Kävelevä pölyhuisku

Olen kuullut sanottavan, että huushollin siisteys mitataan vessassa. Uteliaan mustan Felis catus -lapsen holhoojana esitän toisin. Kyllä siivouspäivän voi tarkistaa kissan turkista. Nenänpäässä keikkuvan kiehkuran perusteella sanoisin että edellisestä on jo tovi. Ehkä toinenkin.

Hassu otus ja hassut auringonvalaisemat korvat. Torkkuu pöydänkulmalla, vaikka se on talon kielletyin paikka.

Sillä välin kun minä istuin hartaudella siemailemassa aamukahvia ja asettelemassa sanoja pöydällä makaavasta pölyisestä kissasta (kesti yllättävän pitkään kun oikein punnitsi), aamuyöllä töistä kotiutunut siippa nousi ylös, otti ja imuroi. Siirteli huonekalut ja tönäisi hellästi imurilla jalkoja että viittikkö. Imuroi lopuksi myös imurin.

Autenttinen kuvaus tämän perheen arjesta. On muuten hyvää kahvia.

4 vastausta artikkeliin “Kävelevä pölyhuisku

    1. Hahahaa, hei yksi karva – tällä ei kyllä nokiteta siivousasteikkoa vielä! :) Söpöysakselilla myönnän tappioni vaaleanpunaiselle nuuskuttimelle, mutta kyllä mun koti on pölyisempi kuin sun koti! :D

  1. Paluuviite: Kissa söi muovia

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.