Viilankantolupa muuttaa, vol. 2

Tuossa eilen kun pohjustin sitä stressihikeä stimuloivaa fyysistä muuttoa, olisi tässä tulilla yksi toinenkin muuttoprojekti. Ilolla ja ylpeydellä kuulutan, että Viilankantolupa palaa ensi maanantaina takaisin Bellaan. Paluumuuttajan retein elkein saapastelen takaisin tupaan, joka blogin alun perin pukkasi hellästi maailmalle kaitaliinat kainalossa ja elämänohjeet takataskussa. Bellan siipien suojassa aion avata sanaisen arkkuni muustakin kuin kosmetiikasta ja olen jo suunnitellut vaikka ja mitä jännästi pulppuavia kirjoitusaihioita, joiden syövereistä löytyy puitavaksi jekku jos toinenkin. Käsi pystyyn, moniko haluaa nähdä mitä syntyy kun näppäimistöä lainataan korrektiudestaan tunnetulle siipalle? Tai söpöjä kissavideoita, voin hei tehdä kissavideoita!

Muuton syy on valitettavan epädramaattinen. Kuten blogia sen hävettävistä alkuaskelista saakka seuranneet tietävät, purkkimafia ja kauneudesta bloggaaminen ovat olleet henkireikäni alusta saakka. Se mikä tässä yhtälössä on muuttunut, on päivätyö. Tähdet ovat kääntyneet suotuisaan asentoon ja uusi päivätyöni on johdattanut tämän hapsutukkaisen ihmislapsen niin täysipainoisesti kosmetiikan syövereihin, että en koe purkkien pyörittelyä blogimittakaavassa enää vapaa-ajalla mielekkääksi. Rakkauteni kosmetiikkaa kohtaan on ennallaan, mutta koska rakastan vielä enemmän tajunnanvirtaista kirjoittamista ja rönsyilevää itseilmaisua, aihepiirin laventaminen on täydellinen ratkaisu sinänsä onnellisista asemista si’inneeseen pulmatilanteeseen. Jatkossa voin kirjoittaa estottomasti juuri siitä mistä haluan tuntematta huonoa omatuntoa aihepiirin ylityksestä. Ollaanhan sitä tälläkin puolella toisinaan rönsyilty, kiistää en aio, mutta vaikka kirjoitusaihepiirin rajat olisivatkin keinotekoiset ja itseasetetut, tunnen olevani kosmetiikkablogissa töissä. Päivätyön intensiivisyys kattaa riittävän perusteellisesti vuorokausipiirakastani tuon työlohkon ja sen jäljelle jäävän vapaa-aikasiivun haluan käyttää mahdollisimman stressittömään eloon.

Ja sitä kirjoittaminen on, intohimoa, taidetta ja terapiaa. Pian pääsen hyödyntämään sen koko äärettömän potentiaalin näennäisten raamien sisällä pysyttelun sijaan mutkalle vääntyneet pokat kaulalla jodlaten. Kuulostaako elostelevalta? Hyvä!

Jännittää ihan julmasti. Tuuttehan mukaan? Seuraamaan tämän kulisseista vilahdelleen sirkusperheen vaiheita, haparoiden kehittyvää kuvaustaitoa ja vinoutuneita vilauksia kitkeränmakeasta, tavallisesta elämästä? Koristeltuna pienellä annoksella meikkihömppää, tietty. Ette kai vaan ehtineet luulla, että jätän koko poskettoman MAC-kokoelman tässä näytelmässä statistiksi? Hahaa! Nope!

Sää siellä, mitäs sanot? Sinä ja Viilankantolupa, ens maanantaina, Bellan etusivulla. Onko treffit?

49 Comments Lisää omasi

 1. Anne R sanoo:

  No jo vain! Innolla odotan rönsyilevää tarinointiasia muustakin kun kosmetiikasta.

  1. Jee, mahtavaa!

 2. Emsku sanoo:

  Ehdottomasti messissä!

  1. Jes, kiitos!

 3. Tiina sanoo:

  Lupaan lopettaa sun blogin lukemisen siinä vaiheessa, kun niitä kissavideoita alkaa ilmestyä. Olen paja ihminen enkä voi sietää kissavideoita. :D (jos saat nauhalle kun P kähveltää ruokaa, niin se on viihdearvonsa vuoksi ok. :) )

  1. Tiina sanoo:

   Ehkä kuitenkin paha?

   1. Hahaa, etpä tiedäkään miten oikeaan osuit! Voin joku kerta ottaa videolle koirankoulutushetken, kun kissa vie namin kärsivällisen koiran nenän edestä, harakirihypyllä suoraan mun kädestä. :D Lupaan pitää kissavideot kohtuudessa.

 4. TanjaP sanoo:

  Onnea! Alusta asti seurasin rönsyilevää sulkakynää joka kirjoitti niin intohimoisesti kosmetiikasta.Oma aikani on nykyisin niin kiireinen ettei blogeille jää enää aikaa mutta perässä seuraan muutit mihin vain.Tsemppiä uusin koitoksiin.

  1. Kiitos, ihana kuulla! <3

 5. Viivitys sanoo:

  Jes, kissavideoita! Mukana tullaan, kiinnostava käänne!

  1. Myyty! :D

 6. Marjo k sanoo:

  Todellakin. Saat pikanäppäimen puhelimeni alkunäytölle <3

  1. Ooo..! :´)

 7. paulina sanoo:

  niiltä treffeiltä en jäisi mistään hinnasta pois!

  1. Jes! Laitetaanko kukka rinnuksille vai tunnistatko muuten? :)

 8. Anne sanoo:

  It’s a date!

  1. Super! Jännittää!

 9. Aurinkoinen sanoo:

  Mukaan tullaan :)

  1. Kiva kuulla! :)

 10. Myy sanoo:

  <3<3<3

  1. No pusipusipusipusi! <3

 11. Taru sanoo:

  Hei ihanaa! Osaat kirjoittaa niin mukaansatempaavalla tavalla, että lukija ei voi kuin vain tulla mukaan matkalle :) Aihe kuin aihe, ei sen niin nuukaa. Jos oikein draamaattiseksi heittäydyn, niin on erittäin virkistävää lukea kirjoituksiasi: ne ovat hunajaa sieluparalleni, joka janoaa kielellistä ilottelua. Sanoilla voimistelua ei voita mikään!

  1. Elise sanoo:

   Taru vei sanat näppiseltä eli samoista syistä messissä jatkan minäkin!

   1. Voi teitä, ihan mahtava kuulla! Lupaan jatkaa sanajumppaa parhaani mukaan! <3

 12. Tintsh sanoo:

  Todellakin mukana tullaan! Tykkään sun kirjoitustyylistä yhtä paljon kun sun meikkaustyylistä. :) Ja kissavideot saa kannatusta täältä. :D

  1. Loistavaa! Pikakelataan puoli vuotta ajassa eteenpäin ja Paksu-Pepellä on oma someuniversumi ja uskollinen fanijoukko. ;)

 13. nina sanoo:

  No totta hitossa meillä on tärskyt!

  1. Hianoo! :)

 14. Belegwen sanoo:

  Todellakin ollaan mukana! ^_^

  1. Kivakivakiva..! Jee! :)

 15. Niina sanoo:

  Ihan looginen käänne. Looking forward to! Tosin kosmetiikka-aiheiset juttusi ja meikkikuvasi on olleet aika lailla mun lempiluettavaa, mutta ehkäpä luvassa on vielä parempaa kun uudet jutut alkavat pukata ;) Ja onneksi et luvannut lopettaa niitä kosmejuttujakaan kokonaan!

  Mä olen nyt sen verran epäkorrekti, että mainitsen olleeni jo jonkun aikaa erittäin utelias työnkuvan vaihdoksestasi, mutta en utele. Eihän tämä ollut utelua? :D

  1. Ahhhahaa, no eeeeihän se ollut, kun näin sulavasti ilmaisit! :D Katsotaan, katsotaan. Ehkä uudella puolella vilautan jotain pientä. :)

   Ja kiitos, kiva kuulla. Varmasti lataan meikkikuvia ja kosmetiikkahömppää julki jatkossakin. :)

   1. Niina sanoo:

    :D

 16. Emma sanoo:

  Samaa mieltä minäkin olen kuin Niina tuossa ylempänä, että looginen käänne tämä on. Ja kosmetiikkakarsina on ehkä sun lennokkaalle sulkakynälle ollut muutenkin liian ahdas. Odotan innolla mitä keksit jatkossa :)

  1. Jee, kiva kuulla! :)

 17. Paula sanoo:

  Mukana tullaan. Sulla on oikein lennokas kirjoitustapa ja odottelen innolla, että mitä sieltä tulee =)

  1. Hiii, ihanaa! Ihan mahtava kuulla! :)

 18. Riikka sanoo:

  Kuin stalkkeri Hollywood-tähdelle, tiukasti mukana ;)

  1. Hahaa! :D

 19. Satu sanoo:

  Ehdottomasti mukana tullaan :) Hyvä, että teit päätöksen laajentaa blogin aihepiiriä, koska sulla varmasti on annettavaa muultakin saralta :) sitä odotellessa!

  1. Kiitos <3

 20. Heidi B sanoo:

  Onneksi et mene kauas :)

  1. No en! :) Ja roikun Purkkiksessa alituiseen!

 21. Liina sanoo:

  Erinomaista. Pelkästä kosmetiikasta kirjoittaminen sun kohdalla onkin ollut, anteeksi, vähän kuin omistaisi teleport-laitteen ja käyttäisi sitä liikennöidäkseen rautatieasemalle. Vaikka perillekin pääsisi.

  1. Haha, voi Liina! :´)

   Kiitos.

 22. PlusMimmi sanoo:

  Hui-keeta saada sut takaisin Bellaan! <3

  1. Minä olen Bella. <3

 23. Martina sanoo:

  Todellakin treffataan <3

  1. Jee, mahtijuttu! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.