Kuvakulmahippa

Tein kynnet! Ittelle! Keskellä yötä ja valmiiksi kiukkuisena, kuten millintarkassa käsityössä aina kannattaa. Kurkottelin kuuseen ja kapsahdin leikkomurattiin.

ranskalainen_lakkaus_shellac.jpg

shellac_ranskalainen

Eli tänään suunnitellun ”Katsokaa miten virheettömän kaunis ja kadehdittava ranskalainen kestolakkaus pitkissä kynsissä” -esityksen sijaan pääsette nauttimaan ”Etsi puolikuolleen leikkoistutuksen seasta yksikin kuva jossa kaikki viisi kynttä näkyvät kerralla” -seuraleikistä, jonka pääsponsorina toimii valaistuksellisesti rajoittunut vuodenaika. Nauttikaa esityksestä!

valkoinen_karki

kestolakkaus_ranskalainen

Jos suutarin lapsi joskus sattuukin saamaan kengät jalkaan, niin on ne ainakin huolimattomasti parkittu ja värinpäin puettu, mut ei se hei mitään – liimataan leveä hymy naamalle, niin kukaan ei huomaa. Tsau!

Kynnet
CND Shellac Clearly Pink + Cream Puff**
Nail Diva Foils**

 

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

2 Comments Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.