Okrasilmät

Vielä viikko sitten olin valmis sutimaan syksyn nimissä silmille kirkasta keltaista ja huulille palavaa punaista, mutta pari navakkaa myrskyntapaista ja pakkasyötä tekivät tehtävänsä ja luonto on vaihtanut koreilevasta pyhäpalttoosta synkkään surupukuun. Vaikka värikkäiden syysmeikkien teko jäikin tänä vuonna vähemmälle, halusin ehdottomasti toteuttaa edes yhden syksyä henkivän keikauksen.

MACin Pro Longwear -luomivärit ovat valikoimassani roimasti aliedustettuja, mutta sinappinen Uninterrupted on kompaktin PLW-kokoelman kiistattomia helmiä. Sopiva ripaus keltaista nostaa silmistä esiin sinisiä sävyjä, mutta silti kokonaisuus on tavallaan luettavissa ruskeaksi, eikä näytä liian kummalliselta värejä välttelevälle arkimeikkaajallekaan. On ollut yllättävän vaikeaa löytää ruskea mattaluomiväri, jossa on jokin uniikki jekku – tämän yksilön ostaminen oli nerokas teko.

Huulille koostin – itsekehun haisemisen uhallakin – liki täydellisen värin kahdesta läpikuultavasta nudesta, joista toinen on vähän viileämpi ja toinen vähän persikkaisempi. Ilman rajauskynää suditut huulet ovat nopsa korjattava vaikka värejä tarvitaankin käsilaukkuun kaksin kappalein. Suositan lämpimästi testailemaan kerrostustekniikkaa hullunkurisillakin väripareilla.

Ja hullunkurisesta puheenollen, mitäs diggaatte meikäläisen hiusliukuväristä? Harmaasta kastanjaan lipuvasta värjäyksestä voisi hei ihan hyvin tulla uusi trendi. Kontrasteilla leikittely on aina ollut meitsin teekuppi.

Okrainen ruskea, sopivasti jännää vai liian outoa? Harmaasta kastanjaan, joo vai joo?

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Pro Longwear Eyeshadow Uninterrupted
Comfort Zone Eye Supreme Mascara

Kasvot/Face:
MAC Blush Fleur Power 
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Feed Your Senses (LE)
MAC Naked Bud (LE)

* * * * *

Autumn creeps into makeup, slow and steady.

2 Comments Lisää omasi

  1. Martina sanoo:

    Mulla ei ole Uninterruptedia, mutta sen Makeup Geek – dupe Desert Sands löytyy. Täytyykin kaivaa se taas esiib ja kokeilla oikein koko silmien värinä, tähän asti oon käyttänyt sitä pääasiassa luomivaossa :) Siihen voisi myös yhdistää Amber Lightsia..! :)

    1. Kuulostaa timanttiselta! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.