Look Fantastic Advent Calendar, viikko 3

°Sisältää mainoslinkkejä

 

Viimeinen viikko kalenteriperkuuta, hiisi! Tykkäsin kalenterin availusta pölönä ja vaikka otin riskin hankalan ihoni, nirson meikkimakuni ja tuomitsevan nenäni kanssa, en pettynyt sisältöön. Luukuista paljastui ihastuttavan monipuolisesti kaikenlaista ja vaikka ihan jokaikinen tuote ei ehkä jääkään omaan käyttöön, voin tämän kokemuksen perusteella silti suositella tätä kalenteria. Aiemmista viikoista voit lukea täällä ja täällä.

look_fantastic_kalenteri_kokemuksia

Viimeisten kymmenen päivän luukut näyttivät tältä. Ilahduin erityisesti siveltimestä (joita ei koskaan voi olla liikaa!), kasvoöljystä sekä 25:nnen luukun meikkipaketista. Katsotaan lähemmin!

Look Fantastic Contour Brush on synteettinen kasvosivellin, joka vaikuttaa unelmanpehmeältä ja kädessä tasapainoiselta. Kuvittelisin tämän sopivan sekä meikkipohjan että punan, varjostusten ja hehkupuuterin sivelyyn. Kaponen varsi on kiva, kun sivellinpurkissa on valmiiksi ahdasta.

Model Co Instant Brows -kulmakynä on harmikseni sävyltään liian lämmin, mutta tämä on valitettavan tuttu ongelma viileäkulmaisella skandi-iholla. Kolmiokärkisen kynän koostumus vaikuttaa miellyttävältä, joten yritän tuputtaa tämän kaveripiirissä eteenpäin jollekin, jonka kulmakynäuskonto on vielä löytymättä.

Omrovicza Queen Of Hungary Mist -kasvosuihke vaikutti ensi alkuun tuoksunsa perusteella enemmän vartalolle tarkoitetulta hajuvedeltä, kuin kasvoille suunnatulta hemmottelutuotteelta, mutta uskottava se on, kun lähteet yhteneväisesti samaa väittävät. Todella voimakas, parfyymimäinen tuoksu. Sumu on ihastuttavan hienojakoinen, joten kerrassaan sääli, että tuotteessa on näin vahva aromi. Kyseessä on luksusbrändi, jonka tuotetta olisi mielenkiintoista testata, mutta en kyllä mitenkään päin näe itseäni sihtaamassa tätä kohti kasvoja ja ainoita silmäparkojani, sillä hajuvesimäinen ruusutuoksu jää voimakkaana iholle viipyilemään.

Dr.Lipp Original Nipple Balm -voide on totista jankkia, jonka tarkoituksena on suojata ja kosteuttaa huulia ja muita kuivia, ohuita tai kärsineitä ihoalueita. Kovettunutta vaseliinia muistuttava läpinäkyvä salva pehmenee iholle asettuessaan vähän, mutta tuskin nousee näillä näytöillä suosikkilistani kärkeen. Kosteuttava vaikutus perustuu lanoliinin, joka ei päästä kosteutta haihtumaan iholta, mutta itse aavikkoihoisena suosin ennemmin kosteutta iholle lisääviä ja sitovia ainesosia. Saattaisi toimia huulien suojana talvella ulkoillessa?

Crabtree & Evelyn La Source Ultra-Moisturising Hand Therapy -käsivoide on yleispätevä, hennon suojaavan pinnan jättävä ja nopeasti imeytyvä käsivoide, jonka tuoksusta en saa kiinni. Ensinuuhkaisulta pinnalla tuntui ihana vesimäisyys, mutta nyt iholla tuoksussa on mukana siivu mummoa, josta en niin piittaa. Tulee varmasti käytettyä, jos ei omissa, niin tunnollisesti käpäliään rasvaavan siipan hyppysissä.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream -kosteusvoide on ikääntymisen merkkejä häivyttävä päivävoide, josta en tähän hätään osaa tarinoida pidemmin. Brändi ei ole tuttu, anti-age -tuotteet ovat omalle iholle yleensä liian aktivoivia, eikä mikään tuotteen virallisessa esittelytekstissä herätä suurta mielenkiintoa. Jakoon.

Magnitone Wipe Out Microfibre Cleansing Cloth -mikrokuitupyyhe on tarkoitettu meikin poistoon ilman erillisiä puhdistustuotteita. Happaman herkkiksen näkökulmasta vähän turha tuote, mutta ymmärrän toki, että kaikkien iho ei pillastu jokaisesta kosketuksesta. Kangas tuntuu kieltämättä hyvin paljon pehmoisemmalta kun aiemmin kokeilemani kasvoille tarkoitetut mikrokuitupyyhkeet, joten ehkä suon tälle mahdollisuuden ennen lopullista mestausta. Paketissa mukana alennuskoodi brändin tuotteille. Hyvä esimerkki tuotteesta, jota en koskaan olisi verkkokaupassa koriini poiminut, mutta joka kuitenkin löi pienen kiinnostuksen kipinän ilmoille.

Look Fantastic High Definition Eyeshadow Palette -luomiväripaletti pitää sisällään viisi neutraalin ruskeaa sävyä, kaksipäisen siveltimen ja reilun kokoisen peilin. Koostumuksesta en osaa sanoa tarkemmin, sillä pohdin vielä siirtäisinkö tämänkin suoraan eteenpäin enemmän tarvitseville ilman tahmaisia sormenjälkiä.  Tukevan ja pätevän oloinen paletti ilahduttaa varmasti sellaista vastaanottajaa, jolla ei ennalta jo ole erillistä laatikostoa pelkkien luomivärien säilytykseen.

Doucce Maxlash Volumizer Mascara on tuuheuttava ripsiväri, josta ei tällä hetkellä irtoa sen kummempia tuumailuja.

Dr.Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil on kevyen, mutta kosteuttavan tuntuinen ruusupohjainen öljy. Poikkeuksellisesti en haukukaan ruusutuoksua pystyyn, sillä se ei hyökkää tuotteesta eikä iholta yhtään. Ruusun lisäksi mukana on iki-ihanaa manteliöljyä ja tämän tuotteen siirrän näiltä näppäilyiltä käyttökaappiin. Tosi kiva!

Pixi By Petra Hello Glow -tuotepaketti tupsahti viimeisestä, suomalaisittain ylimääräisestä, luukusta ja kruunasi kalenterikokonaisuuden. Kolmen meikkituotteen paketti silasi jo aiemmin monipuoliseksi julistamani kalenterin luonteen ja vaikka meikkivarastot jo nykyisellään piukottavat, saatan uteliaisuuttani sormeilla näitäkin. Hehkuvoide, poskipuna-hehkupuuteriduo ja pullistava huulikiilto muodostavat kivan kimpan, jonka mielelläni kutsun mukaan leikkeihin.

Haluatteko lukea vielä jonkinlaisen yhteenvedon kalenterin sisällöstä, vai joko nämä luukkujorinat twerkkaavat korvakäytävistä ulos? Miltäs sisällöt teistä vaikuttivat? Availitteko omia kalentereita punaposkisella innolla vai epäilyksen ja ennakkoluulon varjossa?

°Shoppaa tuotteita täältä.

 

13 Comments Lisää omasi

 1. annaootmeikannut sanoo:

  Toi Queen of Hungary Mist oli yllättäen mun suosikki ja mähän oon siis aika tuoksuherkkä ja tota pystyn käyttämään ihan kasvoillakin! Se suihke on ihan hullun hyvä, en oo varmaan koskaan kokeillut noin hienojakoista sumutetta. Ja ei muuten jää iholle kovinkaan kauaksi tuoksumaan. Käsivoide taas oli mun nenään aivan liian vahva, annoin suoraan eteenpäin. Dr. Lippiä kokeilin huulille, vaikutti ihan kivalta, mutta sitten selvitin että toihan on puhdasta lanoliinia, niin päädyin käyttämään kynsinauhavoiteena. Lammasrasva näin kasvissyöjänä ei oikein houkuttele huulia voitelemaan : D

  1. Ahaa, no hyvä kuulla tämäkin kokemus! Koesuihkuttelin tätä käsivarteen ja siinä tuoksu tuntui mun mielestä tosi pitkään, mutta ehkä sit kuitenkin kokeilen kasvoille vielä ennen kuin annan sokkona eteenpäin. :)

   Ja heh, kiva tuo lanoliiniylläri kun purkin kyljessä ei ole ainesosista mitään listaa. Mä olin siinä uskossa, että lanoliini on peräisin lampaan villasta, mutta tietty ajatus siitäkin huulilla voi olla kasvissyöjälle vähän etäinen. :/

 2. Martina sanoo:

  Näitä kalenterijuttuja/koosteita/arvosteluja on aina kiva lukea! :)

  LF oli mun ensimmäinen kosmekalenteri koskaan eikä varmasti jäänyt viimeiseksi. Vaikka muutamasta luukusta ei tullut ihan mulla jäävää tuotetta, niin aikalailla kaikkea kokeilen ja tosi monesta olin tosi innoissani! :)

  Näistä tuo käsivoide menee eteenpäin, koska yhden kerran jälkeen tuoksu on _kamala_ :D Mikrokuitupyyhe on varmaan pakko testata, koska oon näiden kohdalla TODELLA skeptinen – ei voi toimia ilman putsaria, ei vaan voi?! Luomiväripaletti menee kastiin ”ihan-kiva”, mutta ehkä laittaisin eteenpäin, koska tätä parempia nudepaletteja on sata sadassa :)

  1. Samoilla linjoilla! Ja siis kaikenhan saa irti kasvoilta, kun riittävän lujaa/pitkään hinkkaa, mutta se, että tapahtuuko meikin irtoaminen ilman päällimmäisen ihokerroksen irtomista, onkin jo ihan toinen tarina. :D

 3. Päivi sanoo:

  Elemis tuoksuu aivan ihanalta! ❤️ Hinta kirpaisee niin etten sitä voi ostaa täysikokoisena, mutta jos voiteesi tämän viestinkin jälkeen menee jakoon eikä itsellesi niin toivottavasti blogiarvontaan jonka voittaisin…😄 P.s. Kiva kun olet palannut!

  1. Hahaa, no kukapa tietää! :D Ja kiitos, ihana kuulla <3

 4. Mukavia juttuja taas, osa jäisi itselle käyttöön mutta osa menisi kiertoon. 25.luukku oli kyllä aikalailla parempi kuin elevenissä ;)

  1. Joo näinhän se taitaa jokaisessa kalenterissa olla – tuskin on mahdollista sellaista kokoonpanoa saada aikaan, että kaikki kelpaisi omaan käyttöön, kun maku on näin tarkaksi hioutunut. :) Mutta hauskaa oli ja aion ehdottomasti hankkia tämän kalenterin myös ensi vuonna. :)

 5. Meeri sanoo:

  Ensinnäkin, ihanaa kun olet palannut :)

  Minä rakastuin tuohon kasvoäljyyn ihan täysin. Mulla on yleensä tullut ikävähköä pod-röpelöä kasvoöljyistä, mutta tästä ei. Tuoksu on ihana, eikä tämä jää yhtään lähmäksi iholle!

  Hankintakustannukset näyttäisivät kuitenkin olevan kohtuullisen kovat… ajattelinkin kysyä, onko sinulla suositella jotain käyttöominaisuuksiltaan vastaavaa helpommin saatavilla olevaa tuotettä?

  1. Uuu, apua! Siis ekaksi kiitos ja kiva nähdä taas, ihanaa että jaksoit naputella kommenttiboksiin. :) Mä olen valitettavasti nyt hetkisen aikaa uinut vähän matalammissa kosmetiikkavesissä, enkä osaa nyt ihan suoralta kädeltä suositella mitään. :/ Ainoa joka tulee mieleen, on oman talon tuote, mutta kun sekin viheliäinen on juuri poistunut valikoimista enkä tiedä saako sitä enää mistään, on ehkä parempi olla nostattamatta toivoa sen kanssa. Siitä on mulle muodostunut sellainen Holy grail -tuote, että lopetusuutisen kuultuani olen kumuloinut varavarastoni nyt viiteen pulloon. Hik! Mutta lupaan palata juttusille, jos äkkään jonkin tuotteen jälkikäteen.

   Itsellä on kasvoöljyissä ollut se ongelma, että niistä monet sisältävät joko kasviuutteita, joita heinäallergiani eivät siedä tai sitten jotain ihoa niin reippaasti aktivoivaa, että ainesosat saavat ihon hyperventiloimaan (=röhelö). Tässä lemppariöljyssä oli riittävän simppelit, rauhoittavat ja kosteuttavat ainesosat ja ohut koostumus – enkä löytänyt siitä mitään parannettavaa. Ärsyttävä ylistyspuhe, nyt kun tuotteen valmistus on tosiaan lopetettu, mutta tämä siis johdantona siihen, miksi jotkin öljyt saattavat ehkä ärsyttää ihoa. Oletko löytänyt röpelöä aiheuttaville tuotteille mitään yhtenäistä nimittäjää?

 6. Meeri sanoo:

  En ole löytänyt 😞 Jossain vaiheessa epäilin jotain hajustetta, mutta siinäkään ei tunnu olevan mitään johdonmukaisuutta.

  Reaktio voi tulla mistä vaan, minkä vuoksi uusia voiteita yms. ei tule hirveästi kokeiltua. Sen olen huomannut, että mitä simppelimpi koostumus, sitä paremmin se mulla toimii. Kaikki superhoitavat saa jättää hyllyyn. Parhaaksi olen kokenut kerrostamisen, eli erikseen etanalimat, hyaluronihapot, c-vitamiinit jne. Aikaa ja vaivaahan (+tilaa kaapeissa!) se vaatii, mutta minkäs teet 😊

  1. Okei. No hyvä, että jokin selviytymislinja on löytynyt, PODin kanssa saa ymmärtääkseni aina olla vähän varuillaan. Mikäli jotain tätä ruusuöljyä vastaavaa sattuu eteen, palaan ilman muuta ilmiantamaan tänne. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.