CND Aurora

Epäilen etten ollut eilen ainoa, joka iltalenkillä kallisteli päätään vinhasti leimuavalle taivaalle. Ihan mielettömiä revontulia, en ole ikinä nähnyt vastaavaa! Hullun tuuria, että keskellä kaupunkia ja vieläpä näin etelässä näkyi niin kirkkaasti vihreiden sähköverhojen verkkainen vipatus. Kirpeä syysilma sai jo sormenpäät pistelemään, mutta kummasti unohtuivat maiset murheet taivaalle tähyillessä.

Sattumaa tai ei, tänään saapui myös uusi revontulista inspiroitunut lakkakokoelma, CND Aurora. Emmin hetkisen näiden värien tilaamista omaan käyttöön kun suurin osa edellisistä Contradictions-väreistäkin on vielä korkkaamatta. Yksillä kynsillä on rajallinen määrä mahdollisuuksia. Neljän värin runollisen herkkä kokoelma voitti lopulta puolelleen ja sattuvasti heti öisen revontuli-ilon jälkeen pääsin leikkimään uusilla arktisesta kauneudesta inspiroituneilla väreillä.

Neljästä väristä kaksi kimaltaa, yksi hohtelee metallisena ja yksi on tavallinen creme. Kuvassa ylhäältä kiertäen: Kimaltava violetti Nordic Lights, vihreänä välkkyvä Glacial Mist, pastellisen vaaleanpunainen Winter Glow ja metallinen vanha roosa Tundra. Vaikka on epäreilua valita suosikkiaan neljästä tasavahvasta verrokista, sydämeni kiertyi pienelle kippuralle yhden värin ympärille. Arvaattekos minkä?

Oma lakkaukseni ei periaatteessa ihan vielä kaipaisi vaihtoa, mutta niin vain uudet värit saavat heti haaveilemaan jostain pastellisen söpöstä, lumihangen lailla kimmeltävästä hattarakuosista. Mutta lyhyemmällä mallilla, ehdottomasti. Tämä nykyinen stilettipituus ei ehkä ole paras alusta voimakkaasti kimaltaville koristeluille. Muutenkin pitkät kynnet tuntuvat kulkevan samaa luonnollisen kehityksen kaarta kuin otsatukka: Suurimman osan ajasta siitä salaa haaveilee, mutta kun se on, mieli halajaakin jo jotain aivan muuta.

Mitäs tykkäätte väreistä?

* * * * *

The new CND Aurora collection has arrived. Just last night the sky was filled with aurora borealis (which is a very rare sight in my home town) so yes, I think the universe is trying to give me a hint. I have already picked my favourite!

3 Comments Lisää omasi

  1. Satu sanoo:

    Vitsit on upeita! Ja jep, revontulet näin, kyllä ne on vaan siistejä. Nuo glitteriset on minusta hienoimpia lakkoja, tietenki.. :D

    1. Hihi, sama vika! Miten se kimalluksenkaipuu onkin niin sisäänrakennettu juttu? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.