa ja hänellä on hanskassa mitä milläkin osastolla on. Niin, ja hyvät kengät lisäksi jalkaan.

 30. Peace sanoo:

  Tutustu messuihin jo etukäteen vaikkapa netissä. Tee lista osastoista, joissa ehdottomasti haluat käydä ja merkkaa ne messukarttaan. Näin ei jää harmittamaan että joku osasto jäi näkemättä

 31. Manna sanoo:

  Aivan ehdoton mun mielestä on käydä siinä Messukeskuksen Fazerin kahviossa! Aivan loistavaa kahvia ja taivaallisia leivonnaisia! Oon parina vuonna käynyt messuilla ja on kyl ihan ehdoton käydä Fazerilla :)

 32. lellu sanoo:

  Hyvät kengät sekä riittävästi ruokaa ja juomaa ja mikä tärkein hyvä seura. Niitten avulla jaksaa :)

 33. Milla sanoo:

  Hyvät eväät tai vaihtoehtoisesti useita ruokapausseja kahviloissa energian takaamiseksi. Myös mukava kevyt vaatetus, hyvin istuvat kengät ja iloinen seura takaavat onnistuneen messuelämyksen!

 34. Piia Pai sanoo:

  Minun vinkkini on, että messuille kannattaa mennä mahdollisimman samanhenkisessä seurassa. Valittajaa ja hoputtajaa ei jaksa kukaan. Messuilla kuuluu kuhnia kiinnostavassa pisteessä vaikka kuinka kauan ja ohittaa osa vauhdilla :).

 35. Esme sanoo:

  Hyvät kengät, mukavat vaatteet, kevyet kantamukset, riittävästi ruokaa ja juomaa sekä hauskaa seuraa kun on niin kyllä jaksaa! Ja välillä pihalle tuulettumaan :)

 36. Emilia Vähäkangas sanoo:

  Kevyt varustus ja hyvää syötävää mukaan.

 37. Eluuna sanoo:

  Oma vinkkini on että painavin tavara kannattaa olla vesipullo. Juoden pysyy virkeänä ja heti ensimmäisenä kannattaa katsastaa missä ne vessat on kun niitä tarvitsee heti pullon tyhjennettyä. Lisäksi hyvä aamupala eikä sokeria evääksi. Eikä kaverin kanssa tarvitse orjallisesti käydä katsomassa kaikkia osastoja vaan välillä on hyvä erkaantua omiin suuntiin jos kiinnostuksen kohteet ei mätsää.

 38. Mariamaria sanoo:

  Messuille on parasta varustautua mukavilla vaatteilla, kengät mukaan lukien. Hyvä messuseura, joka jaksaa sun kanssa taivastella kaikki kiinnostavat osastot, on myös tarpeen. Teetauko kruunaa reissun

 39. Nellukka sanoo:

  Messuille pitää varautua lehmän hermoilla, jos menee viikonloppuna. Valmiiksi mukaan rento ”hälläväliä”-asenne, niin pieni ruuhkakaan ei haittaa.

 40. KCP sanoo:

  Tarpeeksi taukoja, siinä messujakasaminen perusedellytys

 41. Tetere sanoo:

  Varaa tarpeksi aikaa ja käteistä rahaa, jos yrität kiertää jättimessut parissa tunnissa, et tule kuin pahalle tuulelle. Ja jos osastolla ei käy pankkikortti (onneksi nykyään suurimmassa osassa käy) et jaksa lähteä automaattia etsimään

 42. Kristaliini sanoo:

  Aika hyvin täällä on jo vinkattukin. Hyvissäkin kengissä jalat huutavat hoosiannaa pitkän messupäivän jälkeen, älä siis ikinä kuvittele kiertäväsi messuja korkkareissa ilman ongelmia. Vesipullo mukaan ja jotain evästä myös, nälkäisenä ei ole kiva kiertää messuija. Kahvilassakin voi piipahtaa, mutta hinnat voi ainakin isolla messuporukalla olla melkoisia

 43. Henna sanoo:

  Messuilla ehdottomat ovat iloinen mieli ja vesipullo!

 44. Heidi sanoo:

  Mukavat vaatteet, maltillisesti tavaraa mukaan, ja muistaa/malttaa välillä istahtaa alas ja syödä ja juoda. Eikä kannata stressata siitä mihin ne kaverit hukkui :D

 45. Mönkkeli sanoo:

  Hyvät kengät, takki narikkaan ja välillä tankkausta esim jungle juice barista sekä foodinin raakakakusta.^_^

 46. Mari sanoo:

  Kun kerran olet kaikki kolme päivää messuilla, niin pitää muistaa myös iltahuolto. Jaloille kylmä-kuuma-suihkuttelut, sen jälkeen vähäksi aikaa kannat kattoa kohti. Jos olet kotosalla yötä, niin siipalta jollain keinolla kinuttu jalkahieronta auttaa jaksamaan seuraavaan päivään. Jos yövyt eri osoitteessa, niin sitten pitää itse ryhtyä hierontahommiin.

 47. Minde sanoo:

  Hyvät kengät, mukavat vaatteet, kevyt laukku, vettä ja pientä purtavaa! Ja kannattaa tietty etukäteen tsekata millä osastoilla haluaa ehdottomasti käydä. :)

 48. armanda sanoo:

  Hyvä kaveri, iloinen mieli, rutkasti aikaa ja pullo vettä.

 49. Ninni sanoo:

  Hyvä ystävä, takki narikkaan, iso olkalaukku, vettä ja hyvät kengät. Näillä monet messut tallustelleena ja toimii takuuvarmasti :-)

 50. Paula sanoo:

  Ehdottomasti hyvät kengät ja tukevat sukat. Vettä ja pähkinöitä mukaan. Tai suklaata, jos alkaa verensokerit laskea. Ja käsilaukuksi iso crossbody, pääsee tungoksessa tutkimaan ja haalimaan molemmin käsin! ;) Ihania messuja. ❤

 51. Paula sanoo:

  Ihana teksti! Messuilla monesti käyneenä, paras vinkki on ottaa vesipullo mukaan, muutama eväsleipä ja mukavat vaatteet ja kengät :) Pienet hengähdystauot auttavat kovasti taas jaksamaan! Myös hyvä seura tekee terää ;)

 52. Peekoo sanoo:

  Hyvä suunnittelu on tärkeää, jos messuilla aikoo vierailla useana päivänä, ei mielestäni kannata ahmia liikaa samalle päivälle vaan suosiolla jakaa osastoja jo etukäteen eri päiville.
  Ja tietysti juoma-/ruokapaussi parin tunnin välein niin taas jaksaa :)

 53. Minnuska sanoo:

  Niin kuin täällä moni on jo vinkannutkin, niin messuilla kannattaa aina olla mukavat vaatteet päällä, ja näillä messuilla vielä sellaiset joiden kanssa uusien vaatteiden sovitus onnistuu helposti. Asusteena tilavahko yliolan-laukku lienee kätevin kuljettaa mukana. Riittävästi juotavaa ja syötävää – eikä pidä unohtaa iloista ja rentoa mieltä. :)

 54. Liisa sanoo:

  Kevyet vaatteet, kunnolliset kengät, iloinen mieli ja pientä välipalaa mukaan niin messuilla on mukava olla :)

 55. Ansa sanoo:

  Rahapussi:)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.