Hattarahassu

Arkimeikkikuvia vaatimattomassa yksinkertaisuudessaan. Koska meikkaan nykyään arjessa harvakseltaan ja kaikessa tavoitteellisuudessaan lähinnä ruokakauppaan, suosin meikkipuuhissa nopeita oikoreittejä. Useimmiten tämä tarkoittaa joko simppeliä kulmat & kirkas huulipuna -tyyliä tai yhden värin monokromaattista pikameikkiä. Tänään vilautan jälkimmäisen kategorian edustajaa, joka hervahti suvereenin hattaraiseksi hassutteluksi.

hattarameikki.jpg

Nopea meikkipohja sisälsi paikallisesti annostellun mitä loistavimman peitevoiteen (tästä pitää kertoa myöhemmin lisää!), tupsauksen mineraalipuuteria ja hennon hehkun poskipäille. Kulmat piirustin kahden kynän kaavalla, silmät ehostin nopealla kynäluomivärillä ja huuliin sipaisin aavistuksen vaaleanpunaista kiiltopunaa. Turvallista, mutta helppoa! Kun kaikki sävyt hehkuvat samassa skaalassa, meikki ei voi mennä pieleen vaikka sen sutisi paikoilleen nopsasti ja vähän sinne päin. Sama ideologia oli taannoin käytössä myös simppelissä luumumeikissä.

Vaaleanpunainen ja luumu ovat loistavia moniottelijoita monokromaattisuuden kehässä, suosittelen lämpimästi.

Kasvot
MAC Studio Fix Perfecting Stick, NC15
MAC Mineralize Skinfinish Natural, Light
MAC Beauty Powder, Pearl Blossom

Kulmat
MAC Brow Sculpt, Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil, #06 Soft Charcoal

Silmät
MAC Pro Longwear Color Stick, Lilacked
Lumene True Mystic Curl

Huulet
Revlon Colorburst Lip Butter, Pink Lemonade**

 

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

2 Comments Lisää omasi

  1. Jonna sanoo:

    Aika samansuuntaista löytyy itseltäkin, kun jaksan meikata. Tällainen on sopivan nopeasti tehty. :D

    1. Kyllä, nopea ja riittävä ovat arkimeikin kynnyskivet. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.