NYX Lippie Countdown, viikko 2

Huulipunahaalintaa, toka viikko! Tämän viikon punat painottuivat marjaisiin ja malvaisiin sävyihin, mutta mukana oli myös kaksi nudea.

nyx_kalenteri_huulipunat_2

Olen sivistäytymismielessä seurannut muiden availuja ja oppinut, että kahden Lingerie-sävyn samankaltaisuus ei ole sattumaa, vaan ilmeisesti koko tuotteen taika perustuu vivahde-eroja tarjoaviin, liki identtisiin nudesävyihin. Okei!

Mattahuulipunia tuli kaksi ja jostain syystä näen hehkuvan punaisen ja viileän, jopa harmahtavan lilan samassa huulimeikissä. Ehkä kerrostettuna, ehkä liukuvärinä tai kukaties sekoitettuna toisiinsa? Aion ehdottomasti kikkailla näiden kanssa lisää, jahka sopivasti valoisa ja perheolosuhteiltaan rauhallinen hetki saapuu.

Butter Gloss -kiiltoa testasinkin jo pikaisesti, kun niin moni hehkutti instassa tämän kuuluvan kiistattomiin lemppareihin. Läpikuultava ja kostea, aavistuksen tahmainen kiilto, joka on ominaistyyppinsä vuoksi varattu vain niille kietaisunutturapäiville, kun hiukset eivät leijaile kasvojen läheisyydessä. Muistuttaa tuoksultaan hämäävän paljon Revlonin Ultra HD Matte -punaa.

En ole vielä päässyt perehtymään Soft Matte Lip Cream ja Liquid Suede -koostumuksien eroon, mutta lupaan palata asiaan heti kun suinkin voin. Nyt kun koostumuksia on edessä näin monta erilaista, alan etäisesti ymärtää MAC-ummikkoja kaksimetrisen huulipunatelineen äärellä.

Viimeiseksi jätin sävyltään kiehtovimman Butter Lipstick -miniatyyrin, jonka väri kiehtoo jostain selittämättömästä syystä niin lujaa, että aion kaikista jahkailuista huolimatta koeajaa tämän tyypin jo tänään.

Iloa viikonloppuun!

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.