Korkki ja koboltti

Terkkuja kello neljän aamukahvilta, ah! Olisi ihana sanoa jotain suureellista myöhään nukkumisen ja sisäänrakennetun laiskuuden hyveistä, mutta mitäpä sitä puolustelemaan – rakastan lojua sängyssä ja rötvätä aamukahvin kanssa tuntikaupalla. Työpaikkani on aina välipäivinä kiinni ja kun 2/3 perheestä sairastaa taas joulutradition mukaisesti jotain limakalvoteitse tarttuvaa, mikäpä tässä on aamukahvia venytellessä.

korkki_laukku

Ihan toimetonna en ole koko aamupäivää lojunut, vaan pelastin liian pitkäksi venyneet ja moneen kertaan taittuneet kynsipolot lyhennyksellä ja uudella lakkauksella – mikä näin lomapäivänä on syytä laskea jo ihan työsuoritteeksi.

mou_mou_laukku

Sain juuri ja juuri hommat valmiiksi valoisaan aikaan ja kieputtelin kobolttikuorrutuksen saaneita kynsiä kiehtovan korkkilaukun ympärillä, jonka lunastin itselleni taannoisilta joulumarkkinoilta. En aiemmin tiennyt korkkia käytettävän laukkumateriaalina, mutta nyt opin, että se on paitsi eettistä ja nopeasti uusiutuvaa, myös vedenkestävää ja kaikin puolin kelpo kaiffari. Polku-pussukka on tamperelaista MouMou Design -tuotantoa ja itse höpsähdin tähän hauskaan tekstuuripintaan ihan täysillä.

sininen_ja_sinappi

korkkikangas_laukku

moumou_design

Iloisia välipäiviä, nautiskelkaatten vuoden viimeisistä!

Kynnet

CND Creative Play Gel Polish Royalista**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

5 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Tämä ei nyt varsinaisesti liity juuri tämän postauksen aiheeseen, mutta halusin kertoa, että olen todella iloinen kun blogisi teki paluun! Luin Viilankantolupaa säännöllisesti 2013-2015 ja olin tuolloin todella inspiroitunut blogisi meikkilookeista. Nyt en ole pitkään aikaan viitsinyt tai ehtinyt nähdä ylimääräistä vaivaa meikatessa tai kynsiä laittaessa, mutta jostain syystä blogisi herättyä uudelleen henkiin saan taas näistä kuvista ja teksteistä inspiraatiota kokeilla jotain uutta. Ehkä jopa laitan kynnet kuntoon tässä viikonloppuna! Kiva kun raapustelet ja kuvailet taas meidän meikkihullujen iloksi.

    1. Voi että, olipa ihana kommentti, kiitos! <3 Ihana kuulla, että näistä mun höntsäilyistä on iloa. :) Paluu ei ehkä ollut hirmu järkevää juuri keskitalvella kun kuvausvaloa ei näy päiväkausiin, mutta toisaalta se kuvastaa mun meininkiä aika hyvin. Kun fiilis tulee, fiiliksen mukaan tehdään. Mahtavaa, että kommentoit, kiitos vielä. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.