Eka kerta: kangasnaamio

Olen auttamattomasti ajastani jäljessä. Kangasnaamiot ovat kiivenneet kosmetiikkaintoilijoiden hypetyslistan kärkeen sillä välin kun allekirjoittanut on kiskonut kirjoituslonkkaa.  Kosteuttava naamio, joka imeytetään iholle ohutta kangasta hyödyntäen – ei ole töhö ajatus se.

Muutosvastarinnan airuena ostin ensimmäisen kangasnaamioni vasta tänä keväänä – tukevassa kuohuviininousussa ruotsinlaivalta. Saa paheksua sekä myöhäisherännäisyydestä, ruotsinlaivasta että päihtyneessä tilassa tehdyistä ostospäätöksistä.

Ja ensisijaisesti tietenkin siitä, että kevään ostos päätyi kasvoille vasta tänään.

2017-11-29 19.01.28.jpg

Ihoni on oikkuillut tavallista vuodenaikauhmaansa, eivätkä mitkään hyaluronihappo-öljy-kosteussuihke-kuorinta-coctailit ole tällä kertaa tuoneet merkittävää lohtua. Vaikeasti kuivan ihon kanssa olen tottunut kurinalaiseen ihonhoitorutiiniin ja hihassani on tavallisesti kikka jos toinenkin, mutta tänä syksynä olen jäänyt soittelemaan lehdellä odotuksineni. Kun mikään tuttu jippo ei auta, on aika omaksua uusi ja antautua K-beauty -aaltojen keinuteltavaksi.

holika_holika_sheet_mask.jpg

Holika Holikan avokadonaamio tarttui ostohetkellä kuohuviinistä lämmenneseen käteen oletetun neutraaliutensa vuoksi. En lähde väittämään että matkustaja-autolautan kangasnaamiovalikoima olisi ollut pökerryttävän suuri, mutta jouduin silti järjestelemään vaihtoehtoja herkkäihoisen todennäköisyyslaskentaa ja herkkänenäisen nirsoilualgebraa käyttäen. Valitsin turvallisuushakuisesti ihan vain ravitsevan naamion, joka ei luvannut ikuista nuoruutta, häikäisevää heleyttä tai kemiallista kevätsiivousta.

Ja tykkäsin. Olihan se hankala kasvoilla – valui huulille, peitti osan näkökenttää ja pelotti lapsen ja lemmikit, mutta lopputulos oli mairitteleva. Ei kiristä, kutita eikä kuumota enää ja taidan näine hyvineni olla kerrasta koukussa.

Onko vinkata kangasnaamiotaivaan kiintotähtiä kokeiluun?

6 Comments Lisää omasi

 1. Hydrogel-naamiot. Niissä se itse naamio on kiinteää geeliä, eikä kangasta. TAIVAS!

  1. Ah, näitä siis seuraavaksi! ✌

 2. Salka sanoo:

  Holika Holikan Green Tea -kangasnaamiot on kans aivan ihania! Mäkin sorruin muuten nimenomaan ruotsinlaivalla siihen ja se oli menoa sen jälkeen, mähän käytin sen jo siellä laivalla siideripäissäni :D Kotiin päästyäni teinkin Bearelille ihan kiitettävän kangasnaamiotilauksen, koska en enää halua olla ilman näitä :D

  1. Hahaa, parasta! 😁 Vihreä tee kuulostaa villiltä, olen tottunut käyttämään sitä vaan selluliittivoiteissa. 🤔

 3. Jonna sanoo:

  Kerta se on ensimmäinenkin vai miten se meni? 😀 Myyn sanomiset hydrogel-naamioista allekirjoitan, ne on jotenkin vielä ihanampia, jos iho on kuiva kuin kangasnaamiot.

  1. Jep, eka kerta on aina haparointia, kymmenennellä on jo saattanut päästä makuun. 🙊 Ja hyvä, hydrogel laitettu ostoslistalle!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.