Geelihuulipuna

linkit

Vaikka itse rakastan palavasti mattahuulipunia ja ammensin taannoin pohjattomasta kehusammiosta niitä imelimpiä ylisanoja muuan nestemäiselle huulipunalle, tiedän, että tämä tekstuuri ei ole kaikkien mieleen. Tänään ohjaan estradille huippukiiltävän ja pigmenttisen huulipunan, jonka taika on sen geelimäisyys. Teen tämän tuotteen parissa töitä, joten mikäli koet tämän esteeksi neutraalille mielipiteelle, voit lukea tästä eteenpäin kulmat epäilevästi kurtussa.

revlon_ultra_hd_gel_lip_color.jpg

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor on geeliteknologiaan pohjautuva huulipuna, joka jättää huulille kiiltävän ja peittävän sävyn. Kun huulipunan pohjamassana on väritön geeli, siihen yhdistetyt väripigmentit pääsevät oikeuksiinsa hieman eri tavalla kuin tavallisen vahamaisen huulipunan kanssa. Lopputuloksena on eläväinen sävy, joka liukuu huulille vaivatta, peittää yhdellä kerroksella ja kiiltää mehukkaasti. Huulipunia tuntevat lukevat jo rivien välistä vihjauksen käyttää tuotteen kanssa rajauskynää ja mikäli viitseliäisyyttä riittää, suosittelen ilman muuta värittämään huulten pohjan kynällä aina, kun kyseessä on kiiltävä sävy. Peittävyyden vuoksi sitä ei tarvitse tämän punan kanssa tehdä, mutta pysyvyys paranee kynäpohjan kanssa.

revlon_ultra_hd_gel_lipcolor.jpg

Itse olen kai jäävi arvioimaan huulipunan pysyvyyttä subjektiivisella asteikolla, sillä oletan että huulipuna ilman muuta pysyy korjailematta paikoillaan työpäivän, alkuillan drinksut ja aamuyön hamppariaterian. Melko epärealistista, kyllä, mutta saahan kukin etsiä sitä oikeaa juuri niillä kriteereillä kun tahtoo. Huulipunan korjailu on useimmiten aika vaivatonta, enkä tiedä miksi yritän välttää sitä viimeiseen saakka, mutta riittää kun tiedostatte aina kiiltävän huulipunan valitessanne, että puna kannattaa napata mukaan meininkeihin ja ihannetapauksissa pohjustaa aina kynällä ennen levitystä.

revlon_ultra_hd_gel.jpg

Tässä punassa tykkään kovasti sen kapeasta hylsystä, josta väri on helppo levittää huulen muotoa mukaillen. Vaikka rakastan mattapunia yli muiden, huomaan tarttuvani tähän laatuun kun tukka on kiinni, autossa pitäisi olla jo ja tiedän että edessä on vain muutaman tunnin meno. Kiiltävä ja liukas koostumus on toisinaan mukavaa vaihtelua laastimaiselle mattapinnalle myös esteettisesti, mutta näillä punilla on käytössäni kaksi eri tarkoitusta. Oikeastaan keksin vielä kolmannenkin tason – laukussa kannan lähes pelkästään kevyitä huulikiiltoja, joita voin lisätä liikennevaloissa ilman peiliä – tosin vain silloin, kun tukka on kiinni. Toisinaan pohdin puolivakavissani, suosisinko mattapunien rinnalla muita koostumuksia avoimemmin mielin, jos ei tarvitsisi pelätä eestaas lentelevien kutrien tahrivan huuliväriä poskille.

geelimainen_huulipuna

Innostuin kuvaamaan huulipunia vähän aika monesta kulmasta, kun saatavilla oli sopivasti valoa ja vielä toistaiseksi kissalta säästyneet kukkaset, joten yrittäkää ymmärtää kuvatulvaa.

Olen hankkinut seuraavat – tuskin kovin yllättävästi pääosin lilaan ja pinkkiin nojaavat – sävyt, jotka ovat kuvissa jälleen rahtusen liian lämpimiä:

#770 HD Twilight
#765 HD Blossom
#735 HD Tropical
#730 HD Garden
#760 HD Vineyard
#755 HD Adobe
#750 HD Lava
#725 HD Sunset
#720 HD Pink Cloud

revlon_tuotteet

revlon_kokemuksia

revlon_huulipunatrevlon_kokemuksia_

En tiedä miksi olen haksahtanut tuohon persikkaiseen nudeen, mutta kaikkein useimmin tartun näistä sävyihin Garden ja Lava, jotka kirkastavat sinne hätäisen nutturan alle piilotettua, pihalla tööttäävään autoon kiirehtivää olemusta kaikkein parhaiten.

Kumpaankos leiriin te sijoitutte – kestävän mattapunan vai helpon ja kiiltävän tiimiin? Onko huulipunan korjailu päivän aikan ihan jees vai pitääkö sitä välttää hampaat irvessä?

Relvon-tuotteita myy mm. °Eleven

 

8 Comments Lisää omasi

 1. oimutsimutsi sanoo:

  Mä en taas tykkää matasta oikein ollenkaan, joten tällaiset kiinnostaa! Nyt kun vaihdoin enemmän perusmerkkeihin, oon tykännyt macin punista (yllätyyyyyyyyys) ja jostain urban decayn jutuista.

  Mut jääkö nää kii hampaaseen? Se on ihan no go. Ja mistä revlonia edes saa ostaa?

  1. Mun mielestä hampaiden tahriutuminen on enemmän kiinni levityksestä ja siitä miten sen huulipunan kanssa on. Hampaisiin jää kiinni yhtälailla mattaiset ja kiiltävät, jos puna on levitetty liian ”sisälle” huuliin tai jos omassa hymyssä huulet osuu helposti hampaisiin. Yksi hyvä kikka on levittää huulipuna valmiiksi, sitten (tää kuulostaa nyt vähän ällöttävältä, mut yritän kuvata neutraalisti) työntää (mieluiten oma) etusormi suuhun, painaa huulet sen ympärille ja vetää sormi ulos suusta. Se huulipuna, joka olisi saattanut huulten sisäosista jäädä kiinni hampaisiin, jää nyt siihen sormeen. :)

   Revlonin tuotteita myy Suomessa kauneushoitolat, ja lähimmän löytää omalla postinumerolla täältä:
   http://revlonsuomi.fi/fi/etsi-jaelleenmyyjae/

 2. SariBP sanoo:

  En itse tykkää mattapunista juuri ollenkaan, joten kyllä tällaiset geelijutut olisivat kovasti mieleen. Mistäköhän näitä saisi? Revlonia on muutenkin harmittavan vähän saatavilla.

  1. No hyvä, sitten tää vois olla sun juttu. :)

   Revlonin tuotteita myy Suomessa kauneushoitolat, ja lähimmän löytää omalla postinumerolla täältä:
   http://revlonsuomi.fi/fi/etsi-jaelleenmyyjae/

   1. Harmi ettei Revlon ole enää saatavilla marketeista, koska tämä kuulostaa loistavalta huulituotteelta. Mattaisuus kiristää huuliani niin helposti :)

    1. Joo, ymmärrän täysin. Mutta hei hyvä puoli on, että voit marssia oman kosmetologin tai kampaajan luokse ja pyytää ottamaan nämä valikoimaan. :)

 3. Itse tykkään sekä mattapunista, että huulirasvamaisista punista. En useinkaan vaivaudu käyttämään huultenrajauskynää tällaisten punien alla, koska itseä ei haittaa ainakaan se, että punaa pitää lisätä päivän aikana 🙂 Olisi mukava tietää mistä näytä saa ostettua, koska en missään ole nähnyt?

  1. Niin, mikä siinä lisäämisessä sitten henkisesti niin mahdottoman hankalaa onkin, en osaa sanoa. Mutta rehdisti tiedostan olevani vähän erikoinen tyyppi näine mieltymyksineni. :)

   Revlonin tuotteita myy Suomessa kauneushoitolat, ja lähimmän löytää omalla postinumerolla täältä:
   http://revlonsuomi.fi/fi/etsi-jaelleenmyyjae/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.