Kometiikkavaihtarit

Pääsimme viikonloppuna bloggaajaystävien kanssa toteuttamaan lempipuuhaamme, eli penkomaan toistemme jäämistöjä. Kaadoimme kukin omat tuomisemme kasaan lattialle ja hakkasimme päälle. Itse kannoin vaatimattomana tyttönä kotiin ainoastaan kassillisen vähänkäytettyä kosmetiikkaa. Tässä niiden parhaimmisto.

1. Leimaussetti ja sateenkaarihöpölakka. Olen ottanut varovaisia askeleita kohti leimaustekniikan opettelua ja mitä enemmän pääsen välineurheilemaan erilaisilla tarvikkeilla, sen paremmin uskon pääseväni kiinni homman juoneen. (Tietty. Varsinaisella harjoittelullahan ei ole taidon selättämisen kanssa mitään tekemistä.) Sateenkaarioksennuslakka on ollut haaveilulistallani todella pitkään, enkä ollut uskoa killittimiäni, kun näin sen pyörivän lattialla vapaasti omittavissa. MINUN!

2. Breath of God -tuoksupuikko on jo toinen todiste siitä, että tähän saakka hyvin rajoittunut tuoksumakuni on alkanut laventua. Ensin supermakea marsipaani ja nyt jokin savuinen ja kitkerä maskuliinisuuden ilmentymä. Katson peiliin ja piirrän kysymysmerkin sen pölyiseen pintaan.

3. Silmämeikkisatsi sisältää limenvihreän korostuskynän, vastikään blogit valloittaneen kulma- ja ripsiglitterin, paksun luomivärikynän sekä ison valkoisen kynän. Kaikkea laihasta ja säteilevästä seurapiirineidistä kömpelösti liikkuvaan lumimieheen.

4. Vain yksi huulipuna!

5. Sinkkuposkipuna näytti riittävän vaalealta ja läpikuultavalta sopiakseen lumihankeen maastoutuville poskipäilleni – tervetuloa kotiin söpöliini.

6. + 7. Suihkuöljystä olen lausunut ylevästi helisevän sanan jos toisenkin ja koen suorastaan velvollisuudekseni lallattaa vanhaa lastenlorua Kuka pelkää manteliöljyä? Siniseen kertakäyttöpussukkaan pakattu saippuanäyte taasen on puhtaasti viehättävä ilmestys, jonka pitäisi puhdistaa kaikki hampaista laattasaumoihin. Kyllä, uteliaisuuteni on herätetty.

8. Viimeis’nä muttei vähäis’mp’nä (no okei se meni vähän kikkailuksi) pelastin suojakertoimellisen päivävoiteen. Ihan tosi, en pätkääkään ymmärrä samaa kasaa penkoneiden purkkimaanikkojen ajatuksenjuoksua.

Nyt pengon kaapista alkoholin ja teroittimen ja käyn desinfiointipuuhiin. Jännä psykologinen kaava muuten tämä, että tuntemattomilta ihmisiltä en koskaan vastaanottaisi käytettyä silmänrajauskynää tai huulipunaa, mutta harrastusmielessä kosmetiikkaan perehtyneiltä bloggaajatovereilta haalin niitä nikottelematta sylillisen.

Jaatko sinä juorujen ja halausten lisäksi ystäviesi kanssa myös meikkipussin sisällön? Liittyykö vaihtotapahtumaan isopropyylialkoholia?

4 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Haaa! Nyt on ihan voittajaolo, koska mun tuomista kamoista jopa kaksi (tai kolme, tuosta Widmeristä en ole varma :D) kelpasi teikälle! Arvaatko, mitkä kaksi? :)

  Ps Sulta puuttuu taas se kommenttiinvastaamisilmoitustäppä ;)

  1. Lähtisin veikkaamaan tota IsaDoran isompaa kynää ja sinkkuposkipunaa? Osuiko edes lähelle?

 2. Tiina sanoo:

  Ohi aiheen. Back to mac: kelpaako matkakoko puhdistusöljystä?

  1. Vaikea sanoa! Joissain paikoissa se hyväksytään ja joissain ei. Sinuna marssisin kysymään asiaa lähimmältä tiskiltä, koiranpentuilmeellä. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.