Instaihku eli Best nine 2017

Iloa vuodenvaihteen liepeisiin! Olen ottanut välipäivät niin levon kannalta, että kynsien lakkaamisen lisäksi olen kunnostautunut lähinnä kaupungilla hillumisessa ja pitkälle iltapäivään nukkumisessa – ihan parasta. En ole tehnyt mitään kehittävää ja olen saavutuksesta ikionnellinen.

Mutta, koska siis ööö..no tulipa kiva aasinsilta kehittävän tekemisen ja omien instakuvien väliin, mutta ajattelin nyt kumminkin esitellä nämä vuoden ”parhaat” (eli siis tykätyimmät, tykätähän voi myös säälistä ja vertaistuesta, ei aina varauksettomasta ihailusta) instaräpsyt, kun aineksia juuri muuhun blogikoosteeseen tältä viimeiseltä 1,5 kuukaudelta ei oikein vielä piisaa. Ja näkyyykö hei pieni tekstintuottotauko lauserakenteiden sujuvuudessa? Eipä juuri.

bestnine

Erikalta sain kimmokkeen kertoa näiden yhdeksän kuvan taustoista, koska vaikka omat instakuvatekstini eivät aina olekaan lyhyen ytimekkäitä (kuten kaikki muu tekstini, ehhh-he!), taustalla voi silti piilotella vielä vaikka mitä ja herkullista. Vieläkö jaksatte rämpiä näissä kilometrilauseissa eteenpäin? No tsemppiä, tästä se vasta lähtee!

best_nine_1

Tykätyimmässä kuvassa seison paskaisen peilin edessä hyvin minimalistisessa meikissä ja huonossa valossa. That’s me. Kaukana on glamöröösi fabulöösiness ja lähellä aito avautuminen ja itsensä näköinen ihminen.  Alkuvuosi meni meikittä tai siis tuon näköisenä melkein meikittä ja siipan vaatteissa, koska olen, öö, niin sanotusti löytänyt ruuan ilot, mutta jotenkin tämän kaiken keskellä on mahtavinta nähdä, että tää (ja mää) on hei ihan jees näin.

Kakkoskuvassa esillä treffimeikki, jota kuvasin kylmässä autossa, laskevan auringon valossa sillä aikaa kun siippa haki lasta kaverisynttäreiltä. Olen näyttäytynyt tämän kaveripiirin vanhempien edessä aina täysin sängystäheränneenä tai sinne juuri kaatumaisillaan horjuvana, joten ajattelin että tässä meikissä näyttäytymällä luulevat vielä että on vaimo mennyt vaihtoon. Tarinallisesti kivaa, mutta tosiasiassa halusin tietty vaan itsekkäästi kuvata kivan meikin ja puhaltaa sitä kauneusblogifiilistä semihiljaiseen instaan. Like for like. Huomaattehan että se huonompi silmä on peitetty tukan taa.

Vakavailmeinen nakusilmät ja punahuulet -look on ollut tunnusolemukseni tänä vuonna. Ohut meikkipohja, paljon kuultoa iholle, särmät kulmat ja säväyttävää huulipunaa – menee täydestä ja näyttää siltä, kuin vaivaa olisi nähty pidemmänkin kaavan kautta. Lämmin suositus!

best_nine_2

Neljänneksi suosituimmaksi kiipesi ihan puskista karmivan sävyinen ja huonosti mallattu Jeffree Star -ilmianto paikallisesta tavaratalosta. Söpöä. Joko olette käyneet kiinni vai vältättekö tarkoituksella?

Viidenneksi suosituin kuva on lemppariaiheestani, eli pitkistä punaisista kynsistä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan (lue: valo on varmaan juuri loppumassa ja rekvisiitan kanssa ei ollut aikaa pelleillä) tästä tuli ihan kelpo otos. Diggaan kynsistä, lakkaus on kerrankin melko siisti ja taustassakin on sopivasti (siis vahingossa) jännä liukuväri. Kun omia kynsiä on kuvannut kolmen viikon välein näytille jo muutaman vuoden, alkavat kuvakulmaideat hiljalleen loppua. Että jos on nohevia ehdotuksia, niin please, jakakaa.

Kuudenneksi kiilasi kuminen sormusostos, jonka kuvasin tapani mukaan vähän sinne päin, kun valmista piti tulla heti. Olisin toki voinut odottaa seuraavaan päivään ja tehdä saman pieteetillä luonnonvalossa, mutta kun ei, hetimullenyttää, en malta odottaa. Ihana sormus, ilmeisesti teidän muidenkin mielestä?

best_nine_3

Seiskakivoimmaksi kiipesi ällöimelä Tomorrowland-huulipuna, jota sekoittelin todella mehuissani tulevista kinkereistä ja katselen nyt jälkikäteen tippa linssissä mennyttä rinnakkaistodellisuutta kaivaten. En tiedä oletteko kuulleet konseptista, mutta herranjösses, kertakaikkiaan parasta mitä olen koskaan tehnyt. Siis missään yhteydessä, mihin tahansa verraten, for realsies, voisin paasata tästä vaikka miten pitkään, mutta en paasaa, sillä aion saada käsiini liput myös ensi vuoden kemuihin ja mitä vähemmän ihmisiä niitä metsästää, sitä paremmat tsäännsit mulla on kahden miljoonan jonottajan joukossa. Siis tämä huulipunahan tuli itse asiassa ihan vaan yksiin kesäjuhliin tuossa naapurissa, ETEENPÄIN!

Rivissä kahdeksas kuva kertoo ehkä siitä, että olette jo vähän kyllästyneitä MAC-liittooni, haha! Revlonin punat on kivoja myös, mutta hetken aikaa saamma keräillä niitä vielä, ennen kuin kukaan oikeasti kilpailee punalaatikkoni herruudesta tosissaan. Ja tähän väliin taas maininta, että nämä Revet kulkeutuvat minulle perinteisen kaupassakäynnin sijaan työpaikan kautta, ettei tule mitään jälkipelejä.

Yhdeksäs kuva hirvitti julkaisuhetkellä kamalasti, mutta olen hirmu onnellinen sen saamasta vastaanotosta. Täällä ollaan! <3 Olen syrän pakahduksissa lukenut tervetulotoivotuksianne ja ilmoituksia siitä, että olette löytäneet tänne takaisin ja jokainen kommentti merkitsee minulle ihan hirveän paljon. Vaikka höntsäänkin täällä nykyisellään ihan omin avuin ja omaan laskuun, olisihan se vähän raasua ilman teitä muita. Blogin henkiinherättäjäisissä katosivat kaikki tuhannet vuosien varrella ladatut kuvat ja olen niitä useamman päivän istunut aamusta iltaan tänne yksitellen naksuttelemassa paikoilleen, mutta projekti ei ole vieläkään ihan valmis. Lisäksi olen parhaani mukaan korjaillut linkkejä osoittamaan nykyiseen sivustoon Bellan sijaan, mutta hihkaisettehan kiltit aina, jos huomaatte että jokin palanen ei ole vielä paikoillaan. Jahka saan kaiken kohdilleen, lupaan pitää kunnon tervetuliaistsembalot!

Nää oli mun parhaat instakuvat vuonna 2017, mitäs sanotte? Miten teidän vuosi meni?

 

6 Comments Lisää omasi

 1. Miia sanoo:

  Ton sun “lähes nude meikki, särmät punatut huulet” -lookin avulla mäkin olen uskaltautunut ihmisten ilmoille ilman ripsiväriä, vain raikas meikkipohja ja punatut huulet apunani. Kiitos siis tästä inspiraatiosta. 👌❤

  1. Hei loistavaa, kiva kuulla! 😊

 2. Anna sanoo:

  JEEE! Täällä myös yksi paluustasi ilostunut vanha lukija 🙂 Kahmaisin kaikki uudet postaukset lähes istumalta ja kyllä nyt on inspiroitunut mieli. Kiitos ❤ Lakkasin kynnet ensimmäistä kertaa kuukausiin ja illan meikkiäkin mallailin jo mielessäni. Tämä kotitoimistolainen aloitti juuri ryhtiliikkeen, ensi vuonna vähemmän meikitöntä naamaa ja pieruverkkareita 😉

  1. Apua, voi sentään, ihana kuulla! Mun loppuvuosi on ollut ihan pelkkää rakkautta, niin kiva että kävit jättämässä tervehdyksen. ❤ 😊

 3. Kivat kuvat! Mukava, että löysin blogiisi 🙂
  Hyvää uutta vuotta 2018 ❤

  1. Kiitos, kiva että löysit – tervetuloa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.