Look Fantastic Advent Calendar, viikko 2

Toinen viikko kosmetiikkakalenterin availua, hop! Ensimmäisen viikon annin voit katsastaa täältä. Rasittaakohan jokaista Annia anti-sanan genetiivi yhtä paljon kuin minua kaimaverbini? Köh, eteenpäin!

look_fantastic_advent_calendar_2

Kakkosviikolla kalenterista löytyivät nämä tuotteet:

Redken No Blow Dry Airy Cream
Bellabierre Banana Setting Powder
Oskia London Renaissance Mask
Gaudalie Vinosource Moisturizing Sorbet
Molton Brown Gingerlily Body Wash
Moroccanoil Treatment
Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial

Okei, ei paha!

lf_advent_calendar_2

Redkenillä on mielikuvissani laadukkaan kampaamobrändin leima ja tuoksu vastaa ajatusta. En päässyt ihan vedenpitävään ymmärrykseen tuotteen käyttötarkoituksesta, mutta se on määrä levittää kosteaan tukkaan ja antaa sitten huoneilman tehdä tehtävänsä. Kuulostaa ihan meitsin teekupilta, joten testiin ehdottomasti!

Bellapierren banaanipuuteri saattaa olla omalle aavikkoiholleni hienoinen huti, mutta mistäs sitä pölläyttelemättä tietää. Parhaiten omalla ihollani ovat toimineet kaoliinittomat puuterit, mutta toisaalta ihoni tuntuu muutoinkin luopuneen terävimmästä kiukuttelustaan, joten ehkä, ehkä. Perinteiseen bakingiin minusta ei ole, mutta saas katsoa, jään vielä tuumimaan tämän kohtaloa.

Oskian naamio vaikuttaa paitsi voimakkaan tuoksunsa myös ainesosiensa vuoksi aavistuksen pelottavalta. Papaija- ja maitohappo kuorivat ihoa ja vaikka mukana on myös liiallista bakteerikasvua hillitsevää (sinänsä hyvisten puolella pelaavaa) alfa-glukaani-oligosakkaridia, jokin naamiossa jännittää. Toisaalta kahteen otteeseen muuttuva tekstuuri (vaaleanpunaisesta levittämällä valkoiseksi ja siitä edelleen vaikutusajan jälkeen ennen huuhtelua maitomaiseksi) kiehtoo, joten kiikkaan nyt päätöstä vailla että uskaltaako levitellä vai ei. Oletteko kokeilleet?

Gaudalien Vinosourcesta olen kuullut valtavasti kehuja, mutta en ole koskaan itse kokeillut. Tuoksuseula läpäisty ja koostumuskin ihastuttavan pehmoinen, mutta kosteustehot askarruttavat – sen aavikkoihon vuoksi. Toisaalta käytän melkein aina talvella kosteusvoiteen alla öljyä, joten tohtisihan tuon varmaan tähänkin yhdistää. Pikkumiinuksena aiempi kokemus Gaudaliesta, kun hehkutettu kosteusvesi sai ihollani aikaan kummallisen reaktion ja jouduin diilaamaan kulttisuihkeen parin käytön jälkeen eteenpäin. Buu.

Molton Brownin inkiväärisuihkugeelissä on tymäkkä kukkaisboogie, mutta ehkä pääsen siitä yli ja kokeilen silti. Jonkinlaista kulttimainetta nämäkin ymmärtääkseni nauttivat, eivätkä todella ole sieltä nestesaippuahaitarin halvimmasta päästä, joten ehkä yritän nuuskia suihkussa esiin tuon ihannoimani inkiväärin. Mukavan kokoinen 100 ml pullo.

Moroccanoilin tukkaöljykin on päässyt livahtamaan testiseulastani, miten mun kulttituotekokemuksessa on näin suuria aukkoja? Yhtäältä haluaisin tietää, mistä tässä ilmeisesti ainakin tuoksullaan mielipiteitä jakavassa tukkaöljyssä on kyse, mutta toisaalta olen niiin tyytyväinen Davinesin Oihin, etten tiedä raaskinko laittaa sitä tauolle lainkaan. Koekmuksia? Onko tämä silikonissa uitettu arganöljy tehnyt taikoja tukallesi? Silikonissa ei hiustenhoidossa ole tavallaan mitään pahaa, siloitustahan minä kutreilleni kaipaan, mutta kun saan ihanan sileän pehmeyden Oilla, joka ei sisällä yhtään silikonia, en ehkä malta. Kuulostaako teistäkin siltä, että loppuelämän tukkataika on löytynyt?

Myös Korres on jäänyt merkkinä etäiseksi, vaikka tiedän siltäkin useamman hittituotteen, mutta tällä ruusuaromilla jäänee etäiseksi tämän tuubin jälkeenkin. Tänään suunnistetaan näemmä enimmäkseen tuoksunuoteilla, mutta kerrankos sitä. Ruusu on aina ollut inhokkituoksujani ja vaikka tässä ei tunkeilekaan se kaikkein tyypillisin esanssisuus, en usko saavani iholle niin merkittävää hyötyä, että sietäisin ruusuhuntua kasvoillani. Sori pirpula, tämä ei ole henkilökohtaista.

Miltäs kuulostaa? Tuomitsenko julmasti? Näkyikö omia suosikkeja? Haluatteko väittää vastaan tai kyseenalaistaa pohdintojani? Nyökyttelettekö? Haluan kuulla!

3 Comments Lisää omasi

  1. Martina sanoo:

    Tämän kalenterin myötä on tullut fiilis, että brittiläiset taitavat tykätä vahvoista ruusutuoksuista :D Niin monessa tuotteessa on ollut mun nenään todella voimakas ja nimenomaan autenttinen ruusun tuoksu.

    Oskia naamio ei tuntunut tekevän mun iholle oikein mitään, tai jotenkin olin ihan muissa maailmoissa sen vaikutusajan ajan. Testaan uudestaan, mutta eniten mieleen jäi vain tymäkkä tuoksu. Sama tuon Korresin kanssa – siinä on jo tymäkkyys nostettu potenssiin kymmenen! Mä pidän tuoksuista (kasvoillakin), mutta tää menee jo yli :/

    Caudalie on muuten tosi kivan tuntuinen voide, mutta sen tuoksu.. ungh. Mulle liian pähkinäinen, levittelen sen usein henkeäni pidätellen :D

    1. Haha, hyvä että meitä tuoksurajoitteisia on muitakin. :) Musta on tullut kasvoille levitettävien tuotteiden tuoksujen kanssa kyllä tarkka. Ymmärrän että tuoksu on osa kokonaiselämystä, mutta jotenkin hajusteet on kasvotuotteissa vähän turhia ja mitä voimakkaampi tuoksu on, sitä selkeämmin tämä turhuus piirtyy mun mieleen ja alkaa sykkiä siellä sellaista neonvalovaroitusta, joka sitten johtaa ärsytykseen. Vartalolla tai hiuksissa voimakaskaan tuoksu ei välttämättä ärsytä yhtään samalla tavalla.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.